Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er deres hjem til de 16-18 år. Første gang vi besøkte Lesobircha (Bjørkeskog), var i 1997. Siden har vi vært faste sponsorer og besøkt dem hvert år.

2 Direktør og ”mor” for barna. Hun takker for alt vi har bidratt med siden 1997, penger, klær og sportsutstyr. De fikk 500 Euro i år også.

3 I 2007 ble det kjøpt inn videoutstyr med reol og undervisnings-DVDer for pengene de fikk.

4 Med bidrag fra ”Hjelpesendinger” har de pusset opp gymsalen.

5 I 2006 ble pengene fra Norge brukt til innkjøp av sportsutstyr, både til små og store barn.

6 Veldig kjekt med sparke- sykler, rullebrett og vanlige sykler.

7 Ikke akkurat moderne utstyr til snekker- opplæring. Tenk, om de kunne få råd til nye redskap slik at de unge kunne oppfylle dagens krav i yrkes- livet!

8 Den fineste spisesalen vi har sett på et barnehjem!

9 Alltid mange grønne planter i klasse- og oppholdsrom.

10 Penger fra ”Hjelpesendinger har bidratt til både nye bad og oppussing av sovesaler.

11 Det ble gule caps i 2008!


Laste ned ppt "Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google