Forsiden til www.pssi.no som du møter førstwww.pssi.no.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
Norsk Bridgeforbund Profil, turneringsoversikten og publisering av nyheter v/Petter Haram og Nils-Otto Eliassen.
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
1 E-Site 3.2 Webmaster introkurs. 2 Innhold •Generell informasjon om E-Site •Funksjoner •Adminsider.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Gå inn på denne internettadressen:
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Booking av flyreiser med avtalekode på www. norwegian
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Foto: Carl-Erik Eriksson Hvordan lage elevblogg i It`s learning Dalgård skole av Else Margrete Børkum, 2013.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no

Hvordan logge inn på siden som kunde? 1. Klikk på kunder for å komme i gang med innlogging for din bedrift

Bilde nr 2 - innlogging 1. Tast inn brukernavnet og passordet du har fått tildelt 2. For fullføre innlogging klikker du enten på logg inn knappen eller trykker Enter 3. Har du glemt passordet ditt. Klikk her og du får et nytt på mail som er registrert for din bedrift

Logget inn eller glemt passord? 1. Slik ser siden ut når du er logget inn 2. Klikk nå på underkategori som er navnet på din bedrift.

1. Etter å ha klikket på firmanavnet deres kan du nå laste ned filer som ligger under ditt firma Eksempelet viser 2-to filer som kan lastes opp 2. Klikk på filen du ønsker å laste ned Laste ned filer på siden

1. Dette bildet vil dukke opp, med spørsmål om du vil åpne, lagre eller avbryte. 2. Klikk lagre Lagre filen på din pc

1. Velg sted du vil lagre filen 2. Klikk deretter på lagre Plassering av filen på din pc

Tilbake igjen etter å ha lastet filen 1. Last ned neste fil om ønskelig ved å klikke på filnavnet 2. Er du ferdig HUSK Å LOGGE UT Symbolet for å logge ut ser slik ut…

1.Bildet ser slik ut når du har logget ut av systemet. Som du ser er kundefilen nå fjernet 2. For å returnere til startsiden klikker du rett og slett ”startside” Logge ut av systemet når du er ferdig…

Hjelp og forklaringer Intern mail (må registreres) Dine bruker innsatillinger Logg ut Hva betyr mappene og hvor kan jeg trykke?

Tilbake til startsiden… Da var vi her igjen –

Problemer – kontakt…?