FAGDAG LØNN 2016.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
ESS – opplæring av sluttbrukere
Nye krav til oppfølging av sykmeldte fra 1.mars 2007
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Velkommen til Fagforbundet og F E R I E
Brukerdokumentasjonen for AutoPay må derfor leses i tillegg.
Legens rolle ved sykmelding
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
RETTIGHETER OG PLIKTER - ansettelsesforhold i Bærum kommune
SelgerAkademiet finnes nå også i mobilversjon for iPhone Klikk på ”Gå til iPhone versjon” på: Du finner også programvare for andre.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Nytt HR-system  Info lederforum
Regnearket Aktiver innhold/makroer
Oppgave 2. Oppgave 2 a) De sentrale paragrafene her er §§ 2 og 31 i personopplysningsloven (herretter forkortet til p.o. loven) og § 7-16 i forskriften.
Gjennomgang av gruppeoppgaver 29. April Kvoter oppgave 1 Oppgave 1: Du ser i rapporten yhr_frav10 at en ansatt fortsatt har restferie i kvote 30.
HÅNDTERING AV SYKEMELDTE
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Reiseregninger i HR-portalen
August 14 1 Presentasjon av Inkluderende Arbeidsliv Personalforum ved UiB, 26.mai 2004 Ved rådgiver Ingvild Eikeland Trygdeetatens Arbeidslivssenter.
NETTVERKSSAMLING KRISTIANSUND
AT SAMLING Henderson 24. mai Mellomoppgjøret 2011.
Ferielovens bestemmelser
Utarbeidet av Sissel Vestre
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
-Ein tydeleg medspelar FAGDAG LØNN 27 OG 28 OKTOBER 2015.
Møte Lønnssystemet på KA-sektoren.
Hovedtariffoppgjøret KS - noen viktige elementer Videokonferanse med fylkeskontorene 9. mai 2016.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
-Ein tydeleg medspelar MERKANTIL SAMLING
RS Ajour og diverse Mandal kommune. FERIE OG SYKDOM 100% SYK FØR – ELLER I FERIEN: KAN KREVE FERIEN UTSATT TIL SENERE I FERIEÅRET. ARBEIDSTAKER KAN KREV.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Hvordan sende post elektronisk til NAV  Oppfølgingsplan og rapporteringsskjema  Søknad om bht-refusjon og tilretteleggingstilskudd.
Gradert fraværsprosent GRADERT FRAVÆRSPROSENT BEREGNES UTFRA FAST STILLINGSPROSENT SOM DEN ANSATTE ER INNMELDT MED I AGRESSO NÅR VEDKOMMENDE BLIR SYK.
HTV-konferanse februar
MERKANTIL SAMLING
Reiseregningssystemet (Visma) Faktureringssystemet (Ibistic)
FRiidrett 01/ Tamil sangam i Norge.
Brukerveiledninger her:
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Viktige datoer i så henseende
Agenda: Lønn Forventninger Kontorstruktur Spørsmål og svar
Fagdag november 2017.
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Opplæring SAP Portalen
Vi må informere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Min Tid Tekn/adm ansatte
Søker logger på med pinkode fra mobil eller kodekort.
Progresjonsrapporter -utfordringer og løsninger
Fagdag lønn november 2018.
Søker logger på med pinkode fra mobil eller kodekort.
Søker logger på med pinkode fra mobil eller kodekort.
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
1. Case fra politiet 2. Gjennomgang av app 3. Elevarbeid 4
MERKANTIL SAMLING
Hvordan SKRIVE en god CV?
Innføring for rollen «brannmann»
Utskrift av presentasjonen:

FAGDAG LØNN 2016

REISEREGNING FOR ATTESTANTER OG TILVISERE Last ned appen Visma manager. Logg inn med brukernavn og passord (samme som på visma attach) Får opp alle reiser som er til behandling og kan attestere og tilvise i appen.

REKUTTERING Husk å avslutte rekrutteringssaker. Veldig vanskelig å finne sine stillinger når det ligger gamle stillinger inne som ikke er avsluttet.

Tidligere garanti for arbeidstaker med over 20 års ansiennitet går ut. Erstattet med nytt opprykk etter 16 år. Det gjorde at de med ansiennitet mellom 10 og 16år i stilling uten krav om utdanning fikk et veldig godt oppgjør. Hvis plassert på garantilønn økning fra 340 400 til 384 700 = 44 300 = 13% økning.

UNGE ARBEIDSTAKERE REGELEN ER FLYTTET. LIGGER NÅ I VEDLEGG 1 I HTA UNGE ARBEIDSTAKERE SKAL HA STILLINGSKODE 7711 YNGRE ENN 16 ÅR; 80% AV GARANTILØNN FOR STILLING UTEN KRAV TIL UTDANNING MELLOM 16 OG 18 ÅR; 90% AV GARANTILØNN FOR STILLING UTEN KRAV TIL UTDANNING

Kap 4 pr 01.08.2017

NYE STILLINGSKODER Leder med samla fag og personalansvar(les; gjennomfører medarbeider og utviklingssamtale) 9213 LEIANDE REINHALDER 9543 LEIANDE VAKTMESTER

Stillingskode 7517 Fagarbeider Oppgi i merknadsfeltet hvilken type arbeid det er snakk om. Vi rapporterer inn yrkeskoder som er mer spesifisert enn stillingskodene.

DIGITALE SYKMELDINGER Nav har tatt i bruk tjenesten digitale sykmeldinger. (Ditt sykefravær) Den går ut på at den ansatte kan sende sykmeldingen digitalt til sin arbeidsgiver via Altinn. Det er bare del C som kan sendes elektronisk, del D må fortsatt fylles ut og skrives under av den ansatte. Denne tjenesten er best egnet for små og mellomstore bedrifter. Limer inn tekst fra info som Nav har lagt ut: Foreløpig er «Ditt sykefravær» best egnet for små og mellomstore bedrifter. De store virksomhetene håndterer gjerne sykmeldingene gjennom sine egne lønns- og personalsystemer. NAV samarbeider tett med leverandørene av disse systemene om en framtidig integrering. Før denne integreringen er fullført vil mange av de store virksomhetene ønske å motta del C av sykmeldingen, den som arbeidsgiveren skal ha, på papir. Vi avventer bruk av denne tjenesten til integreringen med vår systemleverandør er klart. Det er heller ingen ting å vinne på denne tjenesten for oss enda i og med at del D fortsatt må fylles ut og leveres inn på papir som før.

SYKMELDINGER Ved delvis sykmelding er det ikke anledning til å bruke egenmelding. Må ha ny 100% sykmelding. Sykmelding del D. Pass på at det er fylt ut og skrevet under. Når det fylles ut at det skal avvikles ferie får vi ikke refusjon og den ansatte har da skrevet under på at ferien avvikles.

SYKMELDINGER Derfor: VIKTIG: i de tilfeller den ansatte skal ha erstatningsferie så skal det krysses nei i feltet om en avvikler ferie i tidsrommet en krever sykepenger for. Erstatningsferie gis bare ved 100% sykmelding. Ved delvis sykmelding avvikles ferien på vanlig måte. For undervisningspersonalet: Det kan bare gis erstatningsferie for ferien. Den er fastsatt til å avvikles med 5 uker med siste virkedag i juli som siste feriedag.

SYKMELDINGER Ferien til det driftspersonellet som følger skoleåret må fastsettes. Legges gjerne inn FERIE modulen i visma.

OPPGAVE 1 RAPPORTGENERATOREN Lag en rapport for din avdeling/skole som viser Antall ansatte og årsverk pr stillingskode. Skal også vise sum årslønn. 1 rapport skal vise tall pr 30.04.2016 og en skal vise pr 01.05.2016 Noen felt får du oppslag i ved å skrive Ctrl S Høyreklikk på felt for å se hva det inneholder

Oppgave 1 Gruppering

Oppgave 1 Sortering/felt

OPPGAVE 2 RAPPORTGENERATOREN Lag rapport som viser alle ansatte på din avdeling/skole som fyller rundt år i år. Gruppert på år. Skal også vise fødselsdato.

Oppgave 2 Gruppering

Oppgave 2 Sortering/felt

OPPGAVE 3 RAPPORTGENERATOREN Lag en rapport som viser alle ansatte på din skole/avdeling med e-post og telefonnummer arbeid og mobil. Vis også stillingskode med benevnelse, st %,årslønn og prosentjustert årslønn. Lages i excel.

Oppgave 3 Sortering/felt

Oppgave 4 Rapportgeneratoren Lag en oversikt over alle ansatte som har funksjonstillegg som kontaktlærer pr i dag. Må vise ansattnr, navn, arb sted , tillegg og beløp. Lages i Excel.

Oppgave 4 Rapportgeneratoren

Oppgave 5 Rapportgeneratoren Lag en rapport som viser inntektsføringene på refusjoner i 2016. Pr ansatt med dato for fravær, kravdato og bilagsnummer.

Oppgave 5 Rapportgeneratoren

Oppgave 6 Rapportgeneratoren Lag en rapport som viser utbetalte reiseregninger i en lønnsperiode pr ansatt og pr reiseregningsnummer.

Oppgave 6 Rapportgeneratoren Gruppering

Oppgave 6 Rapportgeneratoren Sortering/felt