Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
I.
Skjønnlitterær fortelling
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.

De dårige følelsene. Veiene ut..
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Livsfilosofi for moden alder
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Litt mer om PRIMTALL.
En innføring i spillet: Lag En Setning
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Røde Kors!! Av Ingeborg.
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).

”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
(Konf+årstall)-QUIZ (dette er en mal som må tilpasses lokalt, la kreativiteten få fritt spillerom! Tilpass etter tema og opplevelser dere hadde i løpet.
Ei dramatisering Maren & Agnete – fritt etter Johan Herman Wessel.
Bibeltime onsdag 8.januar Anne Birgitta L.K.. Luk.1, Men da Elisabet var i sjette måned, ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea.
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
Kapittel 28 Norgeskartet
Spøken som gir deg lykke!
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Hva er vitsen med å gifte seg?
”Vi vil gjerne se Jesus”
Taushetsplikt for frivillige
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Hvordan finne den rette Jesuskirka 22. april 2007 Maren og Sven Weum.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Familie relasjoner Far Sønn Sønn Bestefar Søstre Brødre Ektepar Far
M. kort viktig ellers minst fortsatt opp veien.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Livsstilsending - uke 5 -
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Presidentvalget i USA.
Gang.
Utskrift av presentasjonen:

Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes. Gjengitt i bladet ”Focus” Nr. 45/99)

(Med andre ord: kle deg godt når du skal legge deg for natten... )  Missouri: I St. Louis kan brannvesenet kun redde kvinner fra brennende bygninger, hvis de er fullstendig påkledd. (Med andre ord: kle deg godt når du skal legge deg for natten... )

( Det er helt ok – en trenger jo ikke akkurat slå’a i hjel heller... )  Alabama: Menn har kun lov å gi sine hustruer pryl med en kjepp som er tynnere en ens tommeltott. ( Det er helt ok – en trenger jo ikke akkurat slå’a i hjel heller... )

I L.A. er det forbudt å bade 2 babyer samtidig i samme badekar.  California : I L.A. er det forbudt å bade 2 babyer samtidig i samme badekar. ( California ? Badekar ? Jeg trodde de hadde swimmingpool hele gjengen der borte?...)

 Alaska : I Fairbanks må innbyggerne tilse at elger ikke parer seg på offentlig sted!. ( …og åssen har de tenkt det skal gjennomføres? Jeg ville ikke stilt meg opp mellom 2 brunstige elger og hindret dem. )

 Arkansas : Å flørte på offentlig sted i Little Rock gir 30 dagers fengsel. ( Er ikke Bill Clinton fra de traktene? )

( ?? Kan noen forklare meg det litt nærmere...)  Florida : Det er forbudt for ugifte, skilte, eller enkefruer å hoppe i fallskjerm på søn- og helligdager. ( ?? Kan noen forklare meg det litt nærmere...)

( 3 Minutter ? Vel – det holder vel kanskje til en liten kjapp en... )  Idaho : I Coeur d´Alene er det straffbart å ha sex i bilen. Politiet er imidlertid pålagt å tute kraftig med bilhornet og deretter å vente i minst 3 min. før evt. pågripelse. ( 3 Minutter ? Vel – det holder vel kanskje til en liten kjapp en... )

 Kansas : I Wichita er det å ha mishandlet svigermor, ingen skilsmissegrunn. ( Enkelte av lovene er jo enklere å forsvare enn andre ... )

 Kentucky : Kvinner iført badedrakt har ikke lov til å gå på gatene, bortsett fra hvis de veier mindre enn 42 kg eller mer enn 92 Kg, eller hvis de bærer ett eller annet slags våpen. ( ……….? )

 Massachusetts : Selv ikke gifte par har lov til å sove nakne i leiligheter – (kun hvis man har eget hus!) ( Massa...hva ? Hvem gidder å bo der’a ? )

 Nebraska : I Hastings er ektepar pålagt å ha på seg pyjamas når de skal ha sex. ( Det ville jo blitt opphissende ellers...)

New York : I Brooklyn har esler ikke lov til å sove i badekar. ( Nei, det er nok lurt det... )

(Husk å ha med tommestokk på turen!)  North Carolina : Par har kun lov til å overnatte på hotelrom sammen, dersom sengene står minst 60 cm fra hverandre. (Husk å ha med tommestokk på turen!)

( Vel vel, de får i det minste kle av seg... )  Ohio : I Oxford er det forbudt for kvinner å kle av seg hvis de står foran et bilde som viser en eller flere menn. ( Vel vel, de får i det minste kle av seg... )

( „Di’ forp…. gamle hore er altså forbudt?)  Oregon : I Willowdale må ektemannen under ingen omstendighet banne under samleiet! ( „Di’ forp…. gamle hore er altså forbudt?)

( Hvilket må bety at det har vært et stort problem tidligere?!? )  South Carolina : Det er forbudt å svømme rundt i kloaknettet, uten på forhånd ha innhentet skriftlig tillatelse. ( Hvilket må bety at det har vært et stort problem tidligere?!? )

 Texas : I San Antonio er det å bruke øyne og hendene under flørting, forbudt. ( Åhhhh, åssen gjør vi da ? Spenne bein-flørting?)

 Utah : I Tremonton er det forbudt å ha sex i sykebiler under utrykning. ( Tja ha – det var jo betryggende å høre...)

I Lebanon har mannen ikke lov til å sparke sin kone ut av ektesengen.  Virginia : I Lebanon har mannen ikke lov til å sparke sin kone ut av ektesengen. ( Kanskje jeg kan bruke en tommeltjukk stokk og pryl’a ut av loppekassa?...)

( Åhhh, hvilke andre stillinger – finnes det flere’ ?... )  Washington D. C. : Sex er kun tillatt i misjonærstillingen. Å bruke andre stillinger vil bli straffet! ( Åhhh, hvilke andre stillinger – finnes det flere’ ?... )

Og til slutt: Det absolutte Highlight:

( Det er dårlig gjort det – fytti!!!)  Wisconsin: I Connorsville må mannen ikke avfyre sitt gevær, så lenge dama har sin orgasme. ( Det er dårlig gjort det – fytti!!!)