Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus
Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus. Bli med på en visuell tur rundt i bygget, og få et innblikk i en arbeidsplass som skal være til for byens innbyggere. Alle rettigheter til denne presentasjonen tilhører: Informasjonsavdelingen, Fredrikstad kommune.

2 Fakta om rådhuset – Første spadestikk for byggestart ble gjort 29 mai 2000. Bygget kom under tak i april 2001. Innflyttingen var i desember 2001. Gulvflaten er på ca kvadratmeter. Hver av de fire kontoretasjene har ca 85 rom. Rådhuset er bygget i miljøvennlige og varige materialer som tegl, aluminium, tre og keramiske fliser. På gulv er det lagt vinyl eller linoleum og gips på vegger og himlinger. I Byhallen og resepsjonen er det fauskemarmor på gulvene og lønn i himlingen. Amfiet i Byhallen er i eik. Tårnet i rådhuset har en utsiktsplattform og er 32 meter høyt. Ønsker du å henvende deg til kommunen? Kontakt Servicetorget på tlf: eller via e-post:

3 Ekspedisjonen – tar imot publikum og veileder de videre dit de skal
Ekspedisjonen – tar imot publikum og veileder de videre dit de skal. Inngang til ekspedisjonsskranken er på den siden av rådhuset som vender ut mot parken og kirken.

4 Servicetorget – er rådhusets og kommunens informasjonssenter for publikums-henvendelser. Åpningstider: Man, tirs, ons og fre: Tors: Advokatvakt: tors kl 16-18

5 Servicetorgets – medarbeidere gir deg informasjon og veiledning om alle kommunale tjenester. Saksbehandling utføres også innenfor enkelte områder.

6 Ordføreren – kan du treffe i rådhusets servicetorg hver tirsdag fra kl Kan ikke ordføreren stille, stepper varaordfører inn!

7 Byhallen – er på 400 kvm og har inngang vendt ut mot gågata
Byhallen – er på 400 kvm og har inngang vendt ut mot gågata. Et sentralt møtested for både rådhus, kino og kulturell underholdning. Her sett fra Kulturtorget.

8 Billettluken – i forgrunnen er åpen mandag-fredag fra kl. 11
Billettluken – i forgrunnen er åpen mandag-fredag fra kl og lørdag og søndag fra kl I bakgrunnen ser du sittegrupper og storskjermen som viser trailere for de nyeste filmene.

9 Kantinen – er et sosialt knutepunkt for mange av rådhusets ansatte
Kantinen – er et sosialt knutepunkt for mange av rådhusets ansatte. Øverst i bakgrunnen ser man noen av Kulturseksjonens kontorer.

10 Kantinen – har ca 140 sitteplasser
Kantinen – har ca 140 sitteplasser. På bildet ser du den ene fløyen med bl.a. utsikt over Byhallen.

11 Kinoen – er plassert under rådhusbygget og består av seks saler med bortimot 900 seter. Her ser man inngangsfasaden ned til salene.

12 Kiosken – følger åpningstidene til billettluken
Kiosken – følger åpningstidene til billettluken. Her finner man stort sett alt man måtte ønske av søtt og salt til kveldens film eller annet.

13 Kinoen – er Norges mest moderne
Kinoen – er Norges mest moderne. Som THX-sertifisert oppfyller kinoen strenge internasjonale krav for lyd og bilde.

14 Kinogangene – leder deg til den filmen du skal se og har er ett felles inngangspunkt til alle salene. Det er tilrettelagt for handikappede med egen rullestolheis og alle saler på ett plan.

15 Kinogangene – har utstilt en rekke originaleffekter bl. a
Kinogangene – har utstilt en rekke originaleffekter bl.a. fra byens egen Hollywood-regissør, Harald Zwart. Her ser vi kjolen til Liv Tyler og grilldressen til Michael Douglas brukt i filmen ”One Night At McCool’s”…

16 Kinosalene – innbyr til topp komfort og god utsikt til store filmlerreter. Her fra den største salen (Sal 2) - med 333 seter. Blant de seks salene finner du også en VIP-sal for dem som er villige til å betale litt ekstra for komforten.

17 Kinosalene – har gode stoler og god nok plass til å strekke godt på bena under filmens gang. Du kan også gå på toalettet uten at resten av raden må reise seg opp!

18 Filmrullene – er vanligvis fra tre til fem kilometer lange og veier kilo. Et nytt og moderne maskinrom sørger for at filmene kan spilles i flere saler samtidig.

19 Heisen – er en nødvendighet i rådhusets mange etasjer
Heisen – er en nødvendighet i rådhusets mange etasjer. Fra kjeller til toppetasjen teller man åtte plan.

20 Sittegruppe – utenfor Formannskapsalen og møterom Østfold med utsikt mot servicetorget (til høyre utenfor bildet).

21 Korridorer – finnes det mange av i bygget – oppdelt av mindre sittegrupper.

22 Oppholdsrom – er ulikt innredet fra avdeling til avdeling
Oppholdsrom – er ulikt innredet fra avdeling til avdeling. På bildet vises et av disse fra Kulturseksjonen.

23 Møterommene – er i ulike størrelser. Her fra møterom Østfold
Møterommene – er i ulike størrelser. Her fra møterom Østfold. De største møterommene har bl.a. projektorer i taket til all form for presentasjoner.

24 Møterommene – benyttes ikke bare av ansatte i kommunen, men også av foreninger og organisasjoner.

25 Kontorene – er relativt enkelt innredet. Standard størrelse er ca 9 kvm.

26 Kontorene – i rådhuset er enkle og relativt små
Kontorene – i rådhuset er enkle og relativt små. Unntak er ordførerens og rådmannens kontor (bildet) som er vertskap for en rekke mindre møter.


Laste ned ppt "Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google