Samhandlingsarena Aker Styringsgruppe 13.12.2012 Oslo kommune.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Litt mer om PRIMTALL.
Advertisements

Faglig forum – arbeidsgruppe operasjoner Konstituerende møte.
Rehabilitering i Frostating Status og videreføring Steinkjer 12. februar 2007.
« gir medlemmene en bedre hverdag». 2 Saker • Kort presentasjon av prosjekt og styringsgruppe • Innmeldingsskjema kvinnenettverk • Kommende seminar/kurs.
Midtveisevaluering FME Samfunn
Samhandlingsreformen og brukermedvirkning
Organisering og standardisering av universitetets IT-virksomhet Bjørn Ness, assisterende IT-direktør Fellesmøte m/lokal IT 13. desember 2012.
EFV-V forskningsadministrative støttefunksjoner organisering og system.
Strategi for forsknings- og utviklingsarbeid (FoU) Bjørg Th. Landmark.
1 Etablering av Regional kompetansetjeneste Rehabilitering (RKR) Kirsten Sæther.
Prosjekt E-skatt Halden kommune Prosjektansvarlig Per Egil Pedersen Prosjektleder Bjørn Josefsen.
Samhandlingsarena Aker
FAU – Møte 8. januar 2013 Marienlyst skole
Planprogram for revisjon av kommuneplanens arealdel i Trysil kommune Plan- og bygningslovkonferansen 2006 Scandic Hotel, Hamar
Prosjektplanen Pedagogisk ledelse.
PROSJEKT REHABILITERING. Bakgrunn Samhandlingsreformen/Overføring oppgaver til kommunene Avtalene/samarbeidsfora Klargjøring av ansvar mellom kommuner.
Status og framdriftsplan for gjennomgangen - Hovedprosjektet
Delprosjektets status og framdriftsplan Prosjektleder Hilde Skyvulstad.
Forskningsrådets policy for forskning ved de statlige høgskolene Bakgrunn: Nye rammebetingelser Universitets- og høgskoleloven av 2005 Rådets høgskolestrategi.
Oppsummering av FOU - prosjekt
Helse – Midt 6. mars 2012 Erik Torjussen A-larmBrukermedvirker.
IT-direktørmøte m/seksjonssjefene 11. desember 2013 Årsplaner på USIT.
USIT 2.0 Status og framdrift Allmøte 28. april 2011 Hallgerd Benan
Hvorfor satser Forskningsrådet på Innovasjon i offentlig sektor? Sogndal Jesper W. Simonsen, divisjonsdirektør.
Bakgrunn, mandat, oppgaver Oppstartsmøte Universitetsdirektør Tor A, Aagedal Råd for samarbeid med arbeidslivet.
Prosjekt tidlig innsats
Geriatrisk ressurssenter – en del av Samhandlingsarena Aker –
UiO – Forskningsadministrativ avdeling FRIDA som felles forskningsdokumentasjonssystem for universiteter og helseforetak ? - Rapportering av vit.
Faglig Forum – Arbeidsgruppe teknologi Etablering I Faglig Forum 11. desember 2012 ble det avtalt å etablere en arbeidsgruppe for teknologiutvikling i.
Forpliktende samarbeid for å redusere klimagassutslipp Klima Østfold.
IKT i undervisningen Science camp Halmstad 12. april 2011 Torgeir Selle.
Vi skal bygge videre på det vi har!
Om du ønsker, kan du sette inn navn, tittel på foredraget, o.l. her. Erfaringer med SAP Seminar Åse Berg Studie- og forskningsseksjonen SVT-fakultetet.
Standardisering av IT-virksomheten. Bakgrunn Lokal – sentral, arbeidsgruppe under IHR IT Kartlegging høsten 2011 Diskusjonsnotat februar 2012 Høringsnotat.
Handlingsplan for innovasjon og Innovasjonsåret 2013
Velkommen til Kompetanseforum 14.oktober Saksliste Sak 36/14Referat Sak 37/14Orienteringssaker Sak 38/14Anbefaling av strategiplan Sak.
Evaluering av Avinors organisering og tilknytningsform Møte med fagforeninger og tillitsvalgte 13. februar 2006.
Samhandlingsreformen -betydning for ergoterapi?
Samhandlingsreformen – Hva skjer?
Strategi for utdanning og kompetanseutvikling i Helse-Midt-Norge
Pasientforløp ”hjem til hjem”
Styremøte IHR – Forslag til vedtak. Roller og ansvar Forslag til vedtak Med bakgrunn i saksutredningen anbefaler universitetsdirektøren følgende.
Aktuelle saker i et lederperspektiv Vinter Forutsetninger Å ha minst èn lederrepresentant i alle styrer, fra lokalt til sentralt nivå Alle lokallag.
Etisk refleksjon.  Porsgrunn deltok i 1. pulje i KS sin satsing «Sammen om etisk kompetanseheving»  Prosjektleder i 20% stilling i prosjektperioden.
Politikk for åpne standarder og fri programvare Linuxdagen - Oslo, 1. juni 2006 Jørund Leknes, politisk rådgiver.
Orientering og oppfølging av forsøksprosjekt for bestilling og samordning av TT fritidsreiser PRØVEPROSJEKT BYDEL ØSTENSJØ OG BYDEL NORDSTRAND Arbeidsgruppe.
Inkluderende arbeidsliv som integrert del av arbeidsgiverpolitikken Prosess, plan og oppfølging IA-rådet i Oppland
FOLK Et femårig regionalt kultur- og helseprosjekt hvor kulturelle aktiviteter benyttes som virkemiddel i folkehelsearbeidet ( – ).
Plan for utarbeiding av veileder for akuttpsykiatri Akuttnettverket 18. oktober 2010 Torleif Ruud, avdelingssjef/professor FoU-avdeling psykisk helsevern,
Forventningene fra Fylkesmann « Fylkesmannen forventer at det er gjort en vurdering av hvorvidt kommunen, gjennom ny kommune eller på egen hånd, er i stand.
Brukermedvirkning i helseforskning i Norge Regional brukerkonferanse november 2015 May Britt Kjelsaas, rådgiver Helse Midt-Norge RHF helsefagavdelingen.
Prosjekt vår 2016 Samlokalisering av allmennlegetjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester Økt tjenestekvalitet?
Oppsummering av FOU - prosjekt
Orientering om status for spesialistutdanningen for leger
Det integrerte universitetssykehuset
Forventningene fra Fylkesmann
IT-investeringer i et femårsperspektiv
Fremtidens habiliterings- og rehabiliteringstjenester i Oslo kommune
Brukermedvirkning i helseforskning
Oppfølging av regionale planer PH og TSB
NTNUs samarbeid med lav- og mellominntektsland
Møte i styringsgruppa for Masterplan for IT
Oppsummering av FOU - prosjekt
Aktiviteter i campusutvikling høst 2017

Evaluering av USITs organisering, USIT 3.1
Opplæringsdag nytt regionalt brukerutvalg Helse Midt-Norge RHF
Standardisering av IT-virksomheten
STATUSRAPPORT UiO Saksbehandling og arkiv Delprosjekt 1 &
Utskrift av presentasjonen:

Samhandlingsarena Aker Styringsgruppe Oslo kommune

Agenda /12Godkjenning av referat fra møte /12Brukermedvirkning på Aker – prosjektskisse 43/12Forskning, innovasjon og utdanning som del av virksomheten ved Aker som samhandlingsarena 44/12 Arbeid med livsstilssykdommer i regi av Samhandlingsarena Aker – prosjektskisse 45/12 Prosess ved behandling av ny og justerte forslag til virksomhet med konsekvenser for arealbruk på Aker 46/12 Statusrapport 47/12Risikovurdering 48/12Eventuelt, inklusiv møteplan 2013

42/12 Brukermedvirkning på Aker – prosjektskisse - Forutsetninger Aktivt samarbeid med brukerinstitusjoner og brukerorganisasjoner Bygge på erfaringer og kunnskap om brukermedvirkning fra eksisterende og fremtidige virksomheter på Aker Aktiv deltagelse fra brukere i virksomhet som er på Aker eller skal etableres der og nøkkelpersoner som særskilt har satset offensivt på brukermedvirkning på Aker Det opprettes en prosjektgruppe sammensatt av ledere, brukere og representanter for de ansattes organisasjoner som skal bidra til konkretisering av metode for brukermedvirkning

Videre arbeid med brukermedvirkning Innspill fra styringsgruppen i dag Prosjektmandat utarbeides til styringsgruppen i februar Mandatet omhandler konkretisering av prosjektskisse med fastsetting av mål, arbeidsform og fremdriftsplan

43/12 Forskning, innovasjon og utdanning Bakgrunn for saken: Vedtatte ambisjoner for samhandlingsarena Aker HODs strategi for forskning og innovasjon for samhandling Samarbeidsavtalen mellom OK og UiO Tjenesteavtale 4 Tiltak og handlingsplaner på sykehusene

43/12 Forskning, innovasjon og utdanning Konkretisering av målbildet: En møteplass Et utviklingsverksted En partner for evaluering En praksisarena En arbeidsplass preget av kunnskapsdeling

43/12 Forskning, innovasjon og utdanning Konkretisering av målbildet: En møteplass Et utviklingsverksted En partner for evaluering En praksisarena En arbeidsplass preget av kunnskapsdeling

43/12 Forskning, innovasjon og utdanning Spesifikke forutsetninger for å lykkes: Knyttes til de fag og behandlingsområder som er på Aker Ha egnet organisering og kompetanse Lokalisere egne enheter innen dette til Aker Knytte nettverk mot klinisk virksomhet i kommune og sykehus ut over Aker Prosesser på tvers av virksomheter på Aker Integrere brukermedvirkning

43/12 Forskning, innovasjon og utdanning Konkrete tiltak: Plan for utvikling og formidling av kunnskap innen rehabilitering Oversikt over potensiale i eksisterende forskning, innovasjon og utdanning Skisse til mulig innovasjonssenter Forslag til realisering av utdanningsmessig samarbeid med høgskoler og universitet Behandle dette område i delprosjekt brukermedvirkning på Aker

44/12 Arbeid med livsstilssykdommer Arbeidet gjennomføres gjennom opprettelse av mindre arbeidsgrupper som utreder: 1.Samarbeid med LHL og Lunger i praksis vedr. faglig innhold, rammebetingelser og forpliktelser 2.Systematisk innhenting av hva som skjer i bydelene 3.Samarbeid mellom lokalsykehusfunksjoner og bydelenes aktiviteter gjennom pasientforløp og oppgavefordeling skal beskrives 4.Sykehusenes bidrag - om og på hvilken måte sykehusene i Osloregionen skal være deltagende i det videre arbeidet utredes.

45/12 Prosess ved behandling av ny og justerte forslag til virksomhet Alle forslag skal stiles inn til felles prosjektstab for PSA/PHAA via aktuell linje. Forbereder sak til styringsruppen for PSA Styringsgruppen vurderer med hensyn til vurdering av egnethet for plassering/utvidelse på Aker, ref visjon og mål. Videre bearbeiding for å få fram virksomhetsbeskrivelse og mulig arealmessigløsning. Forslag med konsekvens for investeringsbehov skal også vurderes av OUS

45/12 Prosess ved behandling av ny og justerte forslag til virksomhet

46/12 Statusrapport Statusrapport

47/12 Risikovurdering

48/12 Eventuelt Møteplan vår møte 8. februar kl – møte 18. april kl møte 21. juni kl – 11.00