Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lederkurs - Studentliv1 Den vanskelige samtalen Om forventninger, grenser, vennskap, konflikter og profesjonalitet…

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lederkurs - Studentliv1 Den vanskelige samtalen Om forventninger, grenser, vennskap, konflikter og profesjonalitet…"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Lederkurs - Studentliv1 Den vanskelige samtalen Om forventninger, grenser, vennskap, konflikter og profesjonalitet…

3 Lederkurs - Studentliv2 For å forebygge konflikter Hva er foreningens mandat og oppgave? Hvilke forventninger er det til frivillige medarbeidere i foreningen? Hvor går grensene for ikke akseptabel adferd for foreningens frivillige medarbeidere?

4 Lederkurs - Studentliv3 Å kartlegge konflikten Hva er problemet? Hvem er eventuelt misfornøyd? Søk råd hos noen du stoler på! Snakk med alle parter som er innblandet Ta deg tid og planlegg godt Debrief sammen med noen du stoler på underveis

5 Lederkurs - Studentliv4 Den vanskelige samtalen Ha et jeg-budskap Gi begrunnelse Spør hva den andre tenker om saken

6 Lederkurs - Studentliv5 Pause

7 Lederkurs - Studentliv6 Individuelt arbeid Utviklingskontrakt

8 Lederkurs - Studentliv7 1.Dette skal jeg forbedre i mitt virke som leder i foreningen: 2.Jeg vil benytte meg av disse situasjonene: 3.Hvordan skal ”kollegaene” mine se at jeg jobber med forbedringsområdet sitt: 4.Jeg ønsker å oppnå følgende resultater for meg selv: 5.Min utvikling skal gi følgende resultater for foreningen: 6.Dette kan jeg gjøre for å sabotere for kontrakten min: 7.Denne støtten trenger jeg for å unngå egen sabotasje: Utviklingskontrakt

9 Lederkurs - Studentliv8 God middag! Slutt for i dag


Laste ned ppt "Lederkurs - Studentliv1 Den vanskelige samtalen Om forventninger, grenser, vennskap, konflikter og profesjonalitet…"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google