Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

ÅRSBERETTNING 2017. RIFLEUTVALGET..

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "ÅRSBERETTNING 2017. RIFLEUTVALGET.."— Utskrift av presentasjonen:

1 ÅRSBERETTNING 2017. RIFLEUTVALGET.

2 Arbeid og utfordringer.
Vi har gravet opp all massen som var under fremfre voll på fasthold og steinsatt med geonett som forsterkning, så har vi gruset og montert Gabionkasser som vi har fylt med kult og bygget ny voll med det og rikosjett sikret denne med sand over. Vi sikret betongvegg foran skivestall og bygget taket ut over denne veggen og bygget skansevegg på begge sider av stallen. Vi har forlenget veien forbi fastholdet, slik at vi kan i fremtiden installere ett permanent jaktfelt skivestativ, har også forlenget veien i enden av løpende elgbanen. Vi kjørte på mer sand og pyntet på veien over myra. Det har også blitt gjort en kjempestor jobb med å reparere skiver, så nå er alle skiver reparert og lagt på lager. Det ble også laget noen nye sikver i år. Det har blitt laget skivestativer til jaktfelt som vi håper skal gjøre det bedre for skivene i dårlig vær.

3 Regnskap 2017 Inntekter: Salg av rifleammo/ladekomp kr. Storviltprøver kr. Elgbanen (trening/plikt skudd) kr. Jaktfelt kr. Sum inntekter kr. Utgifter: Innkjøp av rifleammo/ladekomp kr. Utgifter elgbanen kr. Premier jaktfelt kr. Sum utgifter kr. Sum årsresultat er 98’233 kr. Vare beholdning i rifleammo/lade komp er 131’000 kr.

4 Budsjett for 2018 Inntekter: salg av rifleammo/ladekomp 170’000 kr. Jaktfelt 52’000 kr. storvilt prøver 65’000 kr. elgbanen (trening/plikt skudd) 100’000 kr. sum inntekt 387’000 kr. Utgifter: Innkjøp av rifleammo/ladekomp 75’000 kr. Jaktfelt 20’000 kr. Skivematriell 15’000 kr. 2 stk nye monitorer 30’000 kr Bygge varer og forbruksmatriell 30’000 kr. Sum utgifter 170’000 kr. Sum resultat er 217’000 kr.

5 JAKTFELT og elgskyting.
SJFF har arrangert 2 stevner i Storefjell karussellen og samlet 225 deltakere totalt på begge stevnene. Beste skytter totalt fra Sannidal JFF på første stevne var Magne Melby med 140 poeng, og på andre stevne var Harald Haugom med 144 poeng. Det har også blitt arrangert 2 stevner i storefjellstuten og samlet 36 deltagere totalt på begge stevnene. Beste skytter totalt fra Sannidal JFF på første stevne var Harald Haugom med 97 poeng. Og på andre stevne var det også Harald Haugom som var våres beste skytter med 96 Poeng. Vi har også arrangert et klubbmesterskap i elgskyting. De 3 beste var: 1.Plass: Kristian Sandaas poeng. (skille: 8 poeng) 2.Plass: Arild Eggum Humlestad 70 poeng. (skille: 9 poeng) 3.Plass: Harald Haugom poeng. (skille: 8 poeng) Det har blitt vist mye god skyting på våres stevner.

6 Året som gikk. Rifleutvalget 2017 bestod av; Olav Waale, Per Høilund, Knut Fredrik Eckholdt, Roger Torp, Arne Jakob Moe og Rune Jakobsen. I året 2017 har det vært arrangert storviltprøver og treninger. Anlegget har vært godt besøkt. Rifleutvalget vil også rette en stor takk til banemannskap og dugnadsgjeng som har stilt opp på treninger, storviltprøver, stevner og dugnader som sørget for at dette har gått smertefritt. Det er brukt over 2100 dugnadstimer på stevner og riflebaneanlegget i 2017 og vil rette en ekstra stor takk til senior gjengen som har stått på igjennom året med en utrolig innsats på baneanlegget og på skive reprasjoner. Så retter vi en takk til alle som har stilt opp på stevner som mannskap og på dugnader. Godt jobbet alle sammen.

7 Planer for 2018. Forskale og støpe fundament for støttestag til veranda nede på standplass for riflebane, da det ble oppdaget at steinfylling under støttene var gravd vekk under bygging av vei. Pusse på voller Gruse foran og ved inngang til standplass. Kjøpe inn 2 stk nye monitorer. Skifte magebelter på skivestativer. Beising av rekkverk og veranda golv. Reparere duk på vegger inne på standplasser. Service av elektronikk med en mann fra Megalink.


Laste ned ppt "ÅRSBERETTNING 2017. RIFLEUTVALGET.."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google