Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige kolleksjoner, der vi i møtekommer den motebeviste unge jenter og gutters individuelle krav. Prisene er overkommelige, og stilen er skapt med inspirasjon fra subkulturer, nye trender og livsstil fra hele verden. Vårt engasjerende personale er alltid klar med gode råd og veiledning om stilen, som passer for deg - til jobb, fest og fritid!

3 Innledning: Vi har fått i oppgave å lage et fult opplegg til opplæringen av tre ny ansatte i Blend. Oppgaven gikk ut på at vi skulle lage en realistisk plan for hele opplærings prosessen og utarbeide en PowerPoint presentasjon som skal være grunnlaget for fagopplæringen. Når vi fikk oppgaven tenkte vi at klassen var de vi skulle lære opp slik at vi snakker rett til de. For at det ikke bare skal bli enveiskommunikasjon velger vi å lage en salgssamtale der enkelte i klassen deltar.

4 Hva vi legger vekt på: God service Alltid kunden i butikken først
Hjelpe kunden så godt du kan Få øyenkontakt med kunden La kunden få se litt først Kunden skal ha en god følelse

5 Hva vi forventer av deg:
Kommunisere godt med kunden Ikke la dine personlige problemer gå utover kunden God varekunnskap Være smilende og hyggelig til alle kunder Skape mersalg Håndtere innvendinger

6 Vanlige regler i Blend:
Du får rabatter i Blend butikker slik at du skal gå med våre klær når du er på jobb. Ulovlig med pruting eller å gi rabatter til venner og familie. Varer kan byttes eller få pengene igjen mot kvittering innen 14 dager. 1 dag deponering etter avtale Salgsvarer byttes kun i str. Tilgodelapp kan ikke benyttes på salgsvarer Kvittering må alltid være med!

7 Hvordan du skal håndtere innvendinger fra kunden:
Vanlig kjøpsmotstand ”Jeg skal bare titte litt” Reelle innvendinger ”Denne buksen passer ikke til anledningen jeg skal bruke den til” Prestisjeinnvendinger ”Ikke avbryt, la meg snakke ut!” Motforestilling ”Det tviler jeg på” Ønske om å utsette handelen ”Jeg må tenke litt mer” Pruting og forhandling ”Hvis jeg får t-skjorten gratis kjøper jeg både buksen og genseren”

8 Kommunikasjonsmodell:
Avsender Budskap Koding Kanal Avkoding Mottakeren Reaksjon Tilbakemelding Støy

9 Salgs samtale: Kunden skal ha en svart bukse og en topp til fest bruk.
Selgeren skal hjelpe kunden på en god måte og håndtere eventuelle innvendinger som er nevnt i presentasjonen. Selgeren: Hei Kunden: Hei Selgeren: Kan eg hjelpe deg med noe? Kunden: Ja, jeg skulle hatt svart fin bukse. Selgeren: Vi har disse som henger her borte. Hvilken anledning skal du bruke de i? Kunden er ikke fornøyd med det første selgeren finner, slik at selgeren må komme med et nytt plagg. Selgeren skal prøve å skape mersalg. Selgeren skal hele tiden være hyggelig og hjelpe kunden med det han trenger hjelp til.

10 Konklusjon: Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige kolleksjoner, der vi i møtekommer den motebeviste unge jenter og gutters individuelle krav. Prisene er overkommelige, og stilen er skapt med inspirasjon fra subkulturer, nye trender og livsstil fra hele verden Vårt engasjerende personale er alltid klar med gode råd og veiledning om stilen, som passer for deg - til jobb, fest og fritid!


Laste ned ppt "Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google