MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
God morgen.
Advertisements

AUKEVEIEN Klasse 6 A-BKlasse 6 A Klasse 6 A-BKlasse 5 A-BKlasse 5 A Klasse 5 A-BKlasse 4 A-BKlasse 4 A Klasse 4 A-BKlasse 3 A-BKlasse 3 A Klasse 3 A-BKlasse.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS JANUAR 2016 Godt nytt år til dere alle! Håper dere hadde noen fine, rolige dager på tampen av 2015 Forrige måned… I desember var.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
AUKEVEIEN Klasse 6 A-B Klasse 5A-B Klasse 4 A-B Klasse 3 A-B Klasse 2 A-B Klasse 1 A-B Klasse 7 A-B SLEMMESTAD SKOLE TORVBRÅTEN SKOLE SYDSKOGEN SKOLE Flaggborg.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Velkommen til 17.mai-samling.. Potpurri Hvorhen du går i li og fjell, en vinterdag en sommerkveld ved fjord og fossevell. Fra eng og mo med furutrær,
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Uke april Uke april Verdiord: Lydighet.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Månedsplan for mai Tema: 17-mai og vår MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Mai på Neglespretten Mob:
Hva har vi gjort i September?
Tema: småkryp og sommer
AKTIVITETSSKOLEN MØLLERGATA UKE 14
DESEMBER November Desember
Grupper på avdelingen klokken 10.00
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
VI ØNSKER STORE OG SMÅ EN RIKTIG GOD HELG!! 
MARS Uke / frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2018.
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte Maurtua.
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
MÅNEDSPLAN BLAKKEN – Mars 19 Månedens tema: Musikalsk samspill
Periodeplan for Januar 2019
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30 UKE/ FRUKT MANDAG (MATBOKS) TIRSDAG ONSDAG (SMØRELUNSJ) TORSDAG FREDAG (VARMLUNSJ) 19 Aksel 7. Tur til Vålandsskogen . Vi går fra barnehagen klokken 10.00 8. Juliusklubb klokken 09.30 3 og 4 år: Grupper på avdelingen 09.30 9. Annabelle 5 år  Grupper på avdelingen klokken 10.00 10. Kristi himmelfartsdag Barnehagen stengt 11. Eirin fri Alle i gymsal. Vi går klokken 08.00 20 Lukas 14. Tur til Dyrsnes. Vi går fra barnehagen klokken 09.00 15. 16. Vi feirer 17 mai i barnehagen. Alle må være i barnehagen til klokken 09.30 17. Grunnlovsdagen 18. Sanne fri Svømming for 6-åringene 21 Endre 21. 2. pinsedag 22. Aktivitetsuke. Kommer eget skriv 23. 24. 25. Svømming for 6 åringene 22 Pilou 28. Eirin møte Lek ute i barnehagen 29. 30. 31. Perry 6 år  Grupper på avdelingen 10.00 1/6 Eiganeslekene Vi går fra barnehagen klokken 09.30

APRIL MAI BURSDAG 5 mai Magnus 9 mai Annabelle 5 år 31 mai Perry 6 år Da er april over, vi har jobbet med temaet vår i både mars og april. Vi har lest bøker, sunget sanger og plantet tomater, chili og karse. I april hadde vi alle 19 barna i gymsalen, noe som var veldig kjekt. Vi kommer til å fortsette med dette i mai også. I gymsalen legger vi ut madrasser, baller, slengtau, tjukkaser, benker, og vi har ribbeveggen til disposisjon. Vi har musikk, og bånn gass i en time. Barna storkoser seg, og velger selv hva de vil gjøre. De springer rundt og prøver det aller meste. Vi var på tur til Gausel fritidsgård. Her har det mange kjekke dyr å se på, vi grillet og lekte på lekeplassen. Vi tok bussen ut til Gausel, og gikk det siste stykke opp til fritidsgården. Det ble ikke noe av svømmingen for juliusklubben i april, I mai vil temaet være 17 mai og Stavanger. Vi skal lage 17-mai pynt og lære oss 17-mai sanger. Vi skal snakke om hva som skjedde på Eidsvoll i 1814 og snakke litt om grunnloven vår. Vi skal øve på å gå i tog, og juliusklubben skal øve på å gå med de store flaggene. Vi skal markere dagen onsdag 16 mai i barnehagen. Dere er invitert til å se på toget langs veien. Det vil komme eget skriv med klokkeslett og et kart over ruten vi går. Vi vil i mai og juni ha tema Stavanger. Vi skal besøke forskjellige plasser i Stavanger, og snakke litt om Stavangers historie. Vi starter med en tur til Vålands tårnet, og tar for oss andre kjente steder etterpå. Nå går det mot sommer, og barna trenger derfor lettere klær i barnehagen. Det er lurt at alle har joggesko, tynn dress, regntøy og støvler tilgjengelig i barnehagen. I uke 21 er det aktivitetsuke i barnehagen. Da skal det være fotballturnering en dag, og aktivitetsløype en annen dag. Fredag 1 juni er det Eiganesleken på gamle Stavanger stadion. Vi går da fra barnehagen klokken 09.30. Juliusklubben skal ha svømming hver fredag fra klokken 13.15 til 14.15. fem fredager. Vi har oppstart fredag 18 mai. Vi ønsker å ta med alle barna på avdelingen opp i gymsalen hver fredag. Det betyr at ALLE må være i barnehagen til klokken 08.00 5 mai Magnus 9 mai Annabelle 5 år 31 mai Perry 6 år APRIL MAI BURSDAG

Sanger vi øver på til 17 mai Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter. Jeg skal gå i toget, og jeg er så glad. Du kan tro jeg skal nok synge ut av alle krefter, svinge flagget mitt og rope høyt hurra! Ser du flagget mitt: rødt og blått og hvitt! Det skal vaie fritt og vise seg friskt, og vakkert er det, som vår kjære gamle Norge. Ja, det landet er vi glad i, du og jeg! Hvorhen du går i li og fjell,  en vinterdag, en sommerkveld  med fjord og fossevell,  fra eng og mo med furutrær  fra havets bryn med fiskevær  og til de hvite skjær,  møter du landet i trefarvet drakt,  svøpt i et gjenskinn av flaggets farveprakt.  Se, en hvitstammet bjerk oppi heien,  rammer stripen med blåklokker inn  mot den rødmalte stuen ved veien,  det er flagget som vaier i vind.  Ja, så hvit som det hvite er sneen,  og det røde har kveldssolen fått,  og det blå ga sin farve til breen,  det er Norge i rødt, hvitt og blått.  Alle fugler små de er kommet nå tilbake! Gjøk og sisik, trost og stær   synger alle dage. Lerka jubler høyt i sky, ringer våren inn på ny. Frost og snø de måtte fly, her er sol og glede!