Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Internett for nybegynnere
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Sett inn riktig form av substantivene
FRITID.
Kapittel 28 Norgeskartet
ROM I SLOTTSPARKEN FOR BOSTEDSLØSE
PARIS BILDER FOR Å ILLUSTRERE EN SAMMEN- HENG MELLOM 3 SETT AV STRUKTURER; BEBYGGELSES -STRUKTUR GRØNN- STRUKTUR INFRA- STRUKTUR.
Tordivelen flyr i skumringen
Synger du sammen med meg
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Presentasjon for Planforum 14. september Hafslundbyen Hafslundbyen skal være en levende miljøby og et nasjonalt utstillingsvindu for de beste løsningene.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Livsmot og livsmestring -Kunnskap om sunnhet som grunnlag – Martha Bjelland Bø – Sagavoll folkehøgskole.
KAPITTEL 50 Josephs julaften. a) Sett strek mellom ordene og forklaringene som betyr omtrent det samme desember 2. å gå 3. trist 4. nettopp 5.
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Nasjonal innovasjonscamp
Det er mange måter å gjøre det på
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Velkommen til Sandefjord!
Velkommen til foreldremøte for 7D og 7E
Tydelig misjon Joh 4 – Mark 2. Tydelig misjon Joh 4 – Mark 2.
Hva gjør at man kan kalle et prosjekt et raskt prosjekt?
Det var en gang en liten skilpadde.
Sommerbrev, juni, juli og august
Praktisk bridge Spill 3.
Hverdag blant Santalene
Praktisk bridge Spill 11.
Gang.
Medarbeiderundersøkelse 2009 Universitetet i Stavanger
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Julekalender 2014 En meningsfull julekalender
Velkommen til en enkel innføring i kart og kompass Steinar Lauritzen
Lærekandidatordningen i NT 2014
Sametingsvalget mellom Karasjok og Tønsberg
Medarbeiderundersøkelse Universitetet i Stavanger
Dyreskolen Hei! Og velkommen til Dyreskolen :) Det fins mange forskjellige dyr. Noen dyr lever under vann, noen på land og noen dyr flyr i lufta. Noen.
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Narvik Velkommen til Foto: 68°nord ©.
Gleden ved å være innbudt til tidenes gjestebud - Lukas 14,16-24
Rehabilitering etter passivhuskonseptet: Myhrerenga Borettslag,Skedsmo
En gang skal det bli min tur
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Kapittel 27 Kommunikasjon med hjemlandet og å sende pakker
Matteus 2,1-12.
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Ny forskning viser at skjegg inneholder mer bæsj enn et toalett Falsk (Kilde:
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Prosedyre for fremstilling av rørklemmen
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Kapittel 23 Årstidene.
Oppfølging av hendelsen
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Medarbeiderundersøkelsen UiS 2009 Rapport for Fellesressurssenter
Livsstilsendring Uke 6.
Gjør om fra presens til preteritum 
Periodeplan for Januar 2019
Bilkollektivet SA
Spill Bridge 2 Kapittel 6: Unntak fra meldereglene.
Ny inntaksordning - Med læring som konsekvens
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Praktisk bridge Spill 24.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Livsstilsendring Uke 6.
Tilpasset opplæring Kurs 5
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre kløft og juv Det er ikke Jutulhogget, Utladalen Berdølas kløft – enn ned forbi Sinjarheim, Aurlandsdalen Det er Oslo sentrum Fem-åtte steinkast fra marmorslott – Operabygg Oslo S, Barcode Dronning Euphemia – Oslo nye paradegate, men Svartdalen – Den ender brått i en sluk en gate | en by Et mosebevokst, et knelende gammelt almetre – eller det: Kan være starten på Svartdalen det kommer an på deg Går du oppover urskogsdalen fra Enebakkeveiens bro og ender ved Bryn bro, uansett – Det er like bra det er stolpete, hengende boltede tursti Ekebergs nordvendte flog Du aner de høye blokker – på Etterstad gjennom den tette løvskog (fortsettelse neste side)

På Alnaelvens nordlige bredd en trolldiger alm har falt Den kroppshøye strutseving skjuler dens grådige stamme i grønt en trebregne – se – jeg sier til David Der flyr en ørliten gjerdesmett, oi – Så fin stien er Passe bred, passe trygg Det kommer en jogger en dame med hund Vi fortsetter nedover, løvskogen henger med tunge blader Det er grønt. Det dufter fuktig av frodig skog Vi aner blokker mellom det grønne Vet Barcode er langt der nede, er omsluttet mykt Av elv av tunge blader den varme og fuktige luft Dette er Svartdalen. Urskogen Trapper og duvende sti. Midt. Midt der ned i byen Anders Often,

Svartdalen av Anders Often (foto: David N. Barton) Har du vært i Svartdalen? IKKE? Men ta deg et tur, da vel! Svartdalen, Alna – jeg mener Alnas nedre kløft og juv Det er ikke Jutulhogget, Utladalen Berdølas kløft – enn ned forbi Sinjarheim, Aurlandsdalen Det er Oslo sentrum Fem-åtte steinkast fra marmorslott Operabygg, Oslo S, Barcode Dronning Euphemia – Oslo nye paradegate, men Svartdalen – Den ender brått i en sluk en gate, en by Et mosebevokst, knelende gammelt almetre – eller det: På Alnaelvens nordlige bredd en trolldiger alm har falt Den kroppshøye strutseving skjuler dens grådige stamme i grønt en trebregne – se – jeg sier til David Der flyr en ørliten gjerdesmett, oi – Så fin stien er Passe bred, passe trygg Det kommer en jogger en dame med hund Vi fortsetter nedover, løvskogen henger med tunge blader Det er grønt. Det dufter fuktig av frodig skog Vi aner blokker mellom det grønne Vet Barcode er langt der nede, er omsluttet mykt Av elv av tunge blader den varme og fuktige luft Dette er Svartdalen. Urskogen Trapper og duvende sti. Midt. Midt der ned i byen Anders Often, Kan være starten på Svartdalen det kommer an på deg Går du oppover urskogsdalen fra Enebakkeveiens bro og ender ved Bryn bro, uansett – Det er like bra det er stolpete, hengende boltede tursti Ekebergs nordvendte flog Du aner de høye blokker – på Etterstad gjennom den tette løvskog