Altevatn rundt - nesten

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Masteroppgave Masteroppgave i helsevitenskap UIS nov 2012
Gode grunner for å ikke drikke alkohol!
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Gudstjeneste med Skattejakt.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
SKIBOTN - ALTEVATN Påsketur 27.mars – 2.april 1999.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Finnmarksløpet km. Forberedelser…. Hundematen pakkes Og sendes ut med lastebil Siste treningstur, Altaelva.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
TILDELES : NN FOR FLOTT INNSATS PÅ ART-TRENINGENE I PERIODEN MND-MND 200? Du har vært…… og vist at…… Lykke til!! _______________ Johannes Finne ART-trener.
Gammel kinesisk visdom
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
En ting er sikkert – vi kan tilby deg langt mer
Språk, Tekst og Kommunikasjon
FOTOALBUM FRA MALLORCA ALCUDIA HØSTEN Var det turist du sa ?  Bahia de Alcudia.
Med sekken full av penger!
Turene i November har gått til:
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
TUR-O, 28.mai 2010 Blommen Ved post 18. Aker Verdal i bakgrunnen.
Bildepresentasjon Klikk her for å starte bildepresentasjon fra Åkramarka Ånå torsdag 6. mars 2008.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Kapittel Z Kjernekjemi.
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
- Verdsettende ledelse
BORREHAUGENE.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Evaluering av november på Blå avdeling:
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Slik går vi fram når vi skal smake Putt maten i munnen samtidig som du puster inn luft. Luften hjelper oss til å kjenne detaljene i smaken. Sørg.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
Obersten tok majoren med på tur
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
Her kommer vi opp til naustene ved Mourki
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
100 lure ord å lære.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
TEMATUREN 2007 Alle mennesker er født frie og like i verdighet og rettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og bør handle mot hverandre i.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Litt informasjon: I 2009 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
STASELIG KIRKE I ESTELI. FRA BYBILDET I ESTELI FLERE FASADER VAR KUNSTFERDIG MALT.
NORDNORGE 2005 En vidunderlig reise Ålesund/ Lofoten/Helgeland Ålesund/ Lofoten/Helgeland med sy HELMAX.
SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Livsstilsending - uke 5 -
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Utskrift av presentasjonen:

Altevatn rundt - nesten Vårtur 30.april – 4.mars 2008

Ut på tur Etter en tøff periode de siste månedene, med mange tunge stunder, motet vi oss opp til en fjelltur for å samle nye krefter - og for å få litt perspektiv på livene våre. Det var godt, men tungt fysisk. Vi var temmelig tappet for krefter før vi startet. Men turen hjalp til å klare hodet og se på mulighetene fremover i livet.

Flott område Her ser vi ned mot Altevatn

Utsikt som gir fred i sjela Altevatn med Rohkunborri i bakgrunnen

Bivuakk på Vouma

På tur over fjellet Kjell på tur over fjellet fra Vouma mot Helvetesjavri, Dorrojavri og Irgas

Bjørnespor ved lomboland Irgas Spor etter den andre bjørnen på denne turen. Disse sporene er større enn de vi så mellom Helvetesjavri og Irgas. Disse er et par dager gamle. De første soprene vi så var helt ferske – vi kunne lukte at det hadde vært bjørn der

Teltplass ved lomboland Irgas Flott vær, god mat og god drikke Teltplass ved lomboland Irgas Flott vær, god mat og god drikke. Vi har gått hele dagen og store deler av turen i løssnø. Kjell lager god mat over bålet. Derfra er veien kort til soveposene

Regina følger bjørnesporene

Med utsikt over Leina En pust i bakken før vi rusler videre til Ertebel

Fra Irgas til Ertebel To svaner svømmer fredlig på Ertebel Fra Irgas til Ertebel To svaner svømmer fredlig på Ertebel. Vi har sett svaner her hver vår vi har vært her. Vi ble invitert på nydelig middag på hytta på Gebna. Søsteren til Kjell med flere hadde dugnadsarbeid på hytta. Kjempegod mat for to slitne turgåere!

Soloppgang på Gebna Vi startet tidlig om morgenen for å gå på nattefrosten. Det berget oss fra ekstra slit. Går videre til Hauga mot Storbukta

Flott vær Det var fantastisk vær hele turen Flott vær Det var fantastisk vær hele turen. Vi går langs sørsiden av vannet. Ser masse elg og reinsdyrspor. Treffer naboen og noen kolleger, slår av en trivelig prat og blir påspandert øl. Det smakte utrolig godt en varm vårdag på ski! Takk for den 

Hva er dette?

Fra Hauga til Storbukta til hytta Siste turdag Fra Hauga til Storbukta til hytta Siste turdag. Regina drar frem litt sjokolade. Kjenner at kroppen har blitt tappet for energi over en lengre periode, men turen har gjort godt! Godt å gå inn i naturen og bare forholde seg til de basale ting!