Kenya NLM startet arbeid i Kenya i 1971. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PowerPoint nr 1 Hva vil det si å være kristen? Av Karina Schjølberg
Advertisements

THAILAND.
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
1.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Fra ord til liv desember 2012 «Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn» (Joh 1,12)
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Hva er den katolske kirkens syn på kjønn og kjønnsroller?
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Nattverden.
Domssøndag Siste søndag i kirkeåret Matteus 25 (2 fortellinger)
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept
Fra ord til liv Fra ord til liv februar 2012 februar 2012.

Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Bønder støtter bønder Malawi-prosjektet – Sommer 2014.
STØRST AV ALT 5.Klasse Bibelklubb!!!.
-tjener verdens forfulgte kristne
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Misjonsquiz. Hva betyr ordet «misjon»? A.Å frelse B.Å forkynne C.Å sende D.Å be Spørmål 1.
Skolebibliotek på Nyamidzi ungdomsskole 2015 Metodistkirken i Haugesunds misjonsprosjekt.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
ET LIV VERDT Å LEVE Julekampanjen 2015 Det finnes én milliard mennesker med funksjonshemming i dag 95 millioner barn under 14 år lever med funksjonsnedsettelse.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
De glemte barna i den forfulgte kirke. Over hele verden lider barn fordi de følger Jesus.
Bibler til Egypt Bibeldagen 2015 Foto: Tor Tjeransen, Hans J. Sagrusten og Bibelselskapet i Egypt.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Bibeldagen 2010 – Bibler til Cuba CUBA. Mange forbinder Cuba med sigaren.
BIBELEN.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Bibeldagen 2012 Etiopia Bibler til skoleungdom og studenter
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Hva vi eier og har i Jesus Kristus.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Utskrift av presentasjonen:

Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet. I tillegg sender vi kristne radioprogram via Scripture Mission Kenya. NLM er også involvert i et stort bistandsarbeid i Kenya og andre deler av Øst-Afrika.

Misjonærene har oppgaver knyttet til evangelisering og bistand, for eksempel utdanning av evangelister, lese- og skriveopplæring, utdanning av helsepersonell og vannprosjekt.

Det er fremdeles mange som ikke har hørt evangeliet, og NLM ønsker å styrke arbeidet blant dem som aldri har hørt at Jesus er verdens frelser. Arbeid blant muslimer er en stadig viktigere del av NLMs arbeid, for eksempel gjennom radioprogrammer på lokale språk.

Deler av Øst-Afrika regnes som et av verdens vanskeligste områder å leve i. Krig og uroligheter i generasjoner har hemmet utviklingen, og behovet for hjelp er stort.

NLM vil hjelpe med å øke kapasiteten på så mange områder som mulig. Vi er involvert i helseopplæring, lese- og skrivekurs, engelskundervisning på universitet og vannprosjekter. Gjennom bistandsarbeid ønsker vi å være til stede der behovene er størst. Ved å støtte dette arbeidet er du med på å forandre liv og samfunn.

Ønsker du å støtte arbeidet i Kenya? Bli Kenya- fadder eller gi en gave til , merket «Kenya». Kontakt: eller Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gaver!