Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Bildet:
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Hvordan lager du en konto?
Eksempelet forutsetter at pasient allerede er valgt.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Webkurs – redigering på hjemmesiden
Funksjoner og Innstillinger i
SKOLEARENA Foreldremøte, den 24. september 2014 Kristin Holten.
ETwinnings vårkampanje Logg inn på skrivebordet.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Otra Web-Shop - Quick Guide
Medlemsregister mm - en liten innføring
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
1.mars 2018 Videregående skole.
Kort innføring i Trio Web
Aktivitetsskolen Skøyen
Kalenderfunksjon Parent- app
Guide til CuraGuard De fire hovedmodulene: 1 – Profil 2 – Kalender
Teinå skoles hjemmeside.
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Opplæring SAP Portalen
HVORDAN logge på MY LCI.
Velkommen til Landås SFO
Gå til – Klikk på «lag konto».
Referat Foreldremøte høst 3.trinn
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Osloskolen lanserer Skolemelding
Enkel brukerveiledning
Periodeplan for Januar 2019
GRATULERER MED DAGEN! 21 Brett her
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på. Dette er det kun foreldre og foresatte som er pålogget som får se. Det gjelder også resten som jeg skal vise. Her ser dere de 3 neste dagene. Siste nyheter og beskjeder som har blitt lagt ut, kommer opp her. Her kommer det opp den siste dagrapporten Som har blitt lagt ut. Her kommer det opp aktuelle nyheter og info Fra barnehage.no Her kommer de siste bildene som Har blitt lagt ut

Etter at dere har logget dere på, bør dere gå inn på deres profil å sjekke at alt stemmer, og eventuelt endre det som ikke skulle stemme. Min profil Om dere ikke ønsker at deres telefonnummer eller E-post skal være synlig for de andre foreldrene, merker dere av her.

Her kan dere kose dere med mange barnehagebilder Trykk på ``bilder`` Bildemeny Dere her har mulighet til å rapportere bilder som dere mener er upassende. Bildet forsvinner umiddelbart. Administrator får så opp melding om bildene som har rapportert, og tar så en avgjørelse på om bildet skal slettes for godt eller legges ut igjen.

Ved å trykke på ``ukeplan`` kan dere se hva som skjer fremover Skriv ut planen Let frem dato Velg å se hele måneden I kalenderen vil vi legge ut mye forskjellig info. Som for eksempel bursdager, merkedager, planleggingsdager, beskjeder osv. Hver gang dere logger dere på nettsiden får dere automatisk opp de neste tre dagen, så det kan være lurt å gå innom i ny og ne. Vi kommer også til å sende varsel på mail om vi har endret mye på planen.

Mye av informasjonen finner dere ved å klikke på ``informasjon`` Her kommer vi til å legge ut nyheter. For eksempel om barnehagen har gjort noe ekstra moro, eller diverse skriv (sykdommer etc) Dette er det samme som en dagsrapport der vi vil skrive litt om hva som har skjedd de aktuelle dagene. Her kan dere se oversikt over alle barn og foreldre. Dere får også frem telefonnummer og E-post så sant det ikke er reservert mot dette. Her kan dere se hvem som sitter i SU. (samarbeidsutvalget)