Matching grant prosjekt Mesna Rotary. Ikhaya Lobomi (Home of life) Hospits og omsorgssenter for HIV/AIDS-pasienter. Hospits og omsorgssenter for HIV/AIDS-pasienter.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Posisjonering om natten
Advertisements

Helse Øst RHF Geografisk ansvarsområde: Oslo Akershus Oppland Hedmark
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
Pasientflyt og Tamiflulogistikk under en pandemi Øistein Løvoll Avdeling for infeksjonsovervåking Divisjon for smittevern Smitteverndagene 2006,
Blindheim omsorgssenter
Målsettinger og oppgaver for handlingsplanen: Nasjonal handlingsplan for helse. Supplerende vaksinering av befolkningen. Gjennomføringsmekanismer og kontroll.
Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er.
Helse og livskvalitet hos kvinner med ryggmargskade-en sammenligning mellom Norge og Kambodsja Thomas Glott Rune Nilsen Gunnhild Aasen.
Interne forsinkelser ved legekontoret - årsaker og løsninger
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
ORMEN LANGE Kontrakt og Innkjøp - Drift
Ungdomsbevegelsen til Kirkens Nødhjelp
Fagforbundets barneby i Angola er åpnet
Om tyver og helse Andreas Moan Dr.med. Pt HOD 2041 – et magisk år.
“Beste praksis for isolering ved arbeid på hydrokarbonførende utstyr”
Akershus universitetssykehus
UNICEF.
Odd Fellow OrdeneN Storembedsmannsmøte
Retningslinjer for sesongen H E N S I K T •TYDELIGGJØRE REGELVERKET PÅ NOEN OMRÅDER •GI SIGNALER OM HVILKEN VEI VI ØNSKER Å GÅ •LUKE BORT NEGATIVE.
REHABILITERING Ved Helsehuset Sarpsborg
U - L A N D.
Hva gjør du når du blir stående utenfor?. HIV/AIDS mennesker dør hver dag som en følge av AIDS. Av dem er flere enn under 15 år gamle, mange.
Befolkningsutviklingen i verden.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Lov om spesialisthelsetjenesten m.m.
Forskerutdanning og karriereløp Kjersti Baksaas-Aasen kjersti. baksaas
KVALIFISERINGSPROGRAMMET Syretesten på samarbeid i NAV Ola Heen Strømmen, NAV Buskerud Samarbeidskonferanse Norefjell, 21 april 2009.
Hverdagsrehabilitering Del 2 Brukerrolle – Tjenesteyterrolle/hjelper
Rotary Foundation Seminar høsten The Rotary Foundation er Rotarys hjelpeorganisasjon.
Rotary Foundation Klubbforedrag. The Rotary Foundation er Rotarys hjelpeorganisasjon.
The Rotary Foundation (TRF) PETS i D2250 Grete Sæbøe 9. mars 2013 District Rotary Foundation Seminar.
Beredskap influensapandemi Logistikk – mottak og utsending av vaksine til kommunene Kjersti Rydland, Avdeling for vaksinasjon og immunitet Smitteverndagene.
Ingunn Lie Mosti Kommunaldirektør Helse- og omsorgsavdelingen
Internasjonalt solidaritetsarbeid 2002/2003/2004/2005
Velkommen til Tromsø !.
13 En verden uten grenser.
Rakkestad ungdomsskole Entreprenørskap Hva er så bra med faget? Entreprenørskap skaper en praktisk hverdag for elevene som de kan styre og legge.
The Rotary Foundation of Rotary International Distriktssamlingen 2009.
Poliomyelitt Klarer vi å utrydde sykdommen?. Historikk For en generasjon siden drepte eller invalidiserte sykdommen 1000 mennesker om dagen, de fleste.
PETS ROTARY INTERNATIONAL, DISTRIKT 2305 Ja, jeg aksepterer oppdraget som DG for !
Målsetninger for Rotaryåret Gjenopprette medlemsantallet på 2007 nivå Kvinner i alle klubber Etablering av minst en ROTARACT klubb Alle klubber skal ha.
Ungdomsbevegelsen til Kirkens Nødhjelp
Prognosesenteret November 2012
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
HIV og AIDS Den moderne pesten.
BRUK AV LYSTGASS TIL BARN VED FORVENTET PROSEDYRESMERTER
TITLE Prosjekter i Rotary PETS Fevik mars 2014.
Kommunal oppgaveglidning – hva betyr det i praksis?
Forekomsten av tuberkulose i Leningrad fylke i perioden
Onsdag 13 Feb. til onsdag 20 Feb BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER HELSEFAGARBEIDER.
Hjelpearbeidet på Haiti og bruk av Shelterbox v/Hanne Marit Gran, Ås Rotaryklubb for Rotaryskolen 1. og 2. september 2010.
HIV/AIDS Merk: Flere svar kan være riktige - En quiz om hiv og aids
Interkommunalt samarbeid innenfor lønnsområdet
B O L I G P R O D U S E N T E N E S F O R E N I N G 1 NEK400:2010 Utgitt av Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) Inneholder 41 enkelt-normer (delnormer),
Ungdomsbevegelsen til Kirkens Nødhjelp
Hospitaldrift som arbeidsplass
Rotary støtter Zulufadder Et felles serviceprosjekt fra klubbene i Region 1 Distrikt 2310 til foreldreløse barn i Zululand, Sør-Afrika.
District 9270 Distrikt Porsgrunn rotary klubb ønsker å samarbeide med denne klubben. De holder til sør for Durban i Sør-Afrika.
Fattige og rike land Av Elisabeth Slaaen Blikstad.
Fattige og rike land Kapittel 6. Rike land  Vest-Europa, USA, Canada, Australia og Japan  Også mennesker som lever under fattigdomsgrensen i disse landene.
Status Brønnprosjektet
Eliløkken bruk Møte PMU
Landskonferanse i alderspsykiatri, Bodø 2014
4/12/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
TRF i et lokalt perspektiv
Frelsesarmeens kvinners
12/29/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
LIONS distriktsmøte
TRF – The Rotary Foundation
TITELI DISTRIKTSMØTET 2019.
Utskrift av presentasjonen:

Matching grant prosjekt Mesna Rotary

Ikhaya Lobomi (Home of life) Hospits og omsorgssenter for HIV/AIDS-pasienter. Hospits og omsorgssenter for HIV/AIDS-pasienter. Ligger i dalen med de 1000 høyder i KwaZulu Natal, Sør-Afrika. Ligger i dalen med de 1000 høyder i KwaZulu Natal, Sør-Afrika. Området er hardt rammet av HIV/AIDS-pandemien. Området er hardt rammet av HIV/AIDS-pandemien. Stor fattigdom. Stor fattigdom.

Home of life Grunnlagt i 2000 av Zimele og Patience Mavata. Grunnlagt i 2000 av Zimele og Patience Mavata. Patience er sykepleier, og Zimele er prest. Patience er sykepleier, og Zimele er prest. Driften er basert på donasjoner og frivillige medhjelpere. Driften er basert på donasjoner og frivillige medhjelpere. Mer enn 100 frivillige arbeider i hospitset og går på hjemmebesøk. Mer enn 100 frivillige arbeider i hospitset og går på hjemmebesøk.

Home of life Mange av de frivillige er selv HIV-positive eller har familiemedlemmer med HIV/AIDS. Mange av de frivillige er selv HIV-positive eller har familiemedlemmer med HIV/AIDS. De frivillige får basisopplæring i sykepleie, mat og skolepenger til barna. De frivillige får basisopplæring i sykepleie, mat og skolepenger til barna. Lange arbeidsdager – minst 13 timer. Lange arbeidsdager – minst 13 timer. Arbeidet gir håp til en hardt prøvet befolkning Arbeidet gir håp til en hardt prøvet befolkning

Hva har vi bidratt med? Innredning av et nytt, større og moderne hospits med 40 senger. Innredning av et nytt, større og moderne hospits med 40 senger. Selve bygningen er finansiert av myndighetene. Selve bygningen er finansiert av myndighetene. En del av pengene som opprinnelig var øremerket til kjøkken og vaskeri, er nylig omdisponert til ”Home Base Care Kits” som skal benyttes ved hjemmebesøk. En del av pengene som opprinnelig var øremerket til kjøkken og vaskeri, er nylig omdisponert til ”Home Base Care Kits” som skal benyttes ved hjemmebesøk.

Hvem har bidratt? Rotaryklubber i Østfold Rotaryklubber i Østfold Mesna Rotary Mesna Rotary Durban North rotaryklubb i Sør-Afrika Durban North rotaryklubb i Sør-Afrika Rotaryfondet Rotaryfondet

Tidsramme Prosjektstart 2005 med forventet ferdigstillelse Prosjektstart 2005 med forventet ferdigstillelse Mange forsinkelser. Mange forsinkelser. Det innkjøpte utstyret tatt vare på av Durban North rotaryklubb. Det innkjøpte utstyret tatt vare på av Durban North rotaryklubb. Deler av inventaret er nå levert til hospitset. Resten leveres 4.november. Deler av inventaret er nå levert til hospitset. Resten leveres 4.november. Åpning av hospitset når kloakkanlegget er ferdigstilt. Åpning av hospitset når kloakkanlegget er ferdigstilt.

Home of life