Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen."— Utskrift av presentasjonen:

1 En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen fortsatte å kjøre. Han stoppet bilen, sjekket hjulene, og så at alt var ok. Deretter åpnet han panseret for å se på motoren.

2 Før panseret var helt åpent skvatt han, og hoppet bakover i sjokk. Han slo hodet på det halvåpne panseret, og kunne ikke tro sine egne øyne, ved synet som møtte han.

3 Ingen kom til å tro han! Det ville ikke du gjort heller... Heldigvis kjørte en kollega forbi, han stoppet for å se om han kunne hjelpe med det som så ut en motorstopp. Tilfeldigvis hadde han kamera med seg...

4

5

6

7

8

9 Dette bør være øverst på listen av gode unnskyldninger for “Hvorfor jeg kom for sent på jobb i dag”!


Laste ned ppt "En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google