Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Veiviser for distribuert registrering av forventet ventetid på www
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Dokument med bilde, formatere i Word
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: PC-er DMF DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Jan Inge S. OhrenOppdatert.
Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Bildebehandling i Paint
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Sponsor og Annonser.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert.
LAST OPP S2-SCANNEREN. Å laste opp scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server.
Wieland GroupBuilding Installationgesis gesisPLAN EFA Elektro as Dine utfordringer er vårt ansvar Grunnkurs gesisPLAN - Del 2 09:00 Presentasjon av gesisPLAN.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Kom i gang med Python Pål Hellesnes SYSTEMUTVIKLER
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Inspera Eksamenssystem
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Utskrift av presentasjonen:

Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de kan komme oftere. Windows Update skal komme automatisk, om ikke kan du sørge for at det gjøres: Åpne Startmenyen og skriv bokstavene upd, klikk på Windows Update, du vil få frem vinduet til Windows Update: Klikk på Endre innstillinger (se bildet over).

Endre innstillinger (se bildet over). Under Viktige oppdateringer, skal det stå Installer oppdateringer automatisk (anbefales), om ikke velger du dette ved å klikke på den teksten som står der. La din PC installere oppdateringer hver dag, du kan selv velge klokkeslettet, for eksempel 13:00. Sjekk at det er en hake i de neste feltene. Om det ikke er haker, klikker du i de tomme boksene. Når du er ferdig, klikker du OK. Det kan hende du må godta endringer ved å klikke Ja eller Fortsett.

Det er lurt å se etter oppdateringer manuelt i tillegg. Åpne Startmenyen og skriv bokstavene upd, klikk på Windows Update, du vil få frem vinduet under: Om du har oppdateringer, vil du se en gul strek med et gult skjold (se bildet over), det kan også være rød strek med rødt skjold. Da vil du se en knapp hvor det står enten, Se ette oppdateringer, Last ned oppdateringer eller Installer oppdateringer, klikk på denne knappen. OBS; om det står "Stop" først i teksten, må du ikke klikke. Grønn strek og grønt skjold betyr at du ikke har noen oppdateringer.

Ikke alle oppdateringer kan installeres samtidig. Da vil du se at det står, som i dette tilfellet, 67 viktig oppdateringer er tilgjengelige. Klikk på denne teksten.

Merk de oppdateringene du vil ha ved å hake av foran hver oppdatering (klikk i boksen foran der det står navn for å markere alle), klikk på OK (se bildet under).