Praktisk mat Uke 12.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 1 Generelt om Fiskesprell Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser.
Advertisements

4h-matskole Å lære ved å gjøre!.
Mat, måltider og hverdagsliv
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 3 Måltidet i barnehagen Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser deg.
Mat og drikke: De er ikke villige til å betale mer for økologisk produsert mat De er ikke interessert i vegetarmat Det er en stor andel av FrP-velgerne.
Kosthold og trening med fokus på syklister
Råd for et sunt kosthold (1)
Kurstreff 3 Dagens tema: Del 1: ”Ikke ett fett” Del 2: Bedre forståelse for matvaremerking/ ”Lære å lese varedeklarasjonen”. Kursøktens del 1 skal gi økt.
Bra mat for bedre helse- Kurstreff 2
Råd for et sunt kosthold (1)
Tone L. Bie, 2014.
Sunn Livsstil Sunne matvaner!.
Tips og råd for praktisk kompetansearbeid
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Et sunt kosthold.
Mat, måltider og følelser
Globale mattrender 1.
Fløtepotet – til enhver anledning
MATGLEDE.
Stasjon 1 GRØNNSAKER Smak på dip-alternativene!! 1-4 Svar på følgende spørsmål: Hvilken dip foretrekker du? Hvor mye må du spise for å oppnå en grønnsaksporsjon?
Måltidene (1) Frokost er et viktig måltid. En god frokost gir energi, øker konsentrasjonen og gir bedre humør. Hvis du ikke har appetitt om morgenen, ta.
Kurstreff 5 Siste kurstreff med kort repetisjon og samtaler om oppnådde mål og veien videre.
Kurstreff 4 Kurstreff 4 med matlaging.
På barnehagens lunsjmeny!
Polen tur 2007 Uke 39. Avreise Søndag 23/9 Oppmøte kl Skolen Vi pakker buss og lignende Setter opp liste med hvem som sitter hvor.
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Presentasjon av nye retningslinjer for mat og måltider i barnehagen
 Kosthold i fokus  Butikkene blir bedt om å påvirke kundene til å spise sunt  Småbarna bestemmer hva familien skal spise til middag  Ungdom velger.
- Jenter i fokus Et Samhandlings Prosjekt Fysioterapeut Helsesøster
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Samtaleverktøyet «Gode vaner for god helse» er utviklet av Kreftforeningen i samarbeid med helsesøstre og fysioterapeut. Målgruppen for samtaleverktøyet.
Presentasjon Tema 2: Kosthold og helse Forholdet mellon mat og helse og hvordan komme i form Cristina Andrea Lydia.
Livea Xpress - Tallerkenmodellen -.
Eldreomsorgens ABC Ernæring Marthe Sollien. Aldersforandringers betydning for kostholdet Mange faktorer påvirker de eldres kosthold. Vanlig: Endret smak,
Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2015 Gruppe: Junior/senior Trenere: Eirik og Joakim.
Livea Xpress Tallerkenmodellen. Måltidsrytme 3 hovedmåltid 2 mellommåltid Hver 3-4 time.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
KOSTHOLD FÅ KROPPEN TIL Å YTE MAX GJENNOM HVERDAGEN, PÅ TRENING OG KAMP!
Trening og kosthold Karl Filip Singdahlsen 15. Februar 2012.
MAT 3. KLASSE v/ Henriette Heesch Holmen Kan dere et annet ord for mat?
Kognitive utfordringer – forslag til tiltak Guro Steffensen Psykologspesialist St Olavs Hospital Nevrologisk avdeling.
Har du lyst å lage sunne proteinpannekaker? – CompareKing.no.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Orkla Matbarometer Norge 2016
Velkommen – presentasjon av deg selv
Velkommen til oss på D3 Versjon 2017
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Orkla Matbarometer Danmark 2016
Sammensetning av matvarer
Digital startpakke – Nettvett 7
Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss.
Livea Xpress Tallerkenmodellen.
Samtaleverktøyet «Gode vaner for god helse» er utviklet av Kreftforeningen i samarbeid med helsesøstre, fysioterapeuter og fagfolk med ernæringskompetanse.
Etter denne timen skal du kunne:
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
HVORDAN PRESENTERE OG SELGE DE GODE TILBUDENE?
Oppsummering Uke 15.
Foreldremøte Maurtua.
Livea Xpress Tallerkenmodellen.
Tallerkenmodell og Karbohydrater
Gylne Måltidsøyeblikk
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
MatMedSmak.
Etter denne timen skal du kunne:
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i barneskole
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Utskrift av presentasjonen:

Praktisk mat Uke 12

Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2

Tips for enklere gjennomføring Stek opp kjøtt, kylling etc Lag ferdig salat Lag porsjonsposer med for eksempel smoothie Lag større middagsporsjon, og bruk restene til lunsj Ha alltid et sunt alternativ tilgjengelig Bruk mindre tallerkener Varier smaker

Bruk tallerkenmodellen som et godt hjelpemiddel Bruk gjerne for eksempel Adams matkasse, Godt levert og lignende, for variasjon i hverdagen. Her kan man som oftest velge en pakke som er sunn Bruk tallerkenmodellen som et godt hjelpemiddel

Ukens utfordring Komplimenter svares med TAKK! 