Aktivitetsappen Utvidelser 11.12.2019 13:45 1.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Astrid Øksenvåg Rådgiver EKOR AS
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Ørnulf Wiig Installasjon AS
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Ncg | group om |navigator™ xlforecast™
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Skifteplan mobil en ny brikke i det teknologiske landbruket
Uni Eiendom FDV Veien videre
B IBLIOTEKSOPPLÆRING 1 B ASIS. M ÅL FOR BIBLIOTEKET Skolebiblioteket på Hauketo skole skal være et læringssenter og et hjelpemiddel i skolens pedagogiske.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
FEIDE Felles Elektronisk IDEntifikasjon som tilgangskontroll
Tidplusstid OPPLÆRING
Basware Purchase Management
Nettsted for bridgetjenester Bjørnar Pettersen Veileder: Sven-Olai Høyland.
Hovedverneombud samling
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Den enkle måten å handle produkter på, med levering hver måned. Du har fordelen av en rabatt på 5.
Misjon Isave skal tilby en “do-it-your-self” løsning til markedsførere for å etablere automatisert dialog mot markedet.
Informasjon og Internet Kjetil Otter Olsen Underdirektør IT-Drift, USIT.
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Desember 2014.
31. Januar 2008 T. Foshaug 1 Orientering for samarbeidspartnere Prosjekt ”Fellesskap” Booking av fiskekort på Internett Nettstedet
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
PRO ISP PRO ISP PRODUKTER Produktveileder Bruker veilederen under for å finne frem til de produktene du behøver. Ta kontakt med.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
Medlemsregistrering i KX-web, hvorfor skal dette gjøres? Sett fra klubben sin side: Grunnlag for kontingenter Det er et krav fra NIF at vi har et oppdatert.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
Kunst og håndverk 10. trinn
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Arealplaner i Norge digitalt Løsninger og bruksområder Arealplaner i Norge digitalt Løsninger og bruksområder.
-Ein tydeleg medspelar Fronter APP Erfaringer fra Atlanten videregående skole.
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Kap. 58 – Collecting Data How Information Technology Is Conquering the World: Workplace, Private Life, and Society Professor Kai A. Olsen,
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Kodu Lærings og spillprogrammeringsverktøy
Digitale medier 19 januar 2017.
Framtid - Samspill - Skaperglede
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Vel digital postkasse på Noreg.no
Hvorfor iPad i grunnskoleopplæringen?
Velg digital postkasse på Norge.no
2016 VISMA Arbeidsfordeling i praksis
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
IST Direkte for barnehage og SFO
ADR & SCANNERKORT.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
PC-ordningen og Skolestart.mrfylke.no
Bygdøy skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Nye IKT-løsninger fra skolestart 2015
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
? ? 1.
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Tokerud skole Tokerud skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Høyenhall skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo
Osloskolen lanserer Skolemelding
Lakkegata skole   Foreldremøte høst 2018.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
TAUSHETSERKLÆRING   Jeg
Verktøy til kundeklubb
Aktivitetsappen Presentasjon :28 1.
Utskrift av presentasjonen:

Aktivitetsappen Utvidelser 11.12.2019 13:45 1

Det er lagt til rette for at løsningen kan utvides til å fungere i flere sammenhenger Dersom kommunen skulle ønske å innføre mat i skolene, kan appen benyttes slik at elever kan få mat ved å vise kortet i appen – uten at noen ser om den enkelte elev får gratis mat, eller har betalt selv. Samtidig vil man ha oversikt over hvem som har spist, kan følge opp de som ikke spiser, kan styre mengden av mat som skal være tilgjengelig pr dag, etc. 11.12.2019 13:45 2

Utvidelser Vi har utviklet en løsning for «sikker ID», som gjør det enkelt og sikkert å kontrollere om et kortet er falskt, eller om den som presenterer det, er den egentlige bruker. Med relativt små tilpasninger kan denne løsningen innarbeides i «aktivitetsappen». Ettersom bruk av nettbrett/ PC tas i bruk av stadig yngre elever, kan det oppstå ønsker om at elevene kan trene på bruk av sosiale medier – «monitorert» av for eksempel lærere. Løsningen kan utvides slik at den får en «facebook-løsning» - uten tilknytning til Facebook – dvs at elever som er registrert, kan legge inn tekster/ bilder, og andre kan kommentere. Man kan ha «samfunn» pr klasse, pr skole, pr alderstrinn, etc. 11.12.2019 13:45 3

Utvidelser Det er utviklet en tilleggsløsning som gjør at for eksempel grupper av elever får gratis tilgang til svømmehall i en angitt periode eller et bestemt antall ganger. Foresatte må være med (også gratis), eller annen voksen person, som er «oppnevnt» av foresatte. Eller en foresatt kan være med fire barn. Alt registreres ved innpassering. Svømmehallen får kompensasjon for antall innpasseringer. Løsningen kan enkelt utvides til å brukes til «inngangskontroll» - uten forhåndspåmelding. Dvs at man har kontroll på hvem som har passert inn, og hvem som har passert ut. Med kontroll av at bruker har adgang (kan være grupper av brukere); med kontroll i forhold til brannforskrifter, etc. De som passerer inn viser kortet, kontrollør skanner, systemet gir tilbakemelding hvis bruker ikke har adgang, når maks antall er innpassert, etc. Er det en definert gruppe som skal passere inn, har man løpende oversikt over hvem som er passer inn/ ut, og hvem som ikke er. 11.12.2019 13:45 4

Utvidelser Vi har utviklet en løsning for utlån av effekter. Løsningen kan innpasses i aktivitetsappen. Aktivitetskortet fungerer som utlånskort. Ved utlån til registrert person, registreres hvilken effekt som er utlånt, avtalt innleveringstidspunkt (kan være standardtid pr produkt) – med automatiske, «flerleddede» purringer ved manglende innlevering. Ved innlevering kan man sikre at den effekten som ble utlevert, er den som blir innlevert. Det logges hvem som har levert ut og tatt imot. Man kan se hvor hvert enkelt produkt befinner seg til enhver tid (hvem lånt, hvor lagret, hvem reparerer, etc). 11.12.2019 13:45

Utvidelser Appen fungere som et fordelskort – dvs at alle typer virksomheter kan gis muligheter – etter avtale med kommunen – til å legge inn «bonuser» ved kjøp, og til samling av poeng. Bonus/ poeng kan benyttes hos den som er utsteder, eller hos samarbeidende virksomheter. For eksempel kan skobutikk gi kupong som kan gi gratis måltid hos på et spisested. 11.12.2019 13:45

Utvidelser Hittil er løsningen basert på at når en bruker skal betale, skjer det via Nets (kort/ Vipps) eller PayPal (forhåndsbetaling). Hvis en kunde ønsker å innføre «etterbetaling» - dvs at brukere kjøper og betaler i ettertid – kan løsningen utvides til å håndtere det. Dvs at systemet ved slutten av periode (for eksempel måned) genererer spesifisert faktura og sender den til bruker – med nødvendig informasjon for betaling via nettbank. Systemet kan purre – e-post/ SMS – og automatisk stoppe muligheten for å kjøpe mer ved manglende betaling. 11.12.2019 13:45 7