 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Introduksjon til PowerPoint
Advertisements

Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Halvdagskurs – Voss Energi •Argo Administrator •Enkel bildebehandling.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Dokumentasjon av en prosess
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
1 E-Site 3.2 Webmaster introkurs. 2 Innhold •Generell informasjon om E-Site •Funksjoner •Adminsider.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
IcabMobile Ingvar Lygren.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Heuristisk evaluering Evaluering av gruppe 08s nettsted Gruppe01.
Kursopplegg for KlubbenOnline Kursmateriellet er laget av Runar Sveen, Akershus IK November 2000.
Gå inn på denne internettadressen:
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word - maler 1 DAT100 TEMA: Maler.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Hvordan jobbe smidig i prosjekter med fast- eller målpris
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Publisering av tekst og bilder på LHK-90s hjemmeside
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Ole Norman JA til noe bra NEI til noe dårlig
BACHELOROPPGAVENS TITTEL
travel margie’s margie’s travel
SALGSPRE-SENTASJONS- TITTEL
Invånarens/kundens perspektiv
Gjennomsnittlig terminkarakter
MIRA KARLSSON % OM MEG UTDANNING
BUE Første omslagsside JANUAR [ÅR] HISTORIE 1 – SIDE 1
8 Navn her år PROFIL ERFARING UTDANNING FERDIGHETER med erfaring
Dette er en Titel på en historie
Dette er en historietittel
Dette er en Historietittel
Utskrift av presentasjonen:

 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling

 Prøve noe nytt  Bort med det gamle lappsystemet  Lettere informasjonsflyt  Involvere flere i styre og stell

 Får og få enklere styring av siden Implementerer vi et controlpanel (Control3)  Dette gjør dere i stand til å lage det dere ønsker på en enkel og tilltalende måte

Til venstre i menyen tryke på administrasjon Skriv inn brukernavn og passord som dere får fra administrator

Her kan det skrives beskjeder eller spørsmål til alle som kan logge seg på.

Lorem ipsum testing Denne hukes av om dere vil at den skal vises på hovedalgets side Dene hjelptasten viser dette som vises nå Vises bare hos redaktør og webmaster Glemm denne er ikke aktiv akurat nå

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation La stå tom om du ikke skal bruke bildet Da er det bare og lagre og gå til hjemmesiden og se om det ble slik du tenkte det

Merk tekst som skal bli link Trykk på lenke iconet Skriv inn adressen til den siden du ønsker skal komme eller søke i filarkivet Test

Når man skal ha linjeskift hold ned skift+enter tasten Brukes bare enter tasten blir det nytt avsnitt. Dvs dobbell linjeavstand Titteln er den som vises på hjemesidens meny til venstre. Må være kort og fortellende For og lage sider må man bare prøve seg fram. Alt som du har i word ligger her Det anbefales at man bruker høyre klikking på musen. Da kommer det en masse valg som man ikke tenker så mye over ellers Huk av om du skal lage en underside. Da kan man velge hvilken side man skal velge som hovedside

Skriv inn titel som skal vises på hjemmesiden. Den bør være kort og fortelle hva det er. Finn tak i det dokumentet du skal laste opp. Husk det skal ikke være å, æ eller ø heller ikke opperom i filnavnet

Skriv et navn på albumet du skal lage Skriv litt om hva albumet innholder

Endre størrelse på bilde Hente inn bildet: Gå til mappen du har bildet. Høyre klikk og merk åpne med microsoft picture manager Trykk på redigere bildet Trykk på endre størrelse Endre størrelse til dokument stort Sjekk opprinnelig størrelse og etter endring er det ok så kan man bare lagre

Systemet støtter bilder med maks størrlese 1280x1024. Større bilder vil kune vise et svart bilde.

Grendakamp Åsen stadion den 23. og 24.august 2008 Opplev fotballglede, tunnelløpog mange andre aktiviteter! Skriv inn dato, måned, og 2 siste tall i året. Eks. 08. Når aktiviteten skal være Skriv om det er dugnad, sosialt eller hva dere bestemer skal være type Velg hvilken idrett det er som skriver hendelsen. Så den kommer på rett plass

Legge til en sponsor Skriv inn navnet på sponsor Skriv inn webadressen Finn tak i bildet som skal vises på framsiden Godkjenn opprettelsen av ny anonse

 En webmaster er en person som administrerer eller er ansvarlig for den tekniske siden av et internettsted.  Redaktør / administrator er en stillingsbenevnelse for en person med ansvar for innhold

 Administrator (redaktør): Alle rettigheter untatt tekniske innstillinger  Leder (journalist): I hver gruppe Nyheter: bare det som leder oppretter Sider: bare det som leder oppretter Dokument: bare det som leder oppretter Galleri: bare det som leder oppretter Aktivitetskalender: For sin idrett  Trener/ oppmann: Håndball og Fotball Nyheter: Sine egne og kan bare skrive på lagssiden Lag: administrerer den fult ut  Bruker: Det kan også opprettes en bruker som kun kan holde på med sider eller bare laste oppbilder med mer…

Takker vi for at dere valgte Jensenmedia som leverandør av deres hjemmeside og håper dere blir fornøyd og setter pris på vår sevice