Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjære forelder/ foresatt

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjære forelder/ foresatt"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjære forelder/ foresatt
En samtale rundt det å være forelder/ foresatt med fokus på det beste for ditt barn. Trond ”Kurte” Andreassen Lærer/ idrettsleder

2

3 Forskning viser Det ikke er foreldrenes utdanningsnivå og kunnskap om skolefagene som er det viktigste, men at de viser positive holdninger til skolen og interesse for elevenes arbeid. Når foreldre engasjerer seg, blir elevene mer motiverte og gjør det bedre på skolen. Foreldre er derfor en viktig ressurs for elevenes læring. Dialog og samarbeid bidrar til at foreldre engasjerer seg og blir en ressurs for skolen og i den organiserte fritiden. ”Fra FUG”

4

5 Tanker/ Innspill Du er ditt barns første og viktigste lærer!
Er du engasjert, gjør barnet ditt det bedre på skolen. Ditt engasjement er like viktig på ungdomsskolen som i barneskolen. Diskuterer du med barnet, stimulerer du hennes/hans tanker og utvikling. Det er viktig at du er med og vurderer barnets arbeid. Når du bryr deg, blir barnet mer motivert og trives bedre på skolen.

6 Tanker / Innspill Din tro på egen rolle og mulighet til å påvirke er viktig for barnet ditt. Har du et godt forhold til skolen, påvirker det barnets resultater. At du kjenner de andre foreldrene, fører til bedre samarbeid og oppfølging. Foreldre er en viktig ressurs for barnas skolegang og i livet utenom.

7 Husk Å si til din datter og/ eller sønn hver dag :
”DU er god som DU er ” En klem skader aldri ! Bruk av din tid i sammen med ditt barn. ”Nuet”/ ”Catching your child being good”

8 Lykke til !


Laste ned ppt "Kjære forelder/ foresatt"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google