Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sykle til jobben 2015 42 år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sykle til jobben 2015 42 år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sykle til jobben år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen

2 Bedriftsidretts- kretser 16 Andre særforbund NIF medl. / aktive / lag + ikke-medlemsbaserte aktiviteter Bedriftsidretten NIFs nest største særforbund Ressurser 50 ansatte / tusenvis av frivillige Rådgivning og Tjenester Aktiviteter og Kampanjer Produkter og Produktutvikling European Federation for Company Sports 50 forskjellige idretter Norges tredje største forbund tilbyr 50 idretter

3 En aktivitetskampanje på nett sykletiljobben.no

4 Sykle til jobben for 42.gang En tradiksjonsrik kampanje med mye å by på

5 Et godt kjent konsept som samler mange uansett form, alder eller bakgrunn 88 % kjennskap blant ikke-deltakere til Sykle til jobben (2014) 42 år med tradisjoner Lavterskel. For både sofaslitere og supermosjonister.

6 Et bredt spekter samarbeidspartnere Organiseringen av Sykle til jobben: Et kampanjesekretariat med en 100 % stilling (Oslo) Lokale kontakter i hver Bedriftsidrettskrets Et bredt spekter av frivillige, organisasjoner, bedrifter og offentlige aktører som stiller seg bak kampanjen og bidrar på ulikt vis.

7 Flere i aktivitet! Hvorfor Sykle til jobben? Sykle til jobben mobiliserer til aktive reisevaner, særlig blant de inaktive Deltakerne er opptatt av det sosiale fellesskapet rundt aksjonen, konkurranse med kolleger og hvordan aksjonen bidrar til et godt arbeidsmiljø

8 Resultater fra aksjonen i deltakere økter minutter kilometer 112,4 ganger rundt jorden

9 Mange tråkket langt lag 817 bedrifter 513 lag klarte distansen til Barcelona, km. Resultater Sykle til jobben 2014.

10 Fornøyde deltakere fra % oppga at aksjonen gjorde dem mer fysisk aktiv enn tidligere. 61% at aksjonen var motiverende for å være i fysisk aktivitet.

11 Deltakere i aksjonen er betydelig mer aktive enn før aksjonen Tall fra 2014

12 El-sykler er i vekst, men utviklingen tar tid 4% (284 personer) benytter el-sykkel til/fra jobb 9% (632 personer) vil vurdere å benytte el-sykkel fremover, andel som svarer «kanskje» er 23% (1609 personer). Kilde: STJ deltakerundersøkelse2014 Det estimeres en fordobling i salg av el-sykler fra 2013 til 2014 til solgte el-sykler. Det selges nesten sykler i året i Norge, el- sykler har dermed fortsatt en meget lav markedsandel. Kilde: Sportsbransjen.no

13 Loggfør alle dine aktiviteter på nett eller via treningsappen Endomondo

14 Delta alene eller på lag Enten du trives best alene eller sammen med andre - Sykle til jobben passer for alle. Lagene er på 2 – 5.

15 Vær med i trekningen av fantastiske premier

16 Min målsetting

17 Å delta i aksjonen er sosialt! Det prøver vi også å være. Følg oss og se hva som skjer på Twitter, Facebook, Instagram. Nyhetsbrev kommer ukentlig i aksjonsperioden for de som deltar.

18 Påmelding er åpnet! Aksjonen er 21. april til 19. juni

19 Takk for meg  Lotte Frost


Laste ned ppt "Sykle til jobben 2015 42 år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google