Videreutdanning i PPT 2014 - 2018 Videreutdanning for ansatte Lederutdanning.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ungdomstrinn i utvikling Ole Johansen Utviklingsveileder Nordkapp, Måsøy, Kvalsund, Hammerfest, Hasvik, Loppa og Alta.
Advertisements

Søking til høgskoler og universitet
Læring på arbeidsplassen
INNTAKSFORSKRIFTEN KAPITTEL VI
s. 1 Aktuelt - rådgivertjenesten Inger Lise Pettersen Foto: Crestock.com.
ANSA Association of Norwegian Students Abroad Organisasjonen for norske studenter i utlandet u Nesten 9000 medlemmer i 64 land u Informasjon om studier.
Rådgiversamling januar 2011 Fag –og yrkesopplæring.
«Bedriftsutvikling tradisjonelt landbruk»
Søknadsprosedyre høyere utdanning
Opptak til høyere utdanning gjennom Samordna opptak 2014
Videreutdanning i supported employment Målrettet og systematisk oppfølging til arbeidsgiver og arbeidssøker Videreutdanningen tilbys av Høgskolen i.
ENTREPRENØRSKAP FOR LÆRERE OG SKOLELEDERE Videreutdanning 30 studiepoeng Entreprenørskap i skolen Entreprenørskap er et utdanningsmål og en opplæringsstrategi.
Søknadsfrist 26. mai 2008 Studiested Stord Du kan finne mer informasjon om skolen og studiene på KONTAKTPERSONER Bjørg Sørfonden Bye -
Velkommen til informasjonsmøte om utveksling neste skoleår i auditoriet onsdag 26. februar kl For elever i Vg1 og foresatte.
| 1 Øyeblikkelig hjelp Prosjektdirektør Jon Hilmar Iversen Helsedirektoratet –
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Kompetanseplan bydel Frogner
Lov om spesialisthelsetjenesten m.m.
Aktuelle saker. Tariff forberedelser Vi ber de tillitsvalgte om å foreta oppryddingene på medlemslistene sine i god tid før lønnsforhandlingene.
Barnehageforum 25. april Kvalitetsutvikling barnehage Hva skjer i 2013? Læringsmiljø –Fortsette med tiltak for å implementere formålsparagrafen.
Fagdag for barnehageeiere i Hedmark 10.april 2014
Inntak til videregående opplæring Januar Prosjekt med tema videregående opplæring, yrkesvalg og utdanning Besøk på vgs, ”Åpen dag” uke 3 og 4.
Kompetanse for kvalitet
Informasjon til fylkes- og lokallag
Evaluering inntak 2012 Vedleggsskjema «Rett skjema til rett elev» Skjema A: Det var inntaksåret 2012 et ønske om å få riktige søkere til særskilt.
Agenda Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra PuP (Bjørn Andersen) Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra instituttene Råd om/prosedyre.
Agenda Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra PuP (Bjørn Andersen) Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra instituttene Råd om/prosedyre.
Muligheter for tilrettelegging Sosial- og helsedirektoratet Snart Student? Informasjon om høyere utdanning og funksjonsnedsettelse. September – men.
Spillemidler til idretts-, nærmiljø og friluftsanlegg. Høstseminar 2011 – Asker idrettsråd.
Grønt Flagg, - Nord Trøndelag Disposisjon: Kort presentasjon, - av foreleser Kort gjennomgang av krav / kriterier, - 6 lysark Gjennomgang av arbeidsprosessen.
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Vest-Agder fylkeskommune en drivkraft for utvikling Folkestyre – kompetanse - samarbeid.
Skolelederemøte ©Byrådsavdeling for oppvekst 1 Kunnskapsløftet – litt info Fag- og timefordelingen Forslag 5 uketimer Årstrinn. Tas opp.
Fortrinnsrett til videregående opplæring
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité 1 Spillemidler til utstyr 2009 Frister: 14. Sept: Ordningen åpnes for søknader 20. Nov: Søknadsperioden.
LMU Studiebarometeret. Ny nasjonal studentundersøkelse Første nasjonale undersøkelse som måler studentenes tilfredshet med studiekvaliteten.
Planer og rapportering Som kommunekoordinator for Den kulturelle skolesekken skal du bl.a. levere planer og rapporter Her er noe informasjon og tips: Frister.
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Bygg og anleggsteknikk Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Ny likepersonsordning
Søking til høgskoler og universitet
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Erfaringer endret inntaksforskrift - oppfølging Finsås 30. september 2014.
Kompetanse for kvalitet Videreutdanning mill kr 37 nye tilbud høsten 2010, samlet 91 videreutdanningstilbud med omfang 30 studiepoeng Fire nye.
Info-dager 2014 Søking skoleåret Fortrinn og individuell vurdering 1.marssøkere med vedtak om spesialundervisning Bruk av overgangsskjema ved tilretteleggingsbehov.
Gro Maastad, studieveileder
NTNU Kompetanse i skolen KOMPiS Dag Atle Lysne Faglig leder.
Institutt for spesialpedagogikk VELKOMMEN TIL INSTITUTT FOR SPESIALPEDAGOGIKK INFORMASJONSMØTE FOR NYE MASTERSTUDENTER 12. AUGUST KL. 10:15 -12:00, AUD.
Utvikling av deltidsstudium for landbruk Studiet er støttet av Matmerk, KIL midler, Fylkesmannen i Troms Nordland og Troms fylkeskommune.
Velkommen til samling for regionsledere Nyheter fra Utdanningsdirektoratet (skoleutvikling, etter- og videreutdanning): Ungdomstrinnsatsning Mulig videreføring.
Valg av programområde og fag til Vg2 Et viktig valg for tiden din her på Nadderud, og for veien videre.
KIN2010 – Kinesisk C Praktisk informasjon om studieoppholdet i Kina.
Veien videre – veiledning og støtte Line Helene Nilsen, internasjonal rådgiver, næringsseksjonen Østfold fylkeskommune Horisont 2020.
Søking til skuleåret Opplæringsavdelinga, inntak og formidling Rådgjevarkonferansen 2014.
Roar Bjarne Kvamme1 Foreldremøte 10. trinn Velkommen.
Vest-Agder fylkeskommune en drivkraft for utvikling
Inntak , fortrinn og individuell behandling
Ny sjanse! SKOLEEIERPROGRAM—NORD Kompetanse- og utviklingsprogram for
Foreldremøte 10. trinn Velkommen Roar Bjarne Kvamme.
Etter vgs - ka(rriere) da? Info om høyere utdanning
Etter vgs - ka(rriere) da? Info om høyere utdanning
Formidling til læreplass 2018
Velkommen til foreldremøte 10.trinn 28.august!
VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE OM UTVEKSLING
Årshjul for klubber og idrettsråd i Rogaland idrettskrets 2019
Status internasjonalisering vår 2019
Tid Hva Ansvarlig FM Registrering Liv-Inger- FmFi Velkommen
Informasjon om videregående skole
Utskrift av presentasjonen:

Videreutdanning i PPT 2014 - 2018 Videreutdanning for ansatte Lederutdanning

Målgruppe Videreutdanning Ansatte i kommunal og fylkeskommunal PPT Lederutdanning Ledere i kommunal og fylkeskommunal PPT

!NB! Brev fra Udir. 23.01.2014 til alle landets kommuner og fylkeskommuner – søknadsprosedyrer mm. http://www.udir.no/Utvikling/Etter--og-videreutdanning-PPT-/ Staten dekker halvparten av vikarkostnader (150 000/30 stp), resterende fordeles på arbeidsgiver (25%) og den enkelte deltaker (25% i form av arbeid) Det tilbys 9 studier på 30 stp. over to semestre (se brev/nett) Det er mulig for ansatte å søke andre studietilbud på ordinære inntak – må allikevel søke i det elektroniske søkesystemet for å få utbetalt vikartilskudd Kommuner/fylkeskommunen må godkjenne og prioritere søknadene i søkesystemet, og sende samlet søknad til Udir.

Tilbud for videreutdanning av ansatte i PPT opprettet som en del av SEVU-PPT med oppstart høsten 2014: UIT Norges Arktiske Universitet Rådgivning og Veiledning Høgskolen i Nord-Trøndelag Organisasjonsutvikling og endringsarbeid NTNU Rådgivning og Veiledning Læringsmiljø og gruppeledelse Høgskolen i Oslo og Akershus Rådgivning og Veiledning Organisasjonsutvikling og endringsarbeid Høgskolen i Lillehammer Læringsmiljø og gruppeledelse Høgskolen i Hedmark Universitetet i Nordland Det er også mulig å søke om å delta på andre tilbud/studiesteder!

Viktige datoer 2014 1. februar: Søknadsportalen åpner 15. mars: Søknadsfrist for ansatte og ledere i PPT. 15. april: Frist for kommunen/fylkeskommunen for å godkjenne eller avslå søknader, og søke om midler til Fylkesmannen. 1. juni: Frist for Utdanningsdirektoratet for å fordele studieplasser. 15. september: Frist for kommunen/fylkeskommunen for å bekrefte studiedeltakelsen til Fylkesmannen. 15. oktober: Frist for Fylkesmannen for å utbetale midlene til kommunene/fylkeskommunene.

Ledere i PPT 30 stp over 1,5 år – NTNU og UiO Samlingsbaserte studier – deltakere skal kunne jobbe i full stilling Arbeidsgiver/-taker dekker utg. til reise, opphold og relevant studiemateriell Søker i det elektroniske søkesystemet Arbeidsgiver må godkjenne/avslå/prioritere Samme frister gjelder (se viktige datoer 2014)

Viktige nettadresser All informasjon om søknadsprosedyrer og strategi for etter- og videreutdanning for ansatte og ledere i PPT: http://www.udir.no/Utvikling/Etter--og-videreutdanning-PPT-/ Søk her! Det elektroniske søkesystemet for både ansatte og ledere: http://www.udir.no/Utvikling/Etter--og-videreutdanning-PPT-/Sok-her/

Etterutdanning Hovedmålsetting: Økt fokus på systemretta arbeid Staten vil bidra med midler til å utvikle og gjennomføre tiltak Informasjon om etterutdanning kommer i eget brev i løpet av februar Statped vil ha en rolle i dette