”Høsten er stor, men arbeiderne få!”

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Advertisements

Bønnetjenesten for Kina.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Tjenesten & Nådegavene
Klar til tjeneste?.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Styrket fellesskap Første samling 8. september 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Avslutter.
Bibelskolen Bildøy Bergen
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Sokoni Noen tanker til møtetorg i Strindheim kirke 22 februar 2006 Ved Erik Dahl Hvordan leve som en disippel i dag? Hva kan vi lære av afrikanerne?
Vintreets hemmelighet Livet i ordet, bønnen og gleden Joh 15:7-11
12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21.
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Gudstjeneste 1.søndag i advent 2008 i Gruben kirken Dra ut, dra ut gjennom portene og rydd en vei for folket! Bygg, ja, bygg en kongsvei og rens den vel.
Johannes 16, Om sorg og glede
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Nattverden.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
Johannes 21,1-14.
Nattverden.
Fellesskap med Gud.
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
Salme 32, en læresalme 5 S-er
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
Kroppen som Gud har villet
Kjærlighet – mellom søsken
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Misjon – å krysse grenser
JESUS FRA ” LANDSBYGDA ” I M IDDELHAVS - SAMFUNNET Problemet med å beskrive Jesus Hvilke modeller bruker vi? Hvilke forutsetninger har vi mht menneske-
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
APG 1,8 MEN DERE SKAL FÅ KRAFT NÅR DEN HELLIGE ÅND KOMMER OVER DERE, OG DERE SKAL VÆRE MINE VITNER I JERUSALEM OG HELE JUDEA, I SAMARIA OG LIKE TIL JORDENS.
Ser du Jesus? – Jesaja 52/53. Ser du Jesus? – Jesaja 52/53 - å kjenne igjen noen.
KIRKESTØRRELSER HVOR ER VI NÅ, OG HVOR ER VI PÅ VEI? ARTIKKEL AV TIMOTHY KELLER, NEW YORK.
Å dele Jesus.
De nye slaverutene.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
Hvor er vi som kirke? Funn fra «Kirken i Stavanger mot 2020».
“Disippel-høring”.
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Utskrift av presentasjonen:

”Høsten er stor, men arbeiderne få!” Matteus 9,35-38 ”Og Jesus drog omkring i alle byene og landsbyene. Han lærte i deres synagoger og forkynte evangeliet om riket, og han helbredet all sykdom og alle plager. Da han så folket, fikk han inderlig medynk med dem, for de var herjet og forkomne som får uten hyrde. Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!”

Hvor stor er høsten?

MONGOLIA

KINA

Tomme kirkebenker i Norge – bønn i Etiopia

Høsten er stor, men arbeiderne få …..

”… Be derfor…. ” Fra ledige stillinger på NLM. no (13 ”… Be derfor…!” Fra ledige stillinger på NLM.no (13.juni) Høsten er stor i NLM Norge/ SørVest * Barne- og familiearbeider i Misjonssalen Sandens * Barne- og familiearbeider Flekkefjord * Ung-koordinator i Region Sørvest * Barne- og familiearbeider i Salem Stavanger * Rektor på Fjelltun bibelskole * Ledige stillinger ved barnehager i Region Sørvest * Lærerstillinger ved grunnskolen Tryggheim Forus og Tryggheim VGS Høsten er stor i NLM Utland * Lærer for norske barn i Etiopia * Prosjektrådgiver i Cochabamba Bolivia * Sykepleier på Afrikas horn * Barnelege/anestesilege på Afrikas horn

Fra ledige stillinger på NLM. no (13 Fra ledige stillinger på NLM.no (13.juni) Høsten er stor i NLM Norge/ SørVest * Barne- og familiearbeider i Misjonssalen Sandens * Barne- og familiearbeider Flekkefjord * Ung-koordinator i Region Sørvest * Barne- og familiearbeider i Salem Stavanger * Rektor på Fjelltun bibelskole * Ledige stillinger ved barnehager i Region Sørvest * Lærerstillinger ved grunnskolen Tryggheim Forus og Tryggheim VGS Høsten er stor i NLM Utland * Lærer for norske barn i Etiopia * Prosjektrådgiver i Cochabamba Bolivia * Sykepleier på Afrikas horn * Barnelege/anestesilege på Afrikas horn Be om: - at rett person/ personer kjenner seg kallet av Gud - at rett person/ personer blir ansatt - at NLM får ha økonomi til å ansette og sende ut. - at ansatte og utsendinger får ha god helse, ha det godt i ekteskap, ha det godt med andre medarbeidere - at ansatte og utsendinger må kjenne at det er Gud som har kalt dem til oppgavene - at ansatte og utsendinger må ha inspirasjon og energi til å utføre tjenesten.