Investeringspott til kultur, idrett og friluftslivsformål.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kyststier i Akershus Foto: Øystein Søbye, norsknatur.wordpress.com.
Advertisements

Kommune- og fylkestingsvalget i S TORTINGSVALGET EN SUKSESS !
Øyer Idrettspark ØTI sin plan for området ØTI - Visjon: Meningsfull fritid for alle!
Boligbygging i planperioden (antall boliger) Kommuneplan for Asker
Økt aktivitets- og arbeidstilbud til mennesker med nedsatt funksjonsevne, både i forhold til drift og investering (strategi- og behovsplan). Arbeidet med.
MIF Samfunnsregnskap  Boye Skistad  Per Fjeld-Olsen Prosjektgruppen.
Handlings- og økonomiplan for Sola kommune
Rehabilitering søknadsplikt – forskriftskrav Byggesaksseminar Tromsø 16. nov 2010 Frank Bjørkum, juridisk rådgiver.
Sykkelvelodrom i Asker ? Presentasjon TKF, den 14. januar 2016 ØEE, den 18. januar 2016 FSK, den 19. januar 2016.
Park og idrett Orientering om anbud tirsdag Dagsorden: Generelt om anbudene Gjennomgang av de enkelte anbud Spørsmål Referat skrives, legges på.
SIO-prosjektet (Statlig initierte omsorgstjenester) Forsøksordning med statlige kriterier og finansiering av omsorgstjenester. Kirsten Petersen August.
Idrett – Utfordringer og utviklingstrekk Holmegenes 29. oktober 2015 Idrettsavdelingen i BMU.
Ny ishall på Risenga Rådmannens innledning til formannskapet
TEMAMØTE 22. OKTOBER Reiseliv, fritidsbebyggelse, skiløyper/brøyting, landbruk, miljø og utmark. «Bakgrunnsteppe» for arbeidet med kommuneplanens.
UTVIKLING DEL AV 89/1 “SKRANGLA” Asker, 20. august 2015.
Innebandybane og anleggsplan Kolnes Idrettspark Orientering Kolnes IL Byggemøte 26. mai 2015.
Ny barne- og ungdomsskole på Bjørkelangen - mulighetsstudie/ kostnader 2 p Barneskole 3 p Ungdomsskole - på eksisterende skoletomt mars 2013.
SSK Generalforsamling Status Kunstis/Kunstgress prosjekt 11’r på grusbanen.
Tjenesteområdene Kultur, frivillighet og fritid Teknikk og miljø Komite for teknikk, kultur og fritid Ragnar Sand Fuglum, direktør for kultur og teknikk.
Bør flytebrygger erstatte pælebryggene i fremtiden ?? Medlemsmøte 7.april 2016.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet.
BRUKERUNDERSØKELSENE 2015 Det er viktig å minne om at resultatene fra brukerundersøkelsene ikke gir oss den fulle og hele sannheten om kvaliteten på tjenestene.
Orientering for Rådmann Einar Gaustad - Asker kommune 11. oktober 2007 Kl
Bybanen AS Anskaffelse av renhold og vedlikehold av holdeplasser og plattformer og tilhørende banelegeme Anbudsbefaring 3.mars 2014.
1 1 KOSTRA arbeidsgruppe IPLOS Møte SSB, 02. april 2009 Bjørn Gabrielsen, SSB.
Formannskapet v/Marit Eikemo Asker kommune Eiendom
Strategi for barnehage og skolekapasitet
Spillemidler til idrettsanlegg
Reglement for bruk av flerbrukshaller/gymnastikksaler til nærmiljøaktiviteter Komite TKF 4.mai 2017.
Barn/ungdom idrett, allm.kultur Furumo svømme-hall/ Modum hallen
Økonomikonferanse 2017 status og behov
Gjennomføringsplanen
Prinsippskissen Klubbhus Flerbrukshall/ utvidelse av hall Fotballbaner
Status og videre fremdrift
Skolebidragsindikatorene
Handlingsprogram Rådmannens forslag.
Handlingsprogram Rådmannens forslag.
SAK 6: Oppdatering av bilag 3 til Samarbeidsavtalen Krav til tjeneste
BARNEHAGER Høsten 2016/våren 2017 ble prosessen med å legge ned Regnbuen barnehage f o m gjennomført. 17 barn og 7 ansatte er blitt fordelt.
Strategi for barnehage- og skolekapasitet
Innføring i lovverket som gjelder barn og unge i planlegging
Prosjekter som jeg har fått lov å bidra til
En forskningsstudie utført av SINTEF og advokatfirma Schjødt
Å bygge en ny kommune! v/ Henning Sunde, prosjektleder Asplan Analyse
ÅRSBERETTNING RIFLEUTVALGET..
Friluftsløftet 2018 Strømsø
Gevinstrealisering – hva og hvorfor? En enkel innføring
Velkommen til årsmøte i
Boligsameier som ikke er seksjonerte - rett til å kreve seksjonering
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Vann og avløp Øvre Sirdal
Avdeling for skoleanlegg
Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!
Nedre Romerike Vannverk AS
Anleggsbehov og investeringsplaner
Digitalt doktorgradsopptak – oktober 2018
Satsinger budsjett 2019 SG BOTT:ERP Digitaliseringsprogrammet
ORGANISASJONSSPØRSMÅL
Ramstadtoppen 14 desember 2018.
Ny IA-avtale for Avtalen ble signert 18. desember 2018
Resultat levert til revisjonen
Gjennomføring
Fellesnemnda for Nye Narvik
Furutangen Hyttevelforening Sted: Mattisstua Dato: kl. 1900
Borgen grus Hovedbruker Asker SK
ØKT BOSETTING I HERØY Tilflyttingskonferansen 17. september
Utskrift av presentasjonen:

Investeringspott til kultur, idrett og friluftslivsformål

KULTUR – KOORDINERINGSPOTT 2015 OG 2016 TiltakKommentarer2015 Anslag 2015 Regnskap 2016 Anslag Kulturhuset – Lagerplass/reoler Lagerplass er mangelvare. Optimalisering av verkstedet frigjør plass til lager Kulturhuset – Belysning Fasadebelysning (Led-lys) Kulturhuset – Utescene, lyd/lysrigg I rammen til utescene er det ikke lagt inn midler til lyd/lysrigg. Kulturhusets venner har også søkt på eksterne tilskuddsmidler Overføres til Buffer:Reserve; for eksempel til utescene Overføres til Akustikktiltak i øvingslokaler Innspill fra Asker musikkråd. Prosjektering og gjennomføring av tiltak etter prioritert liste Overføres til Kulturhuset – Lagerplass Det frivillige kulturlivet/Asker Musikkorps trenger lager i kulturhuset Kulturskolen- Pianoer Sterkt behov for 2 nye pianoer på kulturskolen Kulturskolen- Øvelokaler Store behov for oppgradering av gulv, ventilasjon, akustikk mm. på Østre Asker gård VenskabenOppgradering av hovedsalen på Venskaben Totalt

IDRETT – KOORDINERINGSPOTT 2015 TiltakKommentarer2015 Anslag 2015 Regnskap Fotballmål på kommunale fotballbaner Det ble anskaffet ca. 15 mål sommer Idrettsutstyr – idrettshallerHåndballmål, håndballnett, basketnett, container til short-trackputer Scooter i VardåsenNy scooter ble levert primo januar Oppgradering av grusbaner -Gjellum -Hovedgården -Gullhella Det er skiftet ut masser og gjort oppgraderinger av grusbanene på Hovedgården og Gullhella. Det er satt opp nytt gjerde på Gullhella. Gjellum utsatt intil videre Treningsparker -Vollen -Heggedal Underdekning på treningsparker i Vollen, Heggedal og Myrabakken Balløkke, samt tilskudd til etablering av treningspark Torsløkka Oppgradering p- plass - Holmen - Leikvollhallen P- plassen ved Holmen idrettsanlegg samt liten p- plass ved ishall er oppgradert med subbus og freseasfalt Innkjøring er anlagt slik at parkering med trailer unngås. Leikvollhallen utsettes i påvente av områdeutviklingen der Lys i trimtrapp Myrabakken. Skyves ut i tid Oppgradere billettsystem Risenga Billettsystemet i Risenga er oppdatert og integrert mot Agresso Nye sikringsputer RisengaSikringsputer langs Risenga kunstis fra 2005 ble byttet før årets islegging Totalt

IDRETT – KOORDINERINGSPOTT 2016 TiltakKommentarer2016 Anslag Dekning av merforbruk -Preppmaskin -Drukningsalarm Investeringer i 2015 fra tidligere bevilgede investeringsmidler Dekning av merforbruk koordineringspott i 2015 Merforbruk fra koordineringspotten i IDRETT – NYE TILTAK KOORDINERINGSPOTT Idrettsutstyr – idrettshallerDet er behov for utskiftning av benker og annet utstyr i idrettshallene ,- Scooter i VardåsenPga driftssikkerhet er det behov for ny scooter med 4- taktsmotor og bredere belte. Denne vil erstatte behov for dagens leie av ATV. Utsatt fra ,- Totalt

TURVEIER OG FRIOMRÅDER – KOORDINERINGSPOTT 2015 TiltakKommentarer2015 Anslag 2015 Regnskap Lysløype Vardåsen Planlegging av rehabilitering Lokalmiljøet ønsker at lysløype Vardåsen oppgraderes og etter hvert utvikles til en rundløype. Avsatt midler til planlegging, men det viser seg vanskelig å få til nødvendige avtaler med grunneiere. Midlene omdisponeres Veilys og bom i Hvalstrandveien Det er anlagt nytt veilys og bom i Hvalstrandveien Brygger Ny flytebrygge Hvamodden Fiskebrygge Bondivann Ny brygge til erstatning for eksisterende. Ny fiskebrygge er etablert ved siden av gangbro Oppgradering av p-plasser Det er utført skraping og påkjøring av grus på Solli utfartsparkering. Utgiftene er tatt av driftsbudsjettet Toalettanlegg - Sjøstrand - Finsrud Oppgradering av eksisterende anlegg på Sjøstrand. Utsetting av nytt toalettanlegg på Finsrud Bryggesti Mellom Nes Det er god dialog med sameiet vedr etablering av bryggesti. I HP 2016 er det gjort en avsetning til etablering av bryggesti i Innkjøp av ny båtDet er kjøpt inn en Pioner Multi III, 17,5 fot arbeidsbåt, 60 Hk RådhusparkenFremsiden av Rådhuset er oppgradert med ny trapp, steinbelegg og bed. Underdekning på dette prosjektet er hentet fra «Turveier og Friområder» Toalettbygg Tveiter Det er bygget nytt friluftstoalett i det gamle hønsehuset på Tveiter. Underdekning er hentet fra «Turveier og friområder» Trafikksikring Eidssletta Det er etablert forsterket belysning ved krysningspunkt samt ledegjerder og informasjon Totalt

TURVEIER OG FRIOMRÅDER – KOORDINERINGSPOTT 2016 TiltakKommentarer2016 Anslag Toalettanlegg Sjøstrand Toalettanlegget på Sjøstrand er gamle og i svært dårlig forfatning. Det er behov for vesentlig oppgradering både med tanke på gjestene, Blått Flagg godkjenning og UU. Finansiering: FM tilskudd til Finsrud: 0,359` Koordineringspott 2,4` Totalt: 2, Bryggesti Mellom Nes Som et ledd i Kyststien i Asker bør det søkes å etablere bryggesti på Mellom Nes. Det avsettes midler til planlegging og prosjektering Helhetsplan DIF området Asker kommune har kjøpt DIF tomta av Oslo kommune og det er igangsatt et arbeid med tanke på regulering. I forkant av regulering er det behov for midler til utarbeidelse av en helhetsplan for området Totalt