Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av: Anette Helene Smørdal. Hvorfor vaglte jeg dette studiet? Hva har jeg gjort tidligere? Fremtidsplaner?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av: Anette Helene Smørdal. Hvorfor vaglte jeg dette studiet? Hva har jeg gjort tidligere? Fremtidsplaner?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Av: Anette Helene Smørdal

2 Hvorfor vaglte jeg dette studiet? Hva har jeg gjort tidligere? Fremtidsplaner?

3 Mestre blogging Få en bredere forståelse av begrepet ”ungdom” Bli komfertabel med gruppeveiledning

4 Vise grunnleggende innsikt i de unges oppvekstkår i det moderne urbaniserte samfunnet. Studentene skal forstå skolens, familiens og kulturlivets grunnleggende betydning i oppveksten, både som del av en ungdoms utvikling mot økt kompetanse, mestring og myndiggjøring, men også arenaer der marginaliseringsprosesser og utstøting oppstår. Vise gjennom skriftlige arbeider hvordan teorier, modeller og praktiske metoder henger sammen i arbeidet med ungdom og kjenne til sentrale prinsipper for evaluering og utvikling av institusjoner og nye arenaer i nær dialog med brukerne. Kjenne til sentrale metoder i samfunnsvitenskap og kulturkunnskap slik at de kan ha en kritisk forståelse av både etablert og ny viten på fagområdet. Være i stand til å lage en egen undersøkelse eller sette i gang et nytt tiltak rettet mot ungdom som kan bidra til faglig utvikling og ny innsikt.

5 1. Fagplan 2 Media, ”Påvirker musikkvideoer unge jenters oppfatning av egen kropp i negativ retning?” 3 Sosialpedagogikk 4Subkultur”Hva kjennetegner skatemiljøet i Horten- sett gjennom tre unge gutters øyne?”) 5 Barnevern, Case

6 Praksis -ungdomskole - Ungdomsklubb Gruppearbeid Pensum - Selvstudie Veiledning

7 Lise Lotte,Eli og Anette s, Dream team!

8 Hva har jeg lært? Forbedringer?

9 God jul alle sammen t.


Laste ned ppt "Av: Anette Helene Smørdal. Hvorfor vaglte jeg dette studiet? Hva har jeg gjort tidligere? Fremtidsplaner?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google