Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!."— Utskrift av presentasjonen:

1 Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!

2 Du skal på kino med venner
Du skal på kino med venner. De andre vil se Die Hard 4, men du syntes Die Hard er dårlig. Hva gjør du? Nekter å se filmen, blir sur og går. Foreslår en annen film alle kan ha lyst til å se. Klager litt i fall noen andre er enig med deg, men blir med likevel. Sier ingenting. Flertallet bestemmer!

3 Du har knust farmors gamle vase
Du har knust farmors gamle vase. Hun er kjempesint og spør hvem som har gjort det? Skylder på katten. Den vandrer alltid i vinduskarmen uansett.... Innrømmer at det var deg, og ber inderlig om unnskyldning med hevet hode. ”Aner ikke hvilken vase du snakker om, farmor...” Braser ut i gråt av ren og skjær skyldfølelse.

4 Kompisen din spør om du vil prøve mopeden hans. Du har ikke mopedlappen. Hva gjør du?
Klart du prøver mopeden! Har jo kjørt moped uten lappen før.. Forteller at du ikke har lappen, og derfor ikke kan kjøre. Du har egentlig ikke lyst, men prøver likevel for å vise at du ikke er feig. Du sier at du ikke er så vant til å kjøre, og ber kompisen din lære deg hvordan man kjører.

5 Du er forelska i ei jente, men en dag finner du ut at hun er blitt sammen med en kamerat av deg. Hvordan takler du det? Du bryter all kontakt med kompisen, og baksnakker dem. Hun har valgt ham og ikke deg, og du respekterer det valget. Du prøver å tilbringe mest mulig tid sammen med dem, slik at hun skal se deg, og kanskje falle for deg istedenfor. Du skulker skolen, og ligger hjemme og gråter.

6 Treneren din kjefter på deg fordi du ikke trener nok
Treneren din kjefter på deg fordi du ikke trener nok. Hvordan reagerer du? Kjefter tilbake, og sier at det er han som er en udugelig trener. Tar imot kritikken, men bryr deg egentlig ikke. Du er enig med det han sier, og lover at du skal skjerpe deg. Du løper hjem, er sint og lei deg, og vil aller helst slutte.

7 Du har valget mellom middag med familien og bowling med gutter i klassa. Hva velger du?
Bowling så klart! Hvorfor kaste bort tid med familien når du kan være med venner? Har mest lyst til å slappe av hjemme, men blir med gutta for å ikke bli stemplet som mammadalt. Middag hjemme, så ikke mamma blir sur. Ingenting er bedre enn god, hjemmelaget mat og familien samlet rundt bordet!

8 Resultat…:

9 Du er deg! Du er en helt normal gutt, som akkurat nå skal få lov til å snakke litt om nettopp det å være gutt!


Laste ned ppt "Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google