Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kombinatorikk for lærerstudenter
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Dette er en PowerPoint-presentasjon
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Fotografering av gravminner i praksis
utnytte ledg rom/medløpspasning
De dårige følelsene. Veiene ut..
Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når.
13 Lese fra dataskjerm.
Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC.
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Bildekomposisjon.
Kurskveld 4.
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
forelesning for stomisykepleiere i makro foto.
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Godt verktøy er halve jobben
Knipsetips Se Fototeknikk kap.7 s.60 i boka.
Dokument med bilde, formatere i Word
Etter forarbeidet og dagen i dag er målet at dere skal kunne:
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Sende e-postmelding videre
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
- Personlig markering/kamuflasje -
Ta bilder med mobiltelefon
Oxylog 3000 Transportrespirator Draeger
Dette er en automatisk presentasjon
NXT`en NXT`en er hjernen til MINDSTORMS roboten. Den er en intelligent computer-kontrollert LEGO kloss som gjør MINDSTORMS roboten “levende” og kan utføre.
Klargjøring 1. Bokstaven på deres GPS2. Skriv inn navnene på deltakerne 4. Trykk ”Klar til at spille”. 3. Endre lagets navn?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Mandag 8. November Powerpoint..
Makrofunksjon på kamera
Bildebehandling i Paint
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Bakgrunnsbilder. Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb går.
Squash Ikke bare en grønnsak Amund Skretting Bergset 8C.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
Funksjoner og Innstillinger i
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Litterære virkemidler
7. Typography, Readability & Legibility Lesbarhet.
Ballens spretthøyde En ball er rund, og de aller fleste ballene spretter. Hvor høyt den spretter avhenger av dens vekt, størrelse og hvordan den er laget.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Hva er en robot? Roboter er mer enn maskiner som ligner mennesker.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Pålogging til Intrum Web uten java
Noen viktige ord du må lære og forstå: en kjerne et skall en type et system lurt, smart et antall å reagere en reaksjon en egenskap å bevege å bevege seg.
1 LIFEPAK 20 Slå av og på apparatet med den grønne knappen. Brukes kun i manuelt modus, valg av joul. Brukes ved manuell defibrillering, elkonvertering.
Hvorfor iPad i grunnskoleopplæringen?
Hvordan virker en bryter?
Koble videre og planlegg modellrom
Sinne Film:
T Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
V Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven, og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
G Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
B Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
Quiz gir deg fler kunder!
Utskrift av presentasjonen:

Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet, bruk blits. Ofte kommer det mye lys på motivet bakfra. Det kan komme fra vinduer eller lamper. Da kan for eksempel et ansikt bli mørkt på bildet. Bruk da blits. Gå så nær motivet som mulig. Men skal du ta bilde av mennesker, stå minst 2 meter fra dem. Går du nærmere, kan blitslyset være skadelig for øynene deres. Uten blits inne Med blits inne 1 6a

Bruke blits Uten blits inne: Det er mulig å ta bilder inne uten blits. Gå så nær motivet som mulig, gjerne bare noen få meter. Ikke bruk zoomen. Ta bildet. Kameraet trenger nå litt mer tid til å ta bildet. Hold derfor kameraet ekstra rolig. Hvis du tar bilder av mennesker, be dem om å stå stille. Med blits inne Uten blits inne 2 Bruke blits 6a

Bruke blits Blits ute: Man kan også bruke blits ute. Når motivet er i skyggen, kan blits gi mer lys på bildet. Blits ute virker best når man er nær motivet. Husk at du må stå minst to meter fra mennesker når du bruker blits. Uten blits ute Med blits ute 3 Bruke blits 6a

Blits på kameraet 4 Som regel er det greit å bruke en automatisk innstilling på digitalkameraet. Den er gjerne merket med bokstaven A eller Auto på innstillingshjulet. Da bestemmer kameraet selv hvordan det best skal ta gode bilder. Det finner selv ut om blitsen skal lyse eller ikke. Men du kan allikevel selv slå på eller av blitsen. Symbolet for blits er nesten likt på alle kameraer: et lyn. Når du trykker på knappen, slås blitsen på eller av. Om den slås på eller av, avhenger av hvor mange ganger du trykker på knappen. Du må følge med på skjermen på kameraet. Blitsen er slått på Blitsen er slått av Du kan se et lite blits-tegn på skjermen. Det forteller om blitsen er slått på eller av. Bruke blits 6a

Blits på kameraet Om røde øyne: På dette bildet har barnet fått røde øyne. Du kan bruke en funksjon for å unngå dette. Da trykker du på blits-knappen så mange ganger at du ser dette tegnet: Da minker sjansen for at den/de du tar bilde av, får røde øyne på bildet. Ikke alle kameraer har denne muligheten. 5 Bruke blits 6a