Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling
Advertisements

FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Vinter 2014 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2014
April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
"God bagasje på livets reise."
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Pytten 0-3 år Pytten har 20 barn. De er delt i 3 grupper etter alder. Mus som er ettåringene, Katt som er de yngste 2 åringene og Hund som er de eldste.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Sluttevaluering De syv
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
MARS I Mars starter vi opp med forberedelser til påske. Vi skal ha forming hver mandag og skal da lage påskepynt. Vi skal også snakke litt om hvorfor.
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Hva har vi gjort i oktober?
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Påske-kryssord.
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med alle fri dagene i forbindelse med påsken. Barna på avdelingen har blitt ivrige etter å se etter vårtegn, og i den forbindelse har vi sådd blomster og gresshoder.

Barna i full vigør med å lage gresshoder og så blomster. Natur, miljø og teknikk

Barna har gjort seg noen erfaringer rundt hvordan slanger beveger seg. Først kikket vi på en del bilder av slanger, deretter skulle vi krype som slanger. Vi øvet oss på begrepene over, under, ved siden av, bak, foran. Til sist tegnet vi slangene. Antall, rom og form.

6 års klubben har utforsket klokken, vekt og måling.

Barna utforsker såpe i uteleken. 2 av de eldste barna leser for 2 yngre barn. Vi har skrivedans hver mandag. Dette er veldig spennende for barna. Kropp, bevegelse og helse.