Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

10 målindikatorer 1.En strategi for utvikling og forbedring av organisasjonens prestasjonsevne er klart definert og forstått 2.Læring og utvikling blir.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "10 målindikatorer 1.En strategi for utvikling og forbedring av organisasjonens prestasjonsevne er klart definert og forstått 2.Læring og utvikling blir."— Utskrift av presentasjonen:

1 10 målindikatorer 1.En strategi for utvikling og forbedring av organisasjonens prestasjonsevne er klart definert og forstått 2.Læring og utvikling blir planlagt, for å nå organisasjonens mål. 3.Strategier for personalledelse er utformet for å fremme lik mulighet for utvikling av organisasjonens medarbeidere. 4.De ferdigheter ledere behøver for å lede, administrere og utvikle medarbeidere effektivt er klart definert og forstått 5.Ledere er effektive til å lede, administrere og utvikle medarbeidere 6.Medarbeideres bidrag til organisasjonen blir anerkjent og verdsatt 7.Medarbeidere oppmuntres til å ta eierskap og ansvar, ved å bli inkludert i beslutningsprosessen 8.Medarbeidere lærer og utvikler seg effektivt. 9.Investering i medarbeidere forbedrer organisasjonens prestasjoner. 10.Forbedringer i ledelse og utvikling av medarbeidere gjøres kontinuerlig.

2 Ledelse/organisering/prosesser/verktøy MÅL Ikke IIP-oganisasjoner IIP-sertifiserte organisasjoner Effekten av forbedringstiltak dobbelt så stor i IIP-organisasjoner ! kavitasjon

3 Case-eksempel Investors in People Norsk datter i globalt serviceselskap med 140 ansatte Ble pålagt å sertifisere seg som en IIP i 2000, etter 12 år med store tap Sertifisert febr. 2002 Som følge av prosessen økte resultatet fra -42 mill. i 2000, til + 7 mill. i 2000, det året de ble sertifisert, og videre til 58 mill. i 2003, og mer enn 70 mill. i 2004. Resultatene oppnådd i et fallende marked, og med en beskjeden omsetningsvekst. Samme toppledelse og organisasjons- ansvarlige i hele perioden


Laste ned ppt "10 målindikatorer 1.En strategi for utvikling og forbedring av organisasjonens prestasjonsevne er klart definert og forstått 2.Læring og utvikling blir."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google