Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering november 2011
Advertisements

Evaluering av september på blå
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Foreldremøte Trikanten Trikanten 2011/12 Christine 100 % går ut i svangerskapspermisjon i dese mber. Hilde 80 % Alejandra 100% Edel 80% Tone.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Velkommen til foreldremøte. Agenda Presentasjon En vanlig uke i 1.klasse Lese- og skriveopplæringen Regning Engelsk Lekser Vennegrupper Praktisk informasjon.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Personalet på… Skrukketroll Mari – pedagogisk leder Line – barne- og ungdomsarbeider Alexander – pedagogisk medarbeider Stankelbein Maren – pedagogisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Velkommen til foreldremøte i
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 39-40
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Månedsplan for mars UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
«mester i eget liv» Månedsplan Oktober Ulv Tema: høst, FN UKE MANDAG
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 44-45
Årshjul rødbasen
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Velkommen til foreldremøte på Orion
Oppgave: Leke med rimkortene
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
AKS ROSENHOLM , ROSETTEN
Månedsbrev for januar og februar
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
Månedsbrev Småtroll Februar.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev Småtroll

Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag starter vi med Tur gruppe Eple kunst til FN dagen

Månedens mål * La barna få leke, lære og oppleve i høstnaturen La barna få varierte aktiviteter,bli lest for,få synge, og få tid og rom til lek, ute og i naturen La barna kjenne seg trygge,knytte vennskap,og trives i avdeling med stor og små eventyr (Gullhår), Vennerskap, Høstnaturen, mat Språkfokus i November Klær, farge, lengde, høyde, bjørn, grøt, lue, regntøy, paraply, substantiv/verb Forming i november: lage Bjørn playdo Høst blader Paraply farge Linken til « Gullhår og de tre bjørnene»

Sanger, rim og regler i November  November sanger  Se, her er et eple  Pekesang  Bjørnen søver  Hokus og pokus Busrdag i November 08. Elin GRATULERER !!!! Viktige datoer i November Uke 46. FREDAG 13. Planleggisdager Bhg er steng Fra uke 46. Vi starte med Foreldresamtaler,det er hengt opp liste over tider for foreldresamtaler. Skriv dere opp på en tid som passer. Om dere ikke finner en tid som passer, ta kontakt. Er det noe dere lurer på, så bare spør. Fint om dere gir beskjed om barnet blir levert etter kl Høsthilsen fra Alejandra, Grete, Solfrid, Elin og Vanja

Venner Relasjonen Terning Aktivitet selvstendighet språk