Quiz utvalg flere oppgaver og fasit ved henvendelse wenche

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Advertisements

Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
4 Bruk øynene riktig.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
TransMobile 7 status Frode Evensen Systemutvikler.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Bildekomposisjon.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Virkemidler og komposisjon
PRESENTASJONSTEKNIKK Oppsummering fra tidligere forelesning
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
Kartlegging av tilgjengelighet I Bydel Stovner
Gjenfinningssystemer og verktøy II
Første rapport: Den rapporten jeg har valg ut her er helt usymetrisk, men innenfor en ramme slik at den kan gjentas til et flatemønster. Her har jeg også.
Dine sterke sider – slik andre ser dem
Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus
Noen matematiske nøtter
Skole og folkeopplysning
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Oppstart Hoveddel Avslutning Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde.
Dokumentasjon av en prosess
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Egyptisk kunst og arkitektur
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Kompleksitetsanalyse
Forside Motivasjon Analyse Forside Motivasjon Analyse  -notasjon O og  Relasjoner Klasser Fallgruver Spørsmål Kompleksitetsanalyse Åsmund Eldhuset asmunde.
Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet:
Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Høyreklikk på post-ikonet, velg Lab innkurv Elektronisk signering av prøvesvar i Lab Innkurv.
Pilotkommunesamling i Tromsø Ingrid Fagerholt 1. oktober 2007

Forarbeid til Newton-besøk
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Eksempelet forutsetter at pasient allerede er valgt.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Arkitektur vår 2012 Av Anne Marie Høghaug-Western
Eksempler til sjekkliste
Av Dan-Christian og Stein Jørgen Intervju med en Bankkonsulent Vi fikk et intervju med en Bankkonsulent Hun het Wenche Skjærli.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Endringer på Min Bedrift Endringer Listene: ”Nye oppdrag”, ”Besvarte oppdrag” og ”Vunnede oppdrag” legges direkte på forsiden til.
Testing av ledelinjer i gategrunn i Kristiansand, september Hva er viktig for drift og vedlikehold?
1 Klikk for fasit! Klikk for fasit!
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
1 © 2016 Ipsos Mobilitet for synshemmede april/ mai © 2015 Ipsos.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Northwind traders Hvem vi er
Dette er undertittelen
Multiplikasjon - Leksjon 1: Sammenheng mellom multiplikasjon og divisjon Lekse til mandag.
Velkommen til skyteskole - Kveld 3 -
Dekktyper I dag skal vi gå gjennom fire dekktyper: de symmetriske, de asymmetriske, de retningsbestemte og de asymmetrisk retningsbestemte.
Brukerveiledning til programmering av LEGO Mindstorm NXT-roboter
Titteloppsett Undertittel.
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

Quiz utvalg flere oppgaver og fasit ved henvendelse wenche Quiz utvalg flere oppgaver og fasit ved henvendelse wenche.lindberg@ eidskog.kommune.no

Mangesyntagmatiske uttrykk (rot): Hvor er inngangen til konsertsalen?  Døra er på glassfasaden rett frem  Døra er til venstre der pil peker  Døra er helt til høyre på bildet fasadens forside  Dørne er det som ser ut som stengt gitter

Skilting: Hvilke bedrifter finnes i bygget?  El-vareforetning  Elvareforetning, politi og frisør, men disse synes ikke på langt hold, fordi dominerende skilting tar all oppmerksomhet

Hva er største fare her?  Nivåforskjell er umerket  Mønster i gulv kan oppfattes som ledelinjer

Syn og oppfattelse Kan man benytte en slik dør offentlig?  Dette er kamuflert. Den tilfredstiller ikke kravene til unuversell utforming, og skal ikke benyttes offentlig fordi den er vanskelig å finne.  Dette er en type kamuflert dør som kan benyttes for dører som ikke skal ha så mye oppmerksomhet. Eks på demena avdeling dører som ikke skal benyttes av beboere.

Bedøm numrering av hotelldør  Numrering er plassert i god belysning  Numrering er plassert i blendende belysning når en kikker opp  Numrering er plassert i blendende belysning når en kikker opp. Det er ikke taktile (følbare) tall

Er belysning god?  Ja, skoene er tilleggsbelyst med direktebelysning i form av spotter. Dette er en god belysning her.  Nei, tilleggsbelysning ovenfra skaper skygger og gjør at sko og skygge oppfattes som sammenhengende objekt for grupper av svakssynte. Dermed vanskelig å oppfatte hva som er utstilt.

Ikoner: Hva betyr symbolet?  Ikke sett hunden din utenfor  Parker kjæledyr utenfor  Sykkelparkering for dagligvareforetning med dette ikonet.  Kentaurparkering

Bedøm torget  Torget har ledelinjer til hjelp for svaksynte  Torget har ikke ledelinjer eller tydelige gangsoner. Linjene på torget er estetisk, men upraktisk som orientering