Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21."— Utskrift av presentasjonen:

1 12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21

2 For Kristi kjærlighet tvinger oss. Vi vet at én er død for alle, derfor er de alle døde. Og han døde for alle, for at de som lever, ikke lenger skal leve for seg selv, men for ham som døde og sto opp for dem. Så kjenner vi ikke lenger noen bare på menneskelig vis. Og har vi før kjent Kristus på menneskelig vis, så kjenner vi ham ikke lenger slik. Nei, den som er i Kristus, er en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til! …

3 … Men alt er av Gud, han som ved Kristus forsonte oss med seg selv og ga oss forsoningens tjeneste. For det var Gud som i Kristus forsonte verden med seg selv, slik at han ikke tilregner dem deres misgjerninger, og han betrodde budskapet om forsoningen til oss. Så er vi da utsendinger for Kristus, og det er Gud selv som formaner gjennom oss. Vi ber dere på Kristi vegne: La dere forsone med Gud! Han som ikke visste av synd, har han gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet. 2. Kor 5,14-21

4 Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. Matt 6,33

5 Er med å gjøre andre til disipler EN NY KRISTEN BLIR FØDT Forståelse av hva det vil si å være en kristen Bevissthet om det overnaturlige «ENGELS SKALA»

6 ”Karmøy Frikirke ønsker å være;  et inkluderende fellesskap som…  gir mennesker en erfaring av Guds kjærlighet og…  gjør mennesker til etterfølgere av Jesus Kristus.”

7 Visions (Salvation Street) I saw a place, a place called happiness A different living – they lived by giving I saw a street, a street called merciful A different curving, they lived by serving I have this vision in my head, a world of love instead of dead Can you see it? Can you feel it? Can you believe it? I saw a house, a house called bountiful (overflod) A different caring, they lived by sharing I saw a man, a man called faithfulness A different being, he lived by dying I have this vision in my head, a world of love instead of dead Can you see it? Can you feel it? Can you believe it?


Laste ned ppt "12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google