Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan bruke mediene? Av Gladston. Innhold )Hva er Media? )Hvilke medier brukes til vanlig? )Hva jeg tenker om egen mediebruk? )Analyse av et produkt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan bruke mediene? Av Gladston. Innhold )Hva er Media? )Hvilke medier brukes til vanlig? )Hva jeg tenker om egen mediebruk? )Analyse av et produkt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan bruke mediene? Av Gladston

2 Innhold )Hva er Media? )Hvilke medier brukes til vanlig? )Hva jeg tenker om egen mediebruk? )Analyse av et produkt ved hjelp av Prosessmodellen )Analyse av reklameannonse ved hjelp av Tekst modellen

3 Hva er media? )Media(Massemedia) midler for massekommunikasjon, det vil si kommunikasjons kanaler som gjør det mulig å spre et budskap til mange mennesker over et stort område på kort tid.

4 Hvilke medier brukes til vanlig?

5 Hva tenker jeg om egen mediebruk? )Det er egentlig lite forhold til alle andre )Men det er veldig mye )Må gjøre noe annet enn data eller andre mediebruk )Ps. Men det går ikke ann å leve uten Mediebruk!

6 Prosessmodellen SenderMottaker Støy Budskap

7 Analyse av et produkt ved hjelp av Prosessmodellen )Sms *Sender- Jeg *Budskap- > *Støy- Lydløs eller slått av mobil *Mottaker- Arun

8 Analyse av reklameannonse ved hjelp av Tekst modellen )Innledning : Det er Coca Cola reklame. Mål gruppe er i alle.Det er ikke alle som finner meningen i denne annonsen med engang, og det er støyet. )Beskrivelse: Reklamen er en animasjon film som viser hvordan Coca Cola blir lagd på en dag. )Utredning : Reklamen fanger oppmerksomheten hos folk med engang på grunn av hvordan starter. Den starter med et smell! )Vurdering : Plasseringen av budskapet er bra og det får folk til å kjøpe Cola og ikke bare det Coca Cola har alltid en bra reklame for få folk til å kjøpe det. )Konklusjon : Jeg synes at budskapet med reklamen når målgruppen på en vellykket måte.

9 Slutt


Laste ned ppt "Hvordan bruke mediene? Av Gladston. Innhold )Hva er Media? )Hvilke medier brukes til vanlig? )Hva jeg tenker om egen mediebruk? )Analyse av et produkt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google