Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren 2006. av.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
BraWeb Bestilling.
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.
Teknisk brukerstøtte system For Noroff Instituttet Avdeling Bergen Oppgave 49E av Gisle Johannessen, HiST V2007.
Uni Eiendom FDV Veien videre
Presentasjon av hovedprosjekt E39 ”Få Rennebu Kommune ut på Internett” Elisabeth Eide.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Prosjekt 013E ”Leiebørsen” / Thomas Kulvik: Prosjekt 013E Leiebørsen.
Finne prosjekt  lærerikt  database  PHP, Webløsning.
Pedagogikk 102 Våren 2008 Arbeidskrav og vurdering.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Presentasjon Hovedprosjekt nr 43
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST.
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Presentasjon av hovedprosjekt 23E Student:Veileder:Oppgavestiller: Ronny A. HansenArne B. MikalsenNordborg Kristen Videregående Skole
Grafikkprosessering på sky. Grafikkprosessering Grafikkprosessering = Render Lage bilder ved hjelp av datamaskiner Animasjon krever massiv datakraft.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Ivar.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Hvorfor bruke Fjernlån? David Massey ALEPH brukermøte 2007.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
Nettskjema v3.0 Oppsummering for allmøte med USIT og Lokal IT torsdag 15.des 2011 Av Dagfinn Bergsager, USIT.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Helpdesk Ny kundefront Ovf - nett drift.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Forretningsplan, Nettsted med Flash, Ajax, PHP, MySQL
Pluginmodul for medlemsbehandling KomkartWeb Oppgave 17 Halvor Sæther Berge.
© Bergen kommune1 Dexter Fakta opplysninger om barnehagen som adresse, tlf, e-postadresse, plasstyper, antall plasserte barn osv. hentes fra Extens og.
Teknisk utstyr database
Presentasjon av hovedprosjekt
Boost Communications AS Etablert i juni 2000, har utspring fra NTNU, og holder til i Innovasjonssenter Gløshaugen, inkubatoren som er opprettet av NTNU,
Presentasjon oppgave 047E Hovedrosjekt av Christian Lyng 1 Presentasjon Realici Hovedprosjekt fra Christian Lyng 3DDT Oppgave 047E Veileder Greta Hjertø.
Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.
Presentasjon av hovedprosjekt Skoleåret 2005/2006 Anita Enoksen.
Presentasjon av prosjekt Oppgavestiller: NTNU (Magnar Hole) Oppgave: Opprette lokal brukerdatabase med (PHP & MySQL) Studenter: Christian Dillner Veileder:
Utvikling av nettbutikken. Nettbutikken og Oppgavestiller Oppgavestiller og prosjektgruppen består samme person, Inger-Lise Aase Nettbutikken er utviklet.
Programmering i Java 3D Hovedprosjekt 16 studieåret 2005/2006 Av Jarl Magnar Jakobsen 3DDT HiST-AITeL.
ASP-basert Helpdesk for Veterinærinstituttet ASP-based Helpdesk-system for Norvegian Veterinary Institute.
Hovedprosjekt 2HKI Interaktive sider med PHP og MySQL Av Kjell Kvitvær.
Hovedprosjekt ved Høgskolekandidatstudiet for Drift- og vedlikehold av EDB-systemer ved IDB, HiST -- Våren 2001 – Datanetwork for Q-Free.com Utført av:
Klasse: 2HKI Student: Bertil Gjerstad Oppgnr: 25E
Online kalendersystem for Uninett tilpasset PC og PDA -
Supply Chain Analyzer Hovedprosjekt for Henning Jensen, Atle Rudshaug og Birger Ertsgaard 3dsu, AiTEL, HiST.
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
Windows 2000 nettverk med Active Directory Arbeidssted: IBM, Trondheim Oppgavestiller: Roy Ingebrigtsen Veileder: Jostein Lund Oppgave 48E: Gro Eikeland,
Sikker gjesteaksess på 802.1X nettverk HiST. Agenda Presentasjon av gruppen Presentasjon av oppgaven Hvordan vi løste oppgaven Demonstrasjon Lunsj.
1 VervDb Web-basert system utviklet med PHP og MySQL, vervdatabase for Høgskolen i Sør-Trøndelag.
Prosjektpresentasjon
Presentasjon av hovedprosjekt ”PC-basert keyboard og display for AIS”
Hovedprosjektoppgaven for Prosjektgruppe 027E Ruben Apalnes presenterer: Ruben Apalnes presenterer:
Hovedprosjekt våren Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
Nytt Intranett Trøndelag Fylkeskommune
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Support og tilbakemelding
HVA ER EN PDA? PRAKTISK BRUK PROSJEKT PDA, MOBIL PROFIL GEVINST
Enkel brukerveiledning
Frode Hammer Håvard Gustad
PROSJEKT PDA I STEINKJER KOMMUNE MOBIL PROFIL
Utskrift av presentasjonen:

Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av Oddbjørn Steen

Om oppgavestiller Steinkjer Kommune i Nord-Trøndelag. Avdeling for Informasjon IKT i samarbeid med avdeling Kultur. Lokalisert på Steinkjer Rådhus.

Problemstillingen Oversikt over lag og foreninger vedlikeholdes i dag manuelt i en artikkel på kommunens hjemmesider. Kjent sak at oversikten er utdatert og ufullstendig. Andre inkrement: Kommunen ønsker å tilby en kulturkalender på sine nettsider.

Problemstillingen Det skal utvikles et websystem, ved hjelp av PHP og MySQL, som skal brukes til å registrere kontaktinformasjon om lag og foreninger i en database. Lagene skal selv kunne logge seg på og oppdatere sin informasjon. Oppdateringene blir så godkjent gjennom et administrasjons- grensesnitt fra kommunen sin side. Informasjon om de ulike lag og foreninger blir da publisert på kommunens nettsider. Aktuell utvidelse: Mulighet for å legge til arrangement i en kalender. Publisering av en samlet kalender som viser all aktivitet i kommunen.

Hvorfor denne oppgaven? Jeg har vokst opp i Steinkjer, og så på det som interessant å kunne avslutte bachelor-graden i hjembyen. Sendte forespørsler til diverse bedrifter i Steinkjer, og fikk positiv respons fra Viggo Billdal i kommunen. Vi gikk gjennom aktuelle oppgaver sammen med avdelingsleder Ole Jørgen Hammervold, og endte til slutt på ideen med lag og foreninger.

Hvordan ble oppgaven løst? Ble tildelt eget kontor med PC så all jobbing kunne skje på Steinkjer Rådhus i tett samarbeid med oppgavestiller. Etter å ha sjekket mulighetene for plattformer, bestemte jeg meg for å bruke PHP/MySQL da jeg allerede har erfaring med dette. Ordnet med tilgang til server så jeg kunne jobbe direkte på den. Etter å ha gjort meg ferdig med forstudier og kravspesifikasjon begynte prototyping og utvikling av første inkrement.

Hvordan ble oppgaven løst? Etter første versjon ble det gjennomført en presentasjon for personer i avdeling Informasjon IKT, i tillegg til en gjennomgang med kulturansvarlig. Tilbakemeldinger på utseendet og funksjonalitet ble fulgt opp og implementert i en ny versjon av systemet. Til slutt ble andre inkrement (kulturkalender) implementert

Resultater Nettløsning for lag og foreninger Foreninger får tildelt ID og passord, sendt i et oppstartsbrev. som de bruker for å logge seg på løsningen. De har da mulighet til å oppdatere sin informasjon og legge inn egne arrangement. Rent teknisk implementert som en iframe.

Resultater Modul for kulturkalender (iframe) Viser en standard kalender med dagene i en måned Dagene med aktivitet er klikkbare, og gir en oversikt over hva som skjer den aktuelle dagen Ukenummeret kan klikkes for å få full oversikt i en hel uke Mulighet for å navigere frem og tilbake i måneder Nederst vises de 4 kommende arrangementene

Videre arbeid Send ut oppstartsbrev til ca 400 foreninger Koordiner og sørg for at ansvar for drift og support av systemet blir fordelt Ferdigstille dokumentasjon (system/drift) Skrive ferdig sluttrapport