Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

eSG – Send innrapportering elektronisk

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "eSG – Send innrapportering elektronisk"— Utskrift av presentasjonen:

1 eSG – Send innrapportering elektronisk
(Alternativ uten pålogging hvis teknisk mulig) Avsender klikker på knappen ”Innrapportering

2 Denne siden er for å sortere ut om det skal opprettes ny sak i BE eller ny journalpost i eksisterende sak. Foreløpig uklart hvor komplisert det er rent teknisk å få lagt inn ny journalpost i eksisterende sak. Dette er ny funksjonalitet.

3 Partstype og Land fjernes hvis kun kommuner skal innrapportere.
Partstype styrer logikken på siden hvis flere kan innrapportere, samt at den kan benyttes til statistikk ”Hvem rapporterer?”

4 NB! Denne informasjonen er den kritiske fordi den danner grunnlag for om det skal igangsettes dokumenttilsyn eller ikke, samt statistikk. Innrapporteringene i dag er av ymse kvalitet og det brukes uforholdsmessig mye tid på å finne ut hvilke foretak som er berørt og hvilke brudd de enkelte foretak har gjort, Ved å legge inn litt informasjon knyttet til hvert foretak vil dette bidra til å bevisstgjøre avsender samt synliggjøre hvem som har gjort hva i byggesaken. Det er viktig at det er full enighet og forståelse for hva foretaket skal vurderes iht.

5 Er disse kategoriene dekkende. For mange? for få?

6

7

8

9 SGIKT – Behandling i fagsystemet
Innrapportering er en egen sakstype. Klikk på saken for å åpne den.

10 Info fra Enhetsregisteret hvis registrert der.
”Land” fjernes hvis kun kommuner skal kunne ”Innrapportere”. Info fra Enhetsregisteret hvis registrert der. Fjernes hvis kun kommuner skal kunne ”Innrapportere”. Informasjonen kan benyttes til statistikk.

11 Dette er en oversikt over hvilke vedlegg som følger med ”Innrapporteringen” uavhengig av om de vedlegges elektronisk eller ettersendes på papir.

12 Fjernes hvis innrapportering kun skal omfatte SG-foretak
En innrapportering kan inneholde flere foretak. Hvert foretak vurderes særskilt. Hvis ”Dokumenttilsyn” opprettes ny sak på gjeldende foretak automatisk i ESA.

13 Legg til foretak Klikk på pluss-tegnet Legg inn org.nr.
Klikk på ”Lagre” Nå opprettes et nytt foretak som en ny venstremeny. Informasjon som er tilgjengelig i Enhetsregisteret er fylt ut.

14 Slett foretak Klikk på minus-tegnet Klikk på ”Lagre”
Nå slettes foretaket og det blir borte fra venstremenyen.

15 Ny funksjonalitet. Må legge inn et nytt valg som har til hensikt å sette saken på vent. Det er innrapporteringer der det kommer flere dokumenter i saken etter hvert som prosessen i kommunen går fremover. Det kan ta flere måneder fra kommunen sender første dokument til BE mottar siste dokument. Med denne funksjonaliteten kan saksbehandler vurdere for hvert mottak av dokument i saken om saken skal avsluttes eller legges på vent inntil mer dokumentasjon foreligger. For øvrig gjenbrukes all funksjonalitet fra fase 1 – søknadsbehandling.


Laste ned ppt "eSG – Send innrapportering elektronisk"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google