01.02.2009 20:23 www.questback.com Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember 2008 1 Response Log.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kurs for kulturvertene
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Vurdering og IKT Egenvurdering i matematikk med
De dårige følelsene. Veiene ut..
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Evaluering av fire spesialiserte korttidsenheter Elektronisk spørreskjemaundersøkelse til ledere av 10 bestillerkontor i Oslo og 4 tjenestekontor på nedre.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
7. Fysisk arbeidsmiljø Jeg er fornøyd med den ergonomiske utformingen av arbeidsplassen min Jeg er fornøyd med inneklimaet på arbeidsplassen.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Av Beate Magerholm, Drammen kommune
:50 Evaluering Lysvåken i Bergen domkirke menighet 1 Svarlogg.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
44 Hector om skikk og bruk I Norge
“Reise til utlandet med oksygen”
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas Katedral desember Response Log.
:02 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Response Log.
Månedsbrev Smørblomst
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
NKIs erfaring med Læringspartnere
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Timesammedag ved Risvollan legesenter(RLS) Evaluering etter 3 år. Stud.med Olav Aune Thomassen og Aage Bjertnæs Spesialist i allmennmedisin.
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
Foreldreundersøkelse – RSMK mai Invitasjon til 34 foreldre – alle som har e-post 22 svar = oppslutning på 65 prosent 5 tema: informasjon, foreldremedvirkning,
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
Brukerundersøkelse Klikk Helse (antall respondenter: 439) Gjennomført i perioden 17. septmeber til 29. oktober 2008 Av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Pårørendes forhold til tvangslidelse.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Monika S. Luktvasslimo 12. desember 2013
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Drop-In metoden i skolen
HIS august 2003: Telefonen ringer på kontoret til en på vår prioriterte kontaktliste Jaa Er det forsker NN? Ja God dag mitt navn er Ola Barkved, jeg arbeider.
KARNEVAL
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Livsstilsending - uke 5 -
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Forestilling halv gruppe.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Utskrift av presentasjonen:

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Response Log

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Hvordan fikk du vite om teaterstykket "Juleevangeliet" med Dukkenikkerne i Barnas katedral? 1Den kulturelle skolesekken sine hjemmesider 2Via en kollega 3Kjente til dette fra før 4Surfet på nettet 5Media ellers 6Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Vennligst evaluer følgende; 1PR for programmet om "Juleevangeliet" på nettet og ellers 2Teknisk løsning for påmelding på nett via barnaskatedral.no 3Mottakelse i Barnas katedral 4Praktiske forhold for barnegrupper 5Opplevelsen for barna 6Opplevelsen for de voksne 7Alt i alt N PR for programmet om "Juleevangeliet" på nettet og ellers 58 Teknisk løsning for påmelding på nett via barnaskatedral.no 58 Mottakelse i Barnas katedral58 Praktiske forhold for barnegrupper58 Opplevelsen for barna58 Opplevelsen for de voksne58 Alt i alt58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember PR for programmet om "Juleevangeliet" på nettet og ellers Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Teknisk løsning for påmelding på nett via barnaskatedral.no Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Mottakelse i Barnas katedral Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Praktiske forhold for barnegrupper Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Opplevelsen for barna Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Opplevelsen for de voksne Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Alt i alt Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Fikk dere tatt en tur i kirketårnet og sett kunstutstillingen? 1Ja 2Nei, fordi at... N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Vil du anbefale besøk i Barnas katedral til andre barnehager/skoler? 1Ja 2Nei 3Vet ikke N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Deltok du som; 1Lærer i småskolen 2Pedagogisk personale i barnehage N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Kjønn 1Kvinne 2Mann N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Din alder; 1Under over 70 N Current58

:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Er det aktuelt å melde seg på noen av de kommende teaterforestillinger i 2009? 1Noas ark, 4-10 år, slutten av februar, Dukkenikkerne 2Påskevandring, 5-10 år, uken før mars med barneteatergruppen Kirkenarrene og Gabrielle Barth i Dukkenikkerne 3Ute-teater "Jakten på Jesus" 4. trinn, juni 4Farvel, hr Muffin, år, oktober, Teater Uno 5Juleevangeliet, 3-10 år, desember, Dukkenikkerne 6Vet ikke N Current58

Kommentarer fra brukerne til Juleevangeliet : Har du andre kommentarer til besøket i Barnas katedral? Det er en flott forestilling, som vi har vært på flere ganger. Like kjekk for voksne som for barna. Syns dere har en fin forestilling som fenger små og store. Kjekt med humor og ordspill for de voksne. God jul! Jeg synes Nykirken er en fin ramme rundt et julespill. Kjempeflott, Dukkenikkerne er utrolig dyktige!!!! Vi er godt fornøyd med tilbudet deres. Vi kommer gjerne igjen ############ Flott forestilling for både barn og voksne. Kjekt at vi fikk det anbefalt. Skeptiske barn slappet av og koste seg. Mye pos samtale i ettertid. Flott bare å være i den fine kirken og å kunne spise på galleriet. Ellers: en fantastisk morsom og fin forestilling. Dukkenikkerne er jo SÅ flinke! Takk for en flott opplevelse. Vi hadde med oss en gruppe på 10 4 åringer og de levde seg helt inn i stykket alle sammen.Veldig bra. Det er eit kjekt tiltak for barn. Det er ein fryd å se dukkenikkerene sin juleforteling. Gleder meg alt til neste år. Har sett Juleevangeliet med Dukkenikkerne før, denne gangen var forestillingen utvidet og blitt mye bedre. Dette er noe av det beste vi kan gi til barna før jul. Dere må bare fortsette slik at nye små kan få oppleve dette. Flott opplegg ############ Tusen takk for en flott forestilling. Det er fint at barna kan oppleve en kirke på sine premisser, som å se og oppleve kirkerommet på egenhånd. Mvh Ann-si Palmér Selve forestillingen var fantastisk! Flott at andre sanser enn kun den visuelle ble ivaretatt (f.eks. ved at skuespillerne kom ned blant publikum, englevingene strøk over hodene våre osv..) barn og voksne hadde en fin opplevelse, og barna har snakket mye om teateret til oss og foreldrene. Vi er veldig godt fornøyd og kommer nok til neste år også. Flott opplegg!! ############ En morsom fremstilling av juleevangeliet,for både barn og voksne. Blir i godt humør. Fin fellesopplevelse. Gode skuespillere. Lykke til videre. Positiv opplevelse for alle. Synd at julekrybben i erkebispegården var borte! det var en veldig hyggelig opplevelse, vi ble tatt godt i mot i kirken, og barna hadde stort utytte av stykket. tusen takk hilsen Ingunn i Starefossen barnehage Vi synes at det er veldig bra. Vi koser oss både store og små. Det er veldig aktuelt for oss å komme tilbake, så sant vi får det til praktisk. Positiv opplevelse Vil bare si at vi alle hadde en flott opplevelse, og at Dukkenikkerne er fantastiske Vi deltok i kunstprosjektet, og det var veldig kjekt, Ungene koste seg på verkstedet og var stolte av resultatet. Teateret var en opplevelse flinke skuespillere og profesjonelt opplegg!

Comments…. 3: Hva bør vi evt. endre til neste gang vi skal arrangere noe i Barnas katedral? Døren var låst da de kom og skulle spise før forestillingen. De fikk ikke tid til å se på utstillingen fordi døren var låst. Det er viktig at dere gir beskjed om at døren er låst under forestillingen. Oversikten som viser hvem/når vi hadde fått tid til forestillingen,kan gjøres klarere. Ikke send ut skjemaet i Excel der vi må "finne oss selv", det var bare utrolig rotete og uoversiktlig! Ting fungerer veldig bra synes vi. ############ Litt letter å melde seg på. Dere er kjempeflinke!!! God jul:-) Den vanlige påmeldingsrutinen gjennom kulturskolesekken fungerer bedre for oss, sikkert fordi vi kjenner den fra hyppigere bruk. Det er ikke enkelt å sitte på de store putene. Tror det ville vært bedre med trebenker. Noen voksne fra den enkelte barnehagen bør sitte med "sine" barn. Opplevde at vi måtte dempe andres barn, der de voksne satt for seg selv annet sted. ############ Arrangementet er flott! Det eneste som skaper litt praktiske vanskeligheter er at det er så få toaletter. Det var vanskelig å navigere i listen over påmeldte for å finne sin gruppe. ############ Vi likte oppsetningen som den var ############ Viktig at man ikke utsetter forestillingen fordi noen banrnehager/skoler er forsinket. Dette fordi man har et tidsskjema i forhold til buss og hjemreise, og det kan oppstå problemer i forhold til dette.