Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Betingelser for motorsykkelkjøring for barn
Advertisements

Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Jakttrening med retriever
Nettevett – utvidet versjon
Den digitale hverdag Diskusjonsspørsmål
LYDIGHETSØVELSEN FRI VED FOT
Hva er Smart™.
Nettvett.
Ei dramatisering Maren & Agnete – fritt etter Johan Herman Wessel.
Java database persistence framework.  SELECT by FROM postnr AS p WHERE ( SELECT DISTINCT postnr FROM addr AS a WHERE user.adrId = a.Id ) = p.postnr;
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
Hva er aktivitet og deltakelse?
Mat, måltider og følelser
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
SOSIAL KOMPETANSE. BARNEHAGEN SKAL FORMIDLE VERDIER OG KULTUR, GI ROM FOR BARNS EGNE KULTURSKAPNING OG BIDRA TIL AT ALLE BARN FÅR OPPLEVE GLEDE OG MESTRING.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
REGNSKOGEN MENNESKENE HUGGER NED TRÆRNE I RENGSKOGEN
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Tillitsvalgt på arbeidsplassen
LÆR DEM Å LEDE. LÆR DEM Å LEDE MARIA Det kan virke som om Maria er en rolig innadvendt person. Hun er stille. Hun liker å lytte til Jesus. Hun.
Kodegjennomgang Thommy Bommen & Jarle Søberg Computas AS.
1 Jeg og samfunnet.
Elementer Forbildene og likestillingspolitikk Hvordan få gjennomslag
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Innlæring av rundering med klikkertrening
Innlæring av feltsøk med klikkertrening
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Handlingsplan 2008 Første halvår. Hva har skjedd så langt?  13 februar: Bardu Hund ble stiftet!  februar: Bardu Hunds første kurs gjennomført.
SEVU-PPT Kirsten M. Bjerkan
Hilde Holen / Svein Liane sept -07
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Lederkurs - Studentliv1 Organisasjonskultur Lederkurs - Studentliv2 Populærdefinisjon ”Organisasjonskultur er den måten vi gjør tingene på her hos oss”
Hysnes Helsefort, St.Olavs hospital
Bydel Søndre Nordstrand - URO Fagtorg
O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet.
TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai kl Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten.
RePULSE- styr dine impulser Presentasjon PPT
Ithemba betyr håp på Zulu. Det er nettopp håp for fremtiden som FAbU´s nye misjonsprosjekt handler om. Hensikten  Ithemba-prosjektet vil bidra til en.
Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du.
Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger.
Samfunnsutviklingens konsekvenser for yrkesutøvelsen i oppvekstsektoren.
Felles tema i mars: Selvkontroll
Del 1: Selvinnsikt. Kurs i tre deler: 1)Selvinnsikt Bli mer bevisst dine egenskaper, interesser og verdier. 2) Personlig økonomi Lær om hvordan ulike.
Er sm En presentasjon for Gvarv Skole/Sauherad Ungdomsskole.
Argumenterende tekster
TIDLIG INNSATS OG UTFORDRENDE ATFERD Boka: Kompetanseløft i bhg Pål Roland.
Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring.
Norsk Schäferhund Klub HBU 2008 Feltsøk FELTSØK. Norsk Schäferhund Klub HBU 2008 Feltsøk INNLEDNING Innlæringsmetodene i denne leksjonen bygger på kunnskaper.
Følelser Følelsene er en sterk drivkraft i oss og styrer mange av handlingene våre Eksempler på følelser: Glede Sinne Frykt Tilfredshet Skyld Skam Lykke.
DEN GYLDNE EIK Sunn og positiv fritid Idrettsglede for ALLE FAIR PLAY! KOLNES IL.
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
10 – Foiler Minutter Font PRESENTASJONER.
Foreldremøte klasse xx FAU ved Bøler skole Osloskolen FAU Bøler skole.
NÆRMILJØRAPPORT Klasse – Skolens navn1. Prosjektarbeid for 8. trinn HVORFOR ER NÆRMILJØET VIKTIG FOR OSS? Ordet miljø brukes om omgivelsene vi lever i.
Hundetrening skole Levert av:
Provided By: hundetrening skole Provided By:
Barns utvikling: viktige begreper
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
Bli elevmentor i Drømmeskolen!
Kapittel 25 Othilie i barnehagen
Casino Tjene Penger Tips og Råd. Bare Flaks? Har du noen gang spurt deg selv et spørsmål, hvorfor noen spillere er mer profesjonelle enn andre? Hvordan.
Foreldre – Barnas viktigste Forebygger
Sosial kompetanse og psykisk helse.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Kapittel 3 oppgave a Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet.
Emilios jobb som assistent
SJENANSE HOS BARN Namkang Jacobsen 05/10/18.
Tidlig innsats og utfordrende atferd
Modige Boyna.
Utskrift av presentasjonen:

Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening er den grunnleggende opplæring for hunder og valper. Det handler om hunden til å adlyde ordre fra sine eiere dvs. å sitte når du blir spurt, å hoppe når du blir spurt, å stå når du blir spurt, for å kjøre når du blir spurt, og så videre. Det er kasse trening som er ansvarlig bak å hjelpe en hund til å justere i miljøet av å leve i et bur. Mennesker trenger hus for husly, bor konge i sitt palass, og en gutt liker et privat rom. På tilsvarende måte en kasse er for hunder. Hvis en valp eller en hund ikke er opplært til å leve i kasse, ville det bli vanskelig å kontrollere dem på et senere tidspunkt.

Bortsett fra lydighet og kasse trening, er det flere andre typer hundedressur metoder. Noen av dem er: Behavioral Training, Agility Training, negativ forsterkning trening, positiv forsterkning trening, Klikkertrening, Prong krage trening, Potty Training, og så videre. Det er best å trene hunden i en tidlig alder. De valpekurs i forhold til voksen hund klasser er litt annerledes. En valp kan enkelt kontrolleres, men det er for vanskelig å kontrollere og trene en voksen hund. Tidlig trening for valper er alltid anbefalt, fordi det hjelper valpen å enkelt sosialisere med mennesker i tidlig alder. Et menneske barn lærer mest ved tidlig alder, og samme gjelder for andre levende ting også.

Det er ikke så lett å levere sosialisering opplæring til en moden hund i forhold til en valp. Det har blitt observert at i tidlig alder av hundene, eierne holde kaste bort tid på å spille med valpen. Som og når hunden modnes, eieren identifiserer atferdsproblemer med sine hunder. Det er når de vurderer å sende hunden til Dog Training School. Dette resulterer i forsinkelse for å trene hundene, koster mer enn hva det ville ha blitt koster å trene en valp. og trenere møter også mer problemer med å kontrollere hunden i moden alder.

Men det er store anerkjente og merkede firmaer som Norges Hundetrenerforbund AS, der trenere er svært multi-dyktige og kvalifiserte nok til å håndtere og styre hundene. De har spesialiserte teknikker og metoder for å kontrollere selv de hundene med verste oppførsel. Men, for å spare tid og penger; fortsatt er det anbefalt å trene valpen på valpekurs, heller enn å vente på valpen for å modnes til en voksen hund. Metodene for hundedressur skoler i forhold til valpe skoler er litt annerledes. Det er et spørsmål om sunn fornuft. Hvordan kan en lærer trene barnehagen student og en student på college; med samme oppførsel, samme metoder, samme disiplin og samme teknikkene? Samme gjelder for hunder og valper. hundedressur

Hvis du virkelig elsker hunden din og har en intensjon om å trene hunden din for å adlyde ordrene dine; så det kan ingenting være bedre mål enn Norges Hundetrenerforbund AS. De bryr seg med en balanse mellom høflighet og strenghet. Deres kurs er utviklet for utvikling av valper. Intensjonen med trenere her er å forvandle valper til intelligent og smart sensing moden hund. Opprinnelig Kilde: hundedressur-er-en-art-av-undervisning-%C3%B8ynene-og-mind-av-hund nd-av-hund