Sponsor og Annonser.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Tilpasse spørringer i RT Kolonnetilpassninger Egne spørringer Legge spørring til forside Legge spørring til Dashboard.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Et hjelpemiddel for å lage litteraturlister/kildelister.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Intelle Synkronisering støtter mange systemer. Denne presentasjonen er et eksempel mellom SuperOffice Visma Business.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Halvdagskurs – Voss Energi •Argo Administrator •Enkel bildebehandling.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Opprette arrangement for billettsalg med soner nb – i forbindelse med 2.0 ser vi på integrering med EHIS!!!
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Dette er en automatisk presentasjon
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Agenda Velkommen til nye medlemmer!
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Web 2.0 Design & Oppsett. Klubbskisse på ny løsning. Med skjermoppløsning med bredde 1900 får man ca dette Oppsettet vil bli justert for mobiltelefoner.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Litt om bildebehandling for kurs på nettet − Servicesenteret Anne Edholm, 20. juni 2013.
Brukerveiledning i GIMP- animasjon (GIF)
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Nyhetskrigen. Uke 46 2, Vinne dagens store sak Nyheter Sport Kultur Underholdning.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Utskrift av presentasjonen:

Sponsor og Annonser

Innholdsgruppe: sponsors annonse høyre øverst Innholdsgruppe: annonse høyre midt Innholdsgruppe: annonse høyre bunn Innholdsgruppe: annonse innholdsområde

sponsors Opprette en artikkel som du gir overskriften ”sponsors” (valgfritt hva du velger som overskrift men dette gjør den enkel å huske/finne igjen) Last opp logoer som bilder etc (resurser), tag dem med ”logo”, og skriv firmanavn og klubb i tekst feltet. I artikkelen legger du inn logoer i tekst feltet. Angi 150 i bredde (er logoen høyere enn bred angir du 150 i høyde) Legg inn så mange logoer du ønsker. Markerer du en logo kan du legge link på denne (kjettingen, husk å sette at den skal åpnes i nytt vindu) Når artikkelen er lagret publiserer du den i innholdsgruppen sponsors*. Logoene vil da komme i samme rekkefølge som du la dem i artikkelen, stoppe et øyeblikk og så rulle videre. Ønsker du å legge til eller fjerne logoer søker du opp artikkelen sponsors, åpner, endrer og lagrer. Da vil dette komme med i frontend automatisk. Ønsker du at logoene skal stoppe på midten (og ikke øverst i feltet) må du i photoshop e.l lage bokser på 150x 150 og legge logoene midtstilt i disse boksene. Dette gjøres da i annet program før du laster opp logoene. Som flere andre innholdsgrupper vil sponsorboksen kun komme opp dersom det er publisert en artikkel i innholdsgruppen. Mangler du denne innholdsgruppen kan du lage den selv. Bruk navnet sponsors med små bokstaver i begge felt så er det enkelt å finne tilbake (Noen lager innholdsgrupper som skal i menypunktene som heter Sponsorer)

Annonser Annonse innholdsområde, annonse høyre topp og annonser høyre midt er på alle sider. Annonse Høyre Bunn er bare på forsiden. Dette for at ikke annonsene skal lage lange sider. Annonser innholdsområde. Maksimal bredde er 530, høyde velges selv. Annonsen fra Norsk Tipping er 468 bred og 400 høy. Dette for å vise en av de vanligste standardene. Annonser på høyre side er 180 bred, her velger du også høyde selv. Annonsen fra Eyego og Norsk topphåndball er 180 bred og 500 høy. Dette for å vise en av de vanligste standardene. Opprett en artikkel og gi den en fornuftig navn (f.eks. Eyego annonse 180 x 500) Legg inn logo/tekst eller flashfil i tekstfeltet. Artiklen lagrer du og publiseres i ønsket innholdsområde. Flere annonser. Du kan publisere så mange annonser du vil i en innholdsgruppe. De vil da vises ”random” ettersom man beveger seg på siden (bytter ikke når du står på en side, men når du trykker på en ny (artikkel, tilbake osv). Tanken var opptil 5 annonser pr plass. Uansett er det fordel at det minst er to da forbruker letter kan overse dersom det er en som ligger fast hele tiden. Flashannonser. Du kan laste opp og legge det inn som andre resurser. Det vil komme en egen presentasjon på hvordan du kan lage egne flashannonser basert på noen utvalgte maler. Så lenge ikke en klubb har publisert noe i sine annonseinnholdsgrupper vil feltene vise noen defaulte annonser. Disse vil bli borte når du har lagt ut egne. Annonsefeltene ble laget for at klubbene skulle kunne tjene penger og at sidene skulle se ”proffe” ut. Vi er langt inne i nytt årtusen og det finnes mange fine muligheter 