Ak Dolven ” Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kapittel 4 Forestillinger om det norske
Advertisements

Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
I.
Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling
RENESSANSEN Den vitruviske mann eller Den vitruvianske mannen (på latin Homo Vitruvianus) er en proporsjonsstudie fra skisseblokka til Leonardo da Vinci.
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
Fra håndverk til industri
Piken med perleøredobb
Bruk mediene - hvis ikke, vil mediene bruke deg Medieseminar Aurland 20. april Audun Tjomsland.
KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.
Tekster til kapittel 2.
”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”
EiT landsby 18: Samarbeid over Internett Bruk av Rich Presence.
1 TUD – erfaringer og problemstillinger sett fra kommunehelsetjenestens side Trond Hatling.
Kapittel 28 Norgeskartet
Hurra for deg som fyller ditt år...
Forandringsfabrikken
Å skrive en god innledning
STUDIESPESIALISERENDE UTDANNINGSPROGRAM
MI – Motiverende intervju som hjelpemiddel ved livsstilsendring
Målinger generelt •I et moderne samfunn brukes målinger i mange ulike sammenhenger •Eksempler: –Sammenligne priser, lønninger –Høyde: størrelse på klær.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
En presentasjon av: Kyrsten, Denise, Dove, og Jess
NABin fagmøte 2005 Hvordan velge riktig bindemiddel? Oslo 11. oktober 2005.
- EN DEL AV MATALLIANSEN • UMB - MATFORSK - AKVAFORSK Matalliansen DETTE ER TITTELEN PÅ PRESENTASJONEN 1 FEM TIPS FØR DU BRUKER MALEN!  Hovedfonten i.
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Bodøs store komponist.
Amalie Skram «Karens jul».
Johannes 16, Om sorg og glede
Det er trist å bli gammel
Steinar Gjerde -lærer ved Fagskolen i Gjøvik
Utviklerforum onsdag Asbjørn Thorsen. 1. Erfaringer 2. Kontroll – Perspektiv N.
Taushetsplikt for frivillige
Vi heller vannet oppi ballongene.. Det har vært kaldt på natten og vannet har frosset til is. - Vav, is, sier Adrian og peker på ballongen.
Kunst i grunnskolens barnetrinn
Primærmedisinsk verksted Senter for Helse, Dialog og Utvikling (PMV) Sverresgt. 10, 0652 Oslo tlf.:
Velkommen til Technorama Det Sveitsiske vitenskapssenteret.
Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med.
Karrieresenterets studietur til Nederland April 2014.
Sett inn nok på riktig plass.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”
Oslo barnevernsamband Barn i barneverninstitusjon og tilsyn utfordringer og anbefalinger Torill Tjelflaat Barnevernets utviklingssenter i Midt-Norge.
Elisabeth Backe-Hansen NOVA
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!.
Maria Gripe.
Tordivelen flyr i skumringen
Hvilket kunstverk? Kjenner du igjen disse kunstverkene etter at de er digitalt manipulert? Evabra 2011.
Problemet og løsningen:
Harmoni mellom teknologi og metodologi = økt produktivitet. Av Henrik Larsen Toft Takk til veileder: Lars-Petter Helland.
Mitt liv sett gjennom prisme av kunst. Leonardo da Vinci ble født i 1452 i en liten bygd - Anchiano (Italia) 500 år senere i Leningrad (Sovjetunionen)
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Og.
Religioner.
Quiz 8 våren mai 2013 Spørsmål m/tema: ”Jorden rundt” © Erik Strømsøe
Fakta om meg  Kristine Isobel Bateman.  Født Stafford, England.  Bodd mange steder.  Hobbyer: Jeg liker å høre på musikk, Gwen Stefani, Black Eyed.
Henrik Wergeland.
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. Matt. 7,17 Hva tenker vi om Molde menighet?
Veiledningsprosjektet Anne Eilen Temte rådgiver Helse- og sosialavdelingen Fylkesmannen i Østfold.
Leonardo di ser Piero da Vinci Ledende kunstner i renessansen Levde: Håndverker Vitenskapsmann (kroppsanatomi, geometri, astronomi, matematikk,
Sett inn riktig form av adjektivene, med artikkel hvis nødvendig Kapittel 10 oppgave b.
13. januar april Gjennom et helt liv har Irma Salo Jæger (f. 1928) satt sitt preg på det modernistiske maleriet. Hun er en mester med farger og har.
Sommerly barnehage Plan fadder
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
Claud Monet Paul Gauguin Vincent van Gogh
Utskrift av presentasjonen:

Ak Dolven ” Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig harmoni, er frykten nærmest. ”

Ak Dolven (1953) Født og oppvokst i Oslo Utdannelse i Paris og i Oslo En av Norges mest profilerte samtidskunstnere Allsidig kunstner Minimalistisk estetikk Polariteter (ung/gammel)

Referanser til kunsthistorie Tyske romantikeren, Caspar David Friedrichv - Short happines long Puberty, The kiss og Portrait with cigarette

Maleriene har en viss slektskap til hennes videokunst. Motivene er organiske former som er malt I hvitaktige farger. Teknikken Ak Dolven har hatt en rekke større separatutstillinger ved sentrale internasjonale institusjoner.

Billedannalyse Puberty, en fem minutter lang video som var et av verkene som ble utstilt på Haugar I 2008. Temaet var Pubertet og Edvard Munchs Pubertet ble et ikon I denne sammenheng. Ak Dolven adapterer Munch. Ak Dolven utgangspunkt, utforske identitet, nytelse og begjær.

Ak Dolven (2000) Edvard Munch (1884) Motivet: ung,naken jente, sitter på sengekanten med headsett på. Hendene I kors I fanget. Lakenet er hvit,rynker seg I halvsirkler der jenta sitter. Håret hennes dekker ansiktet. Dolvens stil, minimalistisk og estetisk fargene I grå valører. Jenta er opplyst, skygge bak henne I likhet med Munchs. Nakenhet sentral, Munch - nakensårbarhet, usikkerhet og en følelse av angst. Dolven, selvsikker nakenhet. I videoen, lav musikk fra headsettet. Tekstelementer som ”I need a woman that holds me motherfucker”. Lydbildet er laget så det kommer ut av jentas headsett. Hun gjør ørsmå bevegelser med føttene og hodet. Den ene håndet går I takt med musikken. Jenta eier seg selv og er fult tilstede I sin egen verden og sansing. Hun er et bilde på ungdommen anno 2009 og er en sterk kontrast til Munchs fra 1884. Ak Dolven (2000) Edvard Munch (1884)