Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC. Klasseledelse Til lærerne hilsen elevene IMTEC - Omar Mekki.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC. Klasseledelse Til lærerne hilsen elevene IMTEC - Omar Mekki."— Utskrift av presentasjonen:

1 Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC

2 Klasseledelse Til lærerne hilsen elevene IMTEC - Omar Mekki

3 T il lærerne med hilsen fra elevene Ikke skjem meg bort. Jeg vet godt at jeg ikke kan få alt jeg ber om; jeg bare tester deg.

4 T il lærerne med hilsen fra elevene Ikke vær redd for å være bestemt mot meg. Jeg foretrekker det. Det får meg til å føle meg trygg.

5 T il lærerne med hilsen fra elevene Ikke få meg til å føle meg mindre enn jeg er. Det får meg bare til å bli stor i munnen.

6 T il lærerne med hilsen fra elevene Ikke kjeft på meg når andre er tilstede, hvis du kan unngå det. Det virker bedre hvis du snakker til meg på tomannshånd.

7 T il lærerne med hilsen fra elevene Ikke bli oppskaket hvis jeg sier jeg ikke kan fordra deg. Det er ikke deg jeg hater, men makten du har til å bestemme over meg.

8 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke beskytt meg for konsekvenser. Noen ganger må jeg lære den tunge veien.

9 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke mas. Hvis du maser må jeg beskytte meg ved å virke døv.

10 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke vær for rask ute med å gi løfter. Husk at jeg blir virkelig skuffet hvis løftene ikke holdes.

11 Til lærerne med hilsen fra elevene Husk at jeg ikke kan forklare mine handlinger og atferd så godt som jeg skulle ønske. Derfor er jeg ikke alltid så nøyaktig.

12 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke legg for stort press på ærligheten min. Jeg blir lett skremt til å fortelle en løgn.

13 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke vær innkonsekvent. Det forvirrer meg totalt og gjør at jeg ikke kan stole på deg.

14 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke avfei meg når jeg stiller spørsmål. Hvis du gjør det, vil du merke at jeg slutter å spørre og begynner å søke kunnskaper andre steder.

15 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke fortell meg at det er dumt å være redd eller engstelig. Følelsene mine er ekte nok for meg, og du kan være til stor hjelp hvis du forsøker å forstå meg.

16 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke fremstill deg som perfekt eller ufeilbarlig. Sjokket blir for stort når jeg oppdager at du er ingen av delene.

17 Til lærerne med hilsen fra elevene Ikke tro at det er under din verdighet å be om unnskyldning. En ærlig unnskyldning får meg til å sette umåtelig stor pris på deg.

18 Takk for denne gang og god helg! IMTEC - Bearbeidet av Omar Mekki - Kilde ukjent


Laste ned ppt "Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC. Klasseledelse Til lærerne hilsen elevene IMTEC - Omar Mekki."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google