Hvordan opplever brukeren den elektroniske søknaden.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Trykk på mus eller tastatur for neste bilde…
Advertisements

Jørn Engebretsen Fagleder byggesak, Re kommune
I.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Rapport Senter ERP – CRM - HRM. Bruker: Hvilken bruker er pålogget. Hvilken tilgangsrettigheter har bruker. Hvilken rapporter har bruker tilgang til.
Utlandsprosessen Studiestøtteonferansen i Stockholm 1. – 3. juni 2014.
Ferdige veiledere høring fra –
Fremgangsmåte for å oppdatere brikkenavn og antall i T-DOC for operasjonsavdelingene Trondheim, 8. juni 2010.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Elevenes arbeidsmiljø – sett i lys av «mobbe-dommen» Arild Rekve Oppvekstdirektør.
BankID i Vital Forsikring ASA
Sunndalsøra Registertjenester Per Ivar Larsen Sugar
Hverdagsrehabilitering

ASVL Fagkonferanse Hotell Bristol Oslo 20. – 21. oktober 2010 Læringsrommet – individuell kompetanseutvikling gjennom nettstudier og støtte i lokal attføringsbedrift.

Bedre kommunikasjon Line Sagberg

Hovedendringer Ansvarlig samordner er opphevet
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
«Ferdig rehabilitert, men ikke ferdig»
Norm for informasjonssikkerhet Helse-, omsorgs- og sosialsektoren.
Arbeidsgivers losteam Arbeid og psykisk helse
Erfaringskonferansen februar 2011, Oslo.
Personalforum Delprosess III: Økt samarbeid på tvers av nivåene Oppsummering Vi bidrar.
Kompetansesentrenes tilbud til personer med minoritetsbakgrunn og sjeldne og lite kjente diagnoser Prosjekt støttet av Helsedirektoratet, (med 60% prosjektleder),
Ansvarlig søkers rolle i byggesaker
1) Saksbehandling knyttet til kvalifikasjonene til bemanning på Transocean Leader 25/ I elektronisk post fra Norsk Sjøoffisersforbund/DSO til Petroleumstilsynet.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Digital plandialog i 12-kommunesamarbeidet i Vestfold Prosjektleder Jon Arne Trollvik Hva er problemet? Hva er digital plandialog?
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Mini gaiden Informasjon fra Arbeidsutvalget Nr. 9 Uke Ansvarlig redaktør: Erling Mathisen Redaktør: Hans Olav Kirknes Et produkt fra redaksjonsutvalget.
© Bergen kommune Fra papir til tastetrykk Trygve Sæle Bergen kommune.
Trondheim 23.august 2007 Å kunne velge å bo hjemme lengst mulig – en sentral verdi for de fleste.
Integrasjon mellom kart og skjema på Internett Lokale Kartdagar - Finnmark, 15/ Siv. Ing. Harald Huse, Norkart.

Elektroniske dokumenter for tinglysing i fast eiendom
Bakgrunn Det er tredje gangen MMI har gjennomført undersøkelsen i Hamar kommune. Undersøkelsen er nå noe forkortet. I hovedsak lik tidligere års. MMI.
Hva bør brukerne få på nett – Ole P. Pedersen 26. mai 2004 Kommunale nettsider – hva bør brukerne få på nettet?...og hvorfor har utviklingen av kommunale.
FOKUS: SØK Byggesaksseminar
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Foreldreutvalget for grunnskolen i Levanger ( FGIL ) * FGIL er valgt for å være et koordinerende og felles ledd for alle Foreldre arbeidsutvalgene (FAU`ene)
Brukerundersøkelse for Etat for byggesak og private planer
Og.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Håndverksmur 26. september 2005 NyttBygg ByggSøk Jøns Sjøgren Boligprodusentenes forening.
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Barnehageseminar i Bergen, 16. april 2008
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
ByggSøk – fra papirmølle til tastetrykk
Veiledningsprosjektet Anne Eilen Temte rådgiver Helse- og sosialavdelingen Fylkesmannen i Østfold.
1 Prosjektopplegg-A3 for: IHR lokalopptak Eier: Universitetsdirektøren Dato: Dette er et felt med høyt frustrasjonsnivå både blant ansatte og studenter.
1 Veiledning for bestilling av lisenser fra Crayon (Hovedsakelig Adobe og Microsoft programvare) UiBs elektroniske bestillingssystem – BaswarePM Oppdatert.
SvarUt i praksis Fagdager dokumentforvaltning 15. oktober 2015 Vanja Valjord Christensen.
Kap. 4 Matrikkel Matrikkel Kap. 3 Diverse byggeblanketter 2018.
Vi vil – og vi får det faktisk til!
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

Hvordan opplever brukeren den elektroniske søknaden. Tom Lingjerde faglig leder Boligsenteret Bergen as

Boligsenteret Bergen as Boligleverandør, med 5 ansatte og en omsetning på ca. 25 millioner i året. Vi bygger eneboliger og rekkehus prosjekter hovedsakelig i egen regi, i Bergens regionen. Sentralgodkjent for ansvarsrett i 1998. Vi benytter SuperOffice kundeoppfølgingssystem, med Sem & Stenersen elektroniske blanketter med JetForm filler. Vi har DDS tegneprogrammer.

Bergen kommune, - et tastetrykk unna. Boligsenteret Bergen as er en av de heldige brukerne av ByggSøk, vi er i dag svært glad for at Bergen kommune var tidlig ute og valgte å satse på ByggSøk. Våren 2002 inviterte Bergen kommune 5 firma til å delta i et pilotprosjekt. Vi møtte representanter fra Bergen kommune som var meget engasjert og motiverte, til å ta i bruk den elektroniske søknadsprosessen. Bergen kommune lovet alle foretakene hjelp i oppstartingsfasen, og underbygget dette med følgende tiltak.

Virkemidler fra Bergen kommune. Omgående saksbehandling. Egne saksbehandlere. Opplæring i bruk av programmet. Arrangere brukermøter. Sakene skulle ikke sendes i retur, hvis de innholdt feil. Positive og løsningsorienterte.

Oppjustering av arbeidsverktøy. Det kreves små investeringer i arbeidsverktøy. Bredbånd for raskere dataoverføring. Skanner, for å kunne overføre tegninger osv. elektronisk. 19 tommer skjerm Adobe Acrobat 5,0

Vår første elektroniske byggemelding. 7.juni 2002 er blitt en merkedag for Boligsenteret Bergen as, da fikk vi sendt vår første elektroniske byggemelding. Vi vet også at byggesaksavdelingen i Bergen kommune var glad for å kunne motta søknaden, vi hadde lykkes med å nå et felles mål. Vi har opplevd en positiv innstilling fra saksbehandlerne i Bergen kommune, til elektronisk byggemelding. Dette har vært en medvirkende årsak til at vi har kommet så godt i gang.

Boligsenteret’s erfaring med bruken av elektronisk søknad. Pilotprosjektet og barnesykdommene har vi lagt bak oss, og gleder oss over dagens versjon av ByggSøk. Det er nå laget en informativ og god veileder, til hjelp av valg og utfylling av skjematuren. Når tiltaket først er valgt, vil alle nødvendige skjemaer bli tilpasset aktuelt tiltak, slik at vi har trygghet for at saken blir komplett, før den sendes kommunen. Systemet varsler søker, hvis det er informasjon som mangler, eventuelt kan det innebygde veiledningssystemet benyttes. Vi opplever en mer effektiv søknadsprosess, opplysningene tastes bare en gang. Tidsbesparende. Informasjon kan kopieres fra den ene saken til neste, for eksempel i større prosjekter hvor enhetene som skal bygges er like. Opplysningene arkiveres i XML filer. Systemet henter data direkte fra register over sentralt godkjente foretak hvor vi får opplyst godkjenningsklasser.

Brukerveileder Ny bruker Komme i gang Utskrift Velge søknadsti Lagre / hente opp tidligere søknader Hente sentral godkjente foretak Signere søknaden

Norsk Eiendomsinformasjon Infoland. Infolandpakke 1 Vann / avløp Reguleringskart Basiskart Eiendomsopplysninger Vegstatus Naboliste

Etat for byggesak og private planer – Bergen Kommune. Elektroniske byggemeldinger. Detalj plan, med tilhørende digital plan for 26 selveiende boliger på Nattland. Søknad om deling av grunneiendom, samt tildeling av gnr. og bnr.

Oppsummering Boligsenteret Bergen as er meget godt fornøyd med elektronisk byggemelding. Det har vært en positiv og konstruktiv dialog mellom Bergen kommune og aktørene som har benyttet seg av den elektroniske saksbehandling. Søknadsprosessen er blitt mer forutsigbar. Dette medfører en bedre utnyttelse av resursene både hos søker og kommunen som skal motta søknadene. Skjematuren er til enhver tid oppdatert og den er gratis. Vi vil anbefale alle å prøve elektronisk byggesak.

Takk for oppmerksomheten Lykke til med ByggSøk - en mer effektiv hverdag.