Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Intranett: Hvordan komme i gang
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Intelle Service Kontrakt
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gå inn på denne internettadressen:
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Hent opp aktuell pasient og start rekvireringen ved å klikke på LAB-ikonet eller LAB rekvirering og svar.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Registrere bruker på MinIdrett
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
DIPS Tips Avdeling for kliniske systemer. Lag dine egne favoritter i eHåndbok og få dem opp i DIPS Avdeling for kliniske systemer Åpne eHåndboken og klikk.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Bruk av TrioWeb uten å være Trio bruker Kort introduksjon
Kort innføring i Trio Web
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Opplæring SAP Portalen
Gå til – Klikk på «lag konto».
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Brukermanual Min Idrett
Innføring for rollen «brannmann»
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Søknad om utstyrsmidler for grupper

Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.

Du kommer da inn på skjermbilde for søknad om midler. Klikk på ikonet for å åpne. Velg rett søkeperiode ved å klikke på søk. Du blir da sendt videre til søknadsbildet.

Hent opp søknadsansvarlig ved å trykke på: legg til/ endre søknadsansvarlig NB: Påkrevd felt. Det skal legges til en søknadsansvarlig på alle grupper. Dette er en person som særforbundet kan kontakte dersom det er spørsmål rundt søknaden.

Fyll inn opplysninger på personen og søk, eller velg medlemmer og få opp hele medlemsregistret.

Dersom personen ikke ligger inne i medlemsarkivet, kan du fortsette søket i persondatabasen til norsk idrett

Dersom personen finnes i persondatabasen, vil personopplysningene bli synlige. Klikk da på fortsett. Dersom ikke personen finnes i databaen skal personen legges til.

Når søknadsansvarlig person er valgt, vil navnet komme fram i vinduet.

Begrunnelse: Her skal det skrives en begrunnelse. Dersom det søkes om en ”pakker” som er sammensatt av flere ting, skal dette spesifiseres her. Dersom Særforbundet har lagt inne en beskrivelse på type utstyr, kommer den teksten her. Fyll ut søknaden.

Når du jobber med søknaden er det smart å ”lagre” med jevne mellomrom. Du kan også lagre deler av søknaden, for så å gå tilbake og gjøre resten senere. NB: Dersom du trykker ”godkjenn” og lagrer på søknaden, sender du søknaden til Særforbundet. Det er da ikke mulig å gjøre endringer på søknaden. Lagre Godkjenner søknaden. Søknaden blir da låst for videre behandling.

Etter at søknaden er godkjent (sendt til særforbundet) dukker denne meldingen opp. Gruppen får da ikke tilgang til søknaden før de er tildelt penger.