«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.
Advertisements

I.
Kartleggingsmateriell: Språkkompetanse i grunnleggende norsk
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Hurum PPTs erfaringer med LP
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
”En pille for alt som er ille”
Likestilling mellom kjønnene
Geometrioppgave for 4.klasse
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Barnevernsbarns erfaringer- utdanning og helse
AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
RLE uke 4 og 5 Livet og døden.
Evaluering Kurs i utdanningsprogram våren 2013 Karriereenhetene i Oslo 4-5. juni 2013.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Hvem er jeg ? Jan Gunnar Svendby, søring som dro nordover i 1976 og som har blitt der siden, cand.med fra Tromsø Arbeidet i allmennmedisin siden.
MAPO ( MATEMATIKK I PRAKSISOPPLÆRINGEN ) Samarbeidsmøte GLU Januar 2013.
Den autentiske læringsdialogen
Eksempel AOA (Activity On Arc)
Presentasjon av Concrea
LÆR DEM Å LEDE. LÆR DEM Å LEDE MARIA Det kan virke som om Maria er en rolig innadvendt person. Hun er stille. Hun liker å lytte til Jesus. Hun.
Elevene på Santa Rosa ville bli tatt bilde av.. Skolen hadde tre fine murbygninger bak hverandre.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Hvordan rekruttere og beholde frivillige?
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
Tro - å komme til tro - å dele troen i hverdagen - å leve i tro (ut av båten)
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
Hverdagen for Ruth og Sissel.
Vannressurser i Norge og verden!
Nanna Maries hjem har vært et senter for foreldre og barn i regi av Kirkens Bymisjon i 27 år. Vårt arbeid består i å støtte foreldre slik at de kan ta.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
“ Hjelpesendinger” fikk fikk spørsmål fra Aud Svare i Skjåk om vi ville ha tannklinikken etter hennes mann som nylig var død. ADRA Moldova hadde bruk for.
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
VURDERING Matematikk 7. trinn.
Hvordan gjøre skoleundervisningen bedre?
100 lure ord å lære.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Mål og læring hos elever
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
«Sammen om læring» - Finstad skoles visjon
Prosjektarbeid Mediekommunikasjon 1, Kapittel 4. Hva er prosjektarbeid? Prosjektarbeid er å jobbe mot et mål innenfor en gitt tidsramme. Prosjektet kan.
Læring og vurdering. Problemstilling ● Hva sier kunnskapsløftet om vurdering? ● Hvordan praktiseres vurdering I matematikk ved 5blå på Charlottenlund.
Eksempelet er inspirert av: sykehjem-i-oslo-spiser-lite
Læringsnettverk legemiddelgjennomgang. ? Læringsnettverk.
Infinitiv: er den UBESTEMTE tiden. Vi kan sette Å foran verb som står i infinitiv. Å si Det var en vakker vårdag, at lærer`n sa til klassen: Å jobbe Nå.
Hvordan skal vi gjennom fokus på læringsmål og elevvurdering skape et økt utbytte for den enkelte elev? Læringssamtalen Hvordan skal vi gjennom fokus på.
Prosjektplanlegging med prosjektgruppen Prosessveileder Prosjektlederkurs UiO
Mappevurdering Mappe innebærer at elevene tar vare på ulike former for arbeid, slik at de kan dokumentere både den kompetansen de Definisjon Mappevurdering.
Elevrådet presenterer spørsmål om læring
Presentasjon Eilert Sundt vgs. Kompetanse for mangfold
Spørsmål om læring i klasse på […] skole
Hva er et menneske? Å tro at «menneskets hensikt er å arbeide» får andre konsekvenser for livet, enn å tenke at «menneskets hensikt er å bygge gode relasjoner»
Utskrift av presentasjonen:

«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)

Hva skal vi lære? Planleggingsfasen (Plan) –Dette er våre læringsmål: •………………………………….. • …………………………………. –Vi vet at vi har lært dette (hvordan): •………………………………….. –Vi har nådd målet vårt når (grad av mål oppnåelse): •………………………………….. –Vi skal feire at vi har blitt bedre på denne måten: •………………………………….. –Vi skal feire at vi har nådd målet på denne måten: •………………………………….. "Læringslystplan" (PDSA )

Hvordan vil vi lære det? Gjennomføringsfasen (Do) •For å hjelpe oss å nå læringsmålene våre, vil læreren gjøre dette: –…………………………………………………………………. •For å hjelpe oss selv til å nå læringsmålene våre, vil vi gjøre dette: –………………………………………………………………… •Vi vil evaluere/reflektere rundt vår egen innsats på (dato): …………. •«Læringslystplanen» vår starter (dato):…………………… "Læringslystplan" (PDSA)

Hvordan kan vi vite at vi har lært det? Vurderingsfasen (Study) •Nådde vi målene vi satt oss? ………………………………………………. •Ble vi litt bedre? •Hva kunne vi gjort vi gjort på en annen måte? –…………………………………………………………………………………………………… ……………………. –…………………………………………………………………………………………………… …………………….. –…………………………………………………………………………………………………… ……………………… (Vi reflekterer rundt hvor vanskelig læringsmål vi hadde, hvor flinke vi vi hadde vært til å jobbe på skolen og hjemme, fikk vi den hjelpen vi trengte på skolen? Hva kunne vi gjort annerledes?) "Læringslystplan" (PDSA)

Hva kan vi fortsette å gjøre og hva skal vi slutte med for å nå nye læringsmål? Pluss – hva skal vi fortsette å gjøre • ………. Minus – hva skal vi slutte å gjøre • …….. Delta – hva kan vi gjøre for at det skal bli enda bedre • ………. Implementeringsfasen – (Act) Dato:……………….. "Læringslystplan" (PDSA)