eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
HVA ER ?.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
DaTaTing Hva er internett? •Verdensomspennende nettverk av nettverk. •I likhet med mennesker, kan ikke datamaskiner kommunisere med hverandre gjennom et.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
Visma KGV (Konkurranse Gjennomføring Verktøy)
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
SelgerAkademiet finnes nå også i mobilversjon for iPhone Klikk på ”Gå til iPhone versjon” på: Du finner også programvare for andre.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
BlueDialer for SuperOffice
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Hva er Fronter.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Fjernstyring av PCer med NTRconnect Svein/ALEPH brukermøte 2007.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Strategiweekend Vatnar Ungdomssenter Fredag 4. – 5. april 2008 Hjelpemidler for å få til en effektiv kommunikasjon.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Innføring i bruk av Operator
Utskrift av presentasjonen:

eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0 Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: 73 89 48 00 73 89 48 01 Web: www.edialog24.no E-post: edialog24@sentinel.no

Kobling til Skype - Internett-telefoni Det er nå opprettet en kobling mellom eDialog24 Operator og programmet Skype. Skype er et gratis program for Internett-telefoni som kan brukes til å snakke gratis mellom to datamaskiner eller for en svært lav pris til det offentlige telenettet. Her kan du laste ned og finne mer informasjon om Skype: www.skype.com Første gang eDialog24 Operator startes etter Skype er blitt installert, vil du få spørsmål om å sette opp innstillinger for kobling til Skype: Hvis du krysser av for ’Koble til Skype’ og skriver inn ditt Skype brukernavn, vil du enkelt kunne ringe andre operatører som bruker dette telefonisystemet.

Kobling til Skype - Internett-telefoni (2) For å ringe en annen operatør med Skype, kan du høyreklikke på den aktuelle operatøren i organisasjonslisten og velge ”Start Skype-samtale”. Hvis operatøren du prøver å kontakte har installert Skype og er pålogget, vil Skype ringe hos ham som ved bruk av en vanlig telefon i tillegg til at det vises på skjermen hvem som ringer Han kan velge å svare og samtalen er umiddelbart i gang*, eller avvise dersom han f.eks. er opptatt. Hvis han ikke er tilgjengelig i Skype, vil du (hvis en SkypeOut-konto er opprettet) få tilbud om å ringe operatøren via SkypeOut: * For å kunne snakke gjennom Skype må en mikrofon være tilkoblet din datamaskin.

Offentlig vs intern informasjon om operatør Det er nå blitt mulig å skille mellom hvilken informasjon om deg som skal vises for kunder/nettbrukere under dialog og hvilken informasjon som skal vises til andre operatører: Kryss av for ’Ikke del personlig infomasjon med kunder’. Det vil da dukke opp et ekstra skilleark som brukes for å endre offentlig informasjon. Her kan du velge hvilke tekster og hvilket bilde som skal vises for kunder.

Nyheter i forbindelse med forespørsler Nettbrukeres Internettadresse (IP-adresse) er nå tilgjengelig for operatører. Klikk på -knappen der denne er tilgjengelig for å se informasjon om nettbrukeren. Det er nå mulig å forsinke visning av forespørsler fra nettbrukere et bestemt antall sekunder. Dette gjør det enkelt å la en eller flere operatører være i reservemodus. Forespørsler som ikke blir besvart av operatører i 1. linje, vil da bli fordelt til operatører i reservemodus. Hvis ingen operatører i 1. linje er tilgjengelig, vil visning av forespørsler ikke bli forsinket. Forsinket visning av forespørsler settes opp under innstillinger: