eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på www.sandnes-sparebank.no/bedriftwww.sandnes-sparebank.no/bedrift.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
-eBe- Oppdrag og faktura
ESS – opplæring av sluttbrukere
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Keyforce SMS Mobile Link
Versjon 16 Innkjøp og Tidsskrift. Start Innkjøpsmodulen •Modullinjen er flyttet nederst til høyre.
Brukerveiledning for gruppeledere
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Brukerveiledning Basware
Brukerdokumentasjonen for AutoPay må derfor leses i tillegg.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Veiviser for utfylling av elektronisk innkjøpsanmodning
Tidplusstid OPPLÆRING
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali. Hva er fletting  Koble en database(Tabell) til ett dokument  En eller flere mottakere  Annet bruk en dokument.
Krav til faktura Forhåndsnummerert – på trykte blanketter eller ved maskinelt tildelte nummer Firma skal ha org.nr Mva skal være spesifisert Adressert.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Presentasjon av konsept og løsning
Relansering av eFaktura B2B. Nord Europas ledende meldingsformidler Itella leverer elektroniske informasjons- løsninger og -tjenester i ti nordeuropeiske.
Basware Purchase Management
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Opplæring i BasWare ThinClient --- Elektronisk fakturabehandling
Fredrikstad kommune ønsker eFaktura i formatet EHF
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Otra Web-Shop - Quick Guide
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
MinSide er et viktig element i et oppdatert regnskap En overgang til elektronisk mottak av bilag gir godt grunnlag for et oppdatert regnskap Duett.no har.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Otra Web-Shop - Quick Guide
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
VELKOMMEN TIL FAGDAG I ØKONOMI
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Web booking instructions
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
eSG – Send innrapportering elektronisk
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Opplæring SAP Portalen
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Prekvalifiseringskurs for Installatører
BASWARE.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Enkel brukerveiledning
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

eFakturaportal Brukerveiledning

Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på

Logg på eFaktura B2B Ved førstegangspålogging benytt fødsel - og personnummer som Bruker-ID. Velg ”Glemt passord” for å generere passord.

Lag og send enkeltfaktura 1 Avsender Fakturaen sendes elektronisk eller skrives ut og sendes i posten. Avsenderopplysningene blir hentet fra din avtale. TIPS: For å endre avsenderopplysninger ta kontakt med banken på sparebank.no eller på telefon sparebank.no

Lag og send enkeltfaktura 2a Mottaker For å kunne sende faktura elektronisk til mottakeren, merk at feltet eFaktura-ID er obligatorisk. eFaktura-ID får du opplyst fra fakturamottaker. Om denne ikke er utfylt vil fakturaen bli skrevet ut og sendt per post påfølgende virkedag. TIPS: I listen over "Se sendte fakturaer" kan eldre fakturaer hentes opp og brukes som mal for å lage en ny faktura, minimum fakturanummer

Lag og send enkeltfaktura 2b Validering ved fakturautstedelse Inntastede opplysninger blir validert. Dersom inntastede opplysninger er mangelfulle, blir fakturaen printet og sendt til mottaker postalt. 1.KID valideres mot OCR-registeret. 2.eFaktura-ID valideres på sjekksum og landskode. 3.Postnummer kontrolleres dersom landskode er NO og ved å fylle ut postnummer, vil poststed automatisk fylles ut når du klikker på "Neste". NB: Forfallsdato kan ikke være eldre enn dagens dato og ikke lenger fram enn ett år.

Lag og send enkeltfaktura 3 Artikler Rabatt kan oppgis i kroner eller prosent. Rabatt i prosent beregnes av enhetspris. Ved rabatt i kroner legges dette inn i feltet for enhetspris på rabatt-varelinjen. Merverdiavgift beregnes etter at rabatt er trukket fra. MVA-satsen kan endres. Enhetspris oppgis med desimaler (for eksempel 37,40). For å registrere kreditnota, må antall skrives med negativt fortegn (for eksempel: -12) slik blir beløpet på varelinjen negativt.

Lag og send enkeltfaktura 4

Send fakturafil Velg den avtalte filtypen og velg filen du ønsker å sende ved å klikke "bla gjennom". Innholdet i filen valideres og eventuelle feil varsles i kvitteringsfil etter en time. Det foretas duplikatkontroll av filene for å unngå at samme fil sendes to ganger. Sendte filer vises i listen over sendte filer. Filene blir slettet etter 25 virkedager.

Oversikt over sendte fakturaer I 16 måneder har du full oversikt over sendte fakturaer opprettet i fakturaportalen. Det er mulig å tegne avtale om langtidsarkiv som er 10 år. Alle fakturaer kan søkes fram i arkivet. Det er mulig å bruke eldre fakturaer som mal ved å klikke Gjenbruk. Det er også mulig å sende en kopi og purring av tidligere sendte fakturaer.

Hent fakturafil I menyvalget Hent fakturafil vises mottatte fakturafiler, kvitteringsfiler og avtalefiler. De nyeste filene vises øverst i listen. Filene er tilgjengelige for nedlasting i 25 virkedager. Filtypen Finvoice kvittering er en fil som mottas når sendt faktura er avvist. Alle fakturaer kan søkes fram i Arkiv. Nedlasting Klikk "Hent fakturafil" og velg hvor filen skal lagres. Statusfeltet viser tidspunkt for nedlasting av fil.

Arkiv Arkiv inneholder alle fakturaer mottatt siste 16 måneder, evt 10 år om avtale om langtidsarkiv er tegnet. Fakturaene hentes opp i pdf-format.

Administrasjon av brukere