M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
Advertisements

• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
«Strykebrettcover og stativ»
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Web-publisering som alternativ presentasjonsform i sykepleieutdanningen NVU konferanse 13.Mars 2006 Gjertrud Husøy Høgskolen Stord/Haugesund.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
FELLESORGANISASJONEN FO Aust- og Vest-Agder oktober 2007 En sosialarbeiders hverdag Felles Representantskapsmøte 18. oktober FO Aust-Agder og FO.
Jesus red på et esel – og ble hyllet
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Dette er barnehjemmet i Gatchina, nær St. Petersburg
Evaluering av september på blå
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)

Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Velkommen til gudstjeneste
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Sandstrøer Dette er prosjektet til Tore, Sohil og Odd.
Arbeidskrav og rammebetingelser IKT-krav Betraktninger.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Faren til Ariel leter etter Ariel
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Litterære virkemidler
Og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
DAGBOK FOR VAULEN LEGO TEAM OG VAULEN TEKNO TEAM !!!
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Hva har vi gjort i oktober?
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Utskrift av presentasjonen:

M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var koselig at dere kom på sommerfesten  Vi har funnet insekter, lekt med vann, kost oss i sol og regn og spist en god del med is  Et lite tilbakeblikk på hva vi har gjort i juni: Vi har fisket etter like bilder. Det gjaldt å huske hvor de ulike bildene lå. Veldig gøy. Kommunikasjon, språk, tekst. Det var spennende å se på når vaktmesteren satte plate foran vinduet på garasjen.

Forberedelse til sykkeldag: Barna malte støtter til skilt, var med Anette og fant trafikkskilt på internett, skrev de ut og laminerte dem. Til slutt festet det skiltene på støttene. Barna var veldig engasjerte i dette. Se album fra sykkeldagen på hjemmesida. Kommunikasjon, språk, tekst. Antall, rom, form, IKT

Barna har vært på jakt etter lange, korte, tunge og lette ting på utelekeplassen. Barna ble delt inn i grupper og skulle finne tingene sammen. De fikk da også øvd seg på å samarbeide. Antall, rom, form. Kommunikasjon, språk, tekst.