Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Advertisements

Evaluering av oktober på blå
Lilandspeiderne Informasjon.
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
UkeAktivitetTema/ InnholdMål Aug/sept UkeUke 34-35Bli kjent (bruk av data) Innhold: Ulike pedagogiske spill som inneholder tall, mengder, begreper m.m.
Månedsevaluering november 2011
KOMMUNIKASJON, SPRÅK OG TEKST
Vinter 2014 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2014
Språk, Tekst og Kommunikasjon
SOSIAL KOMPETANSE. BARNEHAGEN SKAL FORMIDLE VERDIER OG KULTUR, GI ROM FOR BARNS EGNE KULTURSKAPNING OG BIDRA TIL AT ALLE BARN FÅR OPPLEVE GLEDE OG MESTRING.
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Nordseter barnskole, Presentasjon fra informasjonsmøtet 7. juni 2012
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap.
"God bagasje på livets reise."
August på Rød.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Ue.no Våre familier FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Evaluering: «I kommunikasjon med mennesker og materialer utvikler jeg meg» Rør i fokus. I møte med rørene inntok barna en undrende og utforskende tilnærming.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Sosial kompetanse Barn som fungerer i lek og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi snakker.
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
UKE 38 – 41: SKOGUKA,BRANNVERN. PERIODEPLAN FOR LEKESTUA UKE 38 – 41: HØST, SKOGUKA,BRANNVERN. Mål for perioden: Barna skal få kjennskap til barnehagens.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Engebråten tilbyr følgende valgfag på 10. trinn:
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Juniortroll Tur til Moseskogen
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Alta.
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til SFO Velkommenr.
Hva er karnevel for oss i Sommerly?
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for februar 2019
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Dialogisk lesing om vennskap og følelser
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
FØRSKOLEBARNAS EGET BARNEKOR
Del 3 Lek og samarbeid mot mobbing
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
Utskrift av presentasjonen:

Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige dyr og var på Cafe. Barna og de voksne undret seg sammen og beskrive opplevelser med ord.

Rolle lek med Kaptein sabeltann, de er kreative, og sammen skaper de en historie. De utvikler samspill, innordner seg, tar hensyn, venter på tur og er kreative sammen. Vi ser mange nye vennskaps bånd og Mye fin rollelek.

Barna blir kjent med ulike kulturelle uttrykk gjennom dans. Barna skaper sitt eget uttrykk. Vi hadde besøk av en danse Instruktør. Barna observerer og delta på sitt eget ønske.

Vi utforsker nærmiljøet og oppdager spennende plasser, med nye leke muligheter. Vi er i fjordparken og nyter medbrakt niste i sola. Vi får store motoriske utfordringer på tur i Askedalen.