Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Erfaringer fra pre-pilot på Haumyrheia skole, 8.trinn Jobbet med tema Kristiansand (hadde samtidig et iPad-prosjekt)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Erfaringer fra pre-pilot på Haumyrheia skole, 8.trinn Jobbet med tema Kristiansand (hadde samtidig et iPad-prosjekt)"— Utskrift av presentasjonen:

1 Erfaringer fra pre-pilot på Haumyrheia skole, 8.trinn Jobbet med tema Kristiansand (hadde samtidig et iPad-prosjekt)

2 overordnet Scenario: Visualisere planetens overflate Oppgave: Design en guidet tur som vektlegger aspekter ved det lokale miljøet. Det burde fokuseres på lokale dyrearter, historiske monumenter/geografiske trekk eller lignende. Det burde designes for å tjene medlemmer av lokalsamfunnet eller turister. Det endelige designet kan være en geocache eller en serie geocacher, et lokasjons- bevisst smart-telefon spill, et Google-kart med interessante punkter og forslag til ruter, et printet guide- kart, QR-koder plassert i nærmiljøet, eller noe annet.

3 Elevenes erfaringer ” På onsdag fant vi også ut at Keynote- presentasjonen måtte gjøres om til en iMovie presentasjon. Det var et problem, fordi vi følte at keynoten var veldig bra, og nesten ingenting av dette kunne brukes i iMovie. ” Logg: http://kristiansand.rikt.net/?p=297http://kristiansand.rikt.net/?p=297 Film: http://kristiansand.rikt.net/?p=322http://kristiansand.rikt.net/?p=322

4 Lærernes erfaringer Blogg er vanskelig av mange årsaker. Dette bør vært innlært på forhånd sjanger. Samtidig er elevene svært stolte av det endelige produktet, og vil gjerne blogge Gruppene bør heller være par. Vi ser at denne metoden kan brukes på svært mange områder, også småprosjekter. Det er viktig å "koke ned" oppgavene, slik at elevene forstår hva de egentlig skal gjøre. Muligens bør det lages en mer spesifikk skriftlig plan som leveres ut til elevene i forkant, slik at de vet hva som skal skje og hva som forventes.

5 Ressurser Elevblogg fra Haumyrheia med refleksjoner og endelige produkter fra de ulike gruppene: http://kristiansand.rikt.net


Laste ned ppt "Erfaringer fra pre-pilot på Haumyrheia skole, 8.trinn Jobbet med tema Kristiansand (hadde samtidig et iPad-prosjekt)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google