Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Anton Punsvik, kapellan, Sortland
Advertisements

LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
THAILAND.
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Organisasjonskultur Lars Klemsdal Arbeidsforskningsinstituttet.
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Hvordan kan vi forstå menighetsutvikling i norsk folkekirke? Harald Hegstad Bergen 2. februar 2010.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Satsingsområder:.
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Fra ord til liv april 2011 «Men ikke som jeg vil, bare som du vil.» (Mark 14,36)
Tjenesten & Nådegavene
Klar til tjeneste?.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
FAMILIENS HUS Hvor: Hoff Terrasse 20 (Senter for familiebarnehager)
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Teologiske perspektiver på menighetsutvikling Harald Hegstad 4. mars 2009.
HER ER VI NÅ Visjonære tanker.
Sokoni Noen tanker til møtetorg i Strindheim kirke 22 februar 2006 Ved Erik Dahl Hvordan leve som en disippel i dag? Hva kan vi lære av afrikanerne?
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Diakoni og trosopplæring
Strømmestiftelsen er utviklingsorganisasjonen som hjelper folk i gang. Som gir fattige mennesker starthjelp til å klare seg på.
Vinnerlaget.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Desember 2013 “fra ord til liv” ”Og må Herren la kjærligheten dere har til hverandre og til alle mennesker, få vokse seg rik og stor!” (1. Tess 3:12)
Fellesskap handler ikke om at den enkelte skal vise seg frem.

Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Vår historie – og Guds I serien ”Smittende tro” Meland kyrkje 2011.
Dette velger Distrikt 2275 å satse på. Visjon Service Above Self Det betyr at vi skal tjene andre.
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Folkekirke langs nye veier. … gjør disipler, i fellesskap, langs nye veier…” (jf. Matt. 28,19) ”Mens dere går…
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Mange drømmer om: Flere unge familier som begynner å gå jevnlig til gudstjeneste? Barn som får opplæring i kristen tro som en forlengelse av dåpen? At.
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Misjonsforbundets dag Misjonsforbundet vokser! Hvordan går det med veksten?
Misjonsforbundet Frimisjonen i Tromsø. Foto: Trond Filberg.
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
Arbeids- og strategiprogrammet
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Visdom Beredskap til å lide Kunnskap Organisering Gjestfrihet Barmhjertighet Sjelesorg Kunstnerisk kreativitet Musikk Håndverk Gi Hjelpe Frivillig fattigdom.
Ommund Rolfsen april Litt om Naturlig menighetsutvikling (NaMu) Les heftet ABC i Naturlig menighetsutvikling.
Informasjons- innhenting Satsingsområder Tiltak Ringvirkninger Systematisering Forberedelser Rapport med endrings -forslag Implementering Januar 16 –september.
Å fremelske nådegaver og naturgaver for hverandre i menigheten.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Obs. Denne presentasjonen er ikke ment å vises til barna
- til Gud og til andre mennesker
Å fremelske nådegaver og naturgaver for hverandre i menigheten
Visdom fra en sjelesørger
Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme
Utskrift av presentasjonen:

Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept. 2013

Menighetens profil og satsingsområder

Kristiansand Frikirke – en flergenerasjonsmenighet  Vi ønsker å være en livsløpsmenighet – fra vugge til grav.  Vi vil fremelske enhet på tvers av generasjoner. Enhet handler ikke om at alle tenker likt, men om at vi har samme mål.

Kristiansand Frikirke – en tjenende menighet  Vi ønsker ikke å være oss selv nok. Vårt kristne fellesskap skal være en gave til byen/fellesskapet/nabolaget. Vi vil se mer diakonale tiltak i vår menighet.  Vi ønsker å hjelpe mennesker til å utføre det kall Jesus har lagt i den enkelte og legge til rette for at de kan tjene med sine nådegaver.

Kristiansand Frikirke – en misjonsutsender  I vår menighet skal det være naturlig for unge mennesker å bli misjonærer.  Mål: 20 misjonærer i  Vi vil støtte enkeltpersoner og familier som vil dra ut på DTS/Bibelskole eller liknende livsforvandlende prosjekt.  Vi vil jevnlig arrangere kortere misjonsturer for familier, ungdom og andre aldersgrupper.

Kristiansand Frikirke – en menighetsplanter  Misjon er ikke en aktivitet, men kirkens natur. Det er viktig å være bevisst på hvem vi er sendt til; geografisk, demografisk eller med tanke på interesseområde.  Vi ønsker å se at nye misjonale fellesskap etableres der våre medlemmer bor. Viktigere for folk med lokal tilhørighet.  Mål: Ny menighet «Frikirken Øst» sept  Misjonale fellesskap som er knyttet til sentrum

Kristiansand Frikirke – en åpen kirke.  Fellesskapet vårt skal være et sted som er raust og nådig overfor alle mennesker, tydelig på Jesus.  De som kommer inn i kirken, blir alltid møtt og sett.  Mål: En resepsjon som betjenes både dagtid og kveldstid.  Frikirkens bygg skal være en lys, varm, åpen og innbydende kirke.